MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Všichni rozumní lidé a Šimone Pánku - zvoní nám budíček! Svoboda není možnost dělat si co chci, ale přijmout zodpovědnost nejen za sebe, ale i za dosud spící a podřimující. Budíček!
Prezident Zkurvil
Měli jsme prezidenta Osvoboditele, dělnického prezidenta a tento si sám říká o přezdívku - máme mu říkat Zkurvil. Prezident Zkurvil....
Nějvyšší čas udělat vše proto, aby byl odvolán.
Zdeněk M.
Nemohl jsem uvěřit již jeho zvolení. Pak jsem si řekl: "Vlastně je to výborný komik." Ale to co předvedl od Číny po Hovory z Lán, to už je moc silná "Česká soda".
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Stydím se za to vepřové hovado z hradu,které si tady někteří bezmozci zvolili.
:D
Já být těmi, co ho volili, tak se snad oběsím :D .. Nicméně, proč si stěžujete? Vždyť jste si ho zvolili. Každý již dávno věděl, co je to za blbce. Možná jste ho volili jen proto, abyste viděli "luxusní" novoroční projev, ale on utřel :D... Myslím, že Zeman skvěle reprezentuje politiku ČR, ta je také na h...o :)
Re: Re:
pane jste vedle jak ta jedle je asi rozdíl jak mluví lidé ve společnosti a jak mluví president né?
nebo jsi dement nebo komouš nebo putinovec?
Re: Re: Re:
Urážky jsou pro vás koukám podstatné, ok, pokračujte, jen tím dokazujete, kam vlastně patříte ;-)
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#478: Reaminator - Re: Podporuji pana prezidenta
Tak to jsi ubožáček s velice nízkou inteligencí, je mi tě líto.
Re: Re:
co to tady plácáš za nesmysly a srovnáváš nesrovnatelné. Je něco jiného když se člověk baví v hospodě a když nejvyšší představitel zěmě, který má být vzorem a příkladem se chová jako nevychovanec. Jak mám pak vychovávat ke slušné mluvě děti, když mi po pokárání že se mluvit sprostě nemá řeknou, že mluví jako pan prezident. A co teprve si řeknou ve světě? Když vidí jak se chová prezident, tak usoudí, že celý národ musí být národem buranů.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#484: Chytrák - Re: Podporuji pana prezidenta
Mnoho lidí je tady horších než Zeman, nestačím se divit. Zeman má moji plnou podporu, narozdíl od těch co rozkrádají a jsou zkorumpovaní.
Jedině s Vámi souhlasím ...
| This discussion has been closed. |
Re:
Zaobíráte se hloupostmi, pokud soudíte Zemana. Podívejte se na sebe, jak mluvíte mezi sebou, vy jste ctnost sama? Kdož jsi bez viny, hoď kamenem ...
Proč neprotestujete proti zkorumpovaným politikům, proti těm, co naší republiku rozkrádají, co se obohacují na jiných ...
Zemana řešíte, ale okrádat se dál necháte?????? Probuďe se a bojujte za to, co opravdu stojí za to.
A mimojiné, kolikrát byl vulgární Kalousek a spol a to veřejně, to vám přijde normální? Proč jste neprotestovali tehdy?
Můžete můj komentář smazat, ale kde je potom svoboda projevu, za kterou se tady všichni stavíte????