MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Lidi, proboha, vzpamatujte se, a podívejte se kolem. Přestaňme si nadávat a řešme, co se tu děje za jeho vlády. Jemu se podařilo nás tak rozeštvat, že stojíme proti sobě jako nesmiřitelné tábory. Co chceme? - snad jít společnou cestou ke společenství, které jsme chtěli vytvořit v naší euforii po listopadu 1989. Snad ještě můžeme napravit všechny zrůdnosti, které se tu napáchaly.
Re:
Chudáku tys určitě skončil školní docházku maximálně tak v páté třídě zvláštní školy komunistický noku! Zavírat lidi za názory to by se ti líbilo. Je mi tě líto. Rusko nebo KLDR to jsou tvoje země zaslíbené.
Re: Zatim dobrej vysledek
#10923: kjhjkhkjh - Zatim dobrej vysledek
Je to mnohonásobně víc než je těch zoufalců co podepsali petici organizovanou dementem Velebou.
Nemam slov co Ozrala predvadi. Tohle neni muj prezident, to je prezident rudejch zmrdu, co umi jen zavidet a skodit. Rude krysy uz zas vylezaji z der, budem je muset zkrotit v zarodku, chista se znovuobnoveni tretiho odboje a tentokrat to nebude zadnej Samet, ale zatocime s komousema pekne po jejich, po bolsevicku je vyhubime vsechny do jednoho!
Re: Re: Zatim dobrej vysledek
#10926: - Re: Zatim dobrej vysledek
To vazne netusim a nechapu, co se tim snazite rict. Ja sem Milose nevolil (v druhem kole sem se jiz zdrzel hlasovani, jeden kandidat mi pripadal horsi nez druhej), ale rozhodne nejsem pro jeho odvolani.
Re: Re: Zatim dobrej vysledek
#10930: Miloušjakeš - Re: Zatim dobrej vysledek
Netusim o jake petici mluvite. Ja sem pouze poukazoval na to, jak smesne malo hlasu se zatim seslo.
Zemane, ani skoro 90 000 podpisů tě nepřinutí odstoupit, jo? Takže jestli ne, 17. listopadu v den výročí revoluce končíš, my už si pro tebe dojdeme a za následky neručíme!
Re: Re: Typický Zemanův příznivec
Tak to určitě...:o))))....vsadím se,že jste to napsal Vy ,aby jste teď pohoršoval...dutohlave
Re:
Jste typický prostoduchý dutohlavec,který píše nesmysly....dejte si studenou sprchu,ale Vaše IQ Vám to,bohužel nezvýší....:o))))
Re: Hřebejk to řekl krásně
Milý Andy....je mi jasné,proč to řekl,ale to Vy nevíte a já Vám to neprozradím....pan Hřebejk natočil i dobré filmy,ale to neznamená,že jako člověk je morální autorita...bohužel....a Vy nejste ani pan Hřebejk a podle toho jak píšete, jste ducha mdlého s IQ tykve....a nic už s tím neuděláte....:o)))))
Asi bude sám ten "debiot"
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Posluhovači hradního rezidenta!
http://www.petice24.com/ne_lucie_bila. Prosíme taky o podpis, děkujeme!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#10902: XY - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Zase omyl, v Hodoníně žije jen jeden...
Re:
Podle mě už všechno napravit nedokážeme, ale alespoň diskutovat bychom se naučit mohli, když už k tomu máme demokratickou platformu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
#10903: chartista - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Roman Skacel
Hodný je Děda Mráz i Santa Claus, když pouze rozdávají radost i dárečky a někteří i Jolky.
Pokud chcete být dobrý táta, někdy hold hodný být nemůžete.
P.S. Všechny naše názory by měli být též o správných formulacích a správném pochopení byť i jen jednotlivých slov.
P.P.S. A platí, že nemohu být ani hodný odpůrce činů a slov pana Zemana, protože jinak bych byl roven jeho vstoupencům a příznivcům, jakož i těm, co je jim jedno, jak se chová prezident republiky jejich jménem i ve světě...
A o tom to je.
| This discussion has been closed. |
Re: Zatim dobrej vysledek
#10923: kjhjkhkjh - Zatim dobrej vysledek
Vy si opravdu myslíte, že všech těch 2,7mil. prozemanovských voličů bude i dnes stát za ním?