Mafia III cz Dabing
já taky ne
Poděkování
Lidi děkuji že už je tu 30 lidí doufám že to takhle půjde dál a získáme to co chceme
Presne. Nechapu na co petice kdyz je jasny ze dabing bude. Doufam ze zase s Vasutem a Zavrelem.
Jestly tam nebude CZ Dabing tak si to nestáhnu ani zadarmo....
Prosim :) mac
My jsme vymysleli Mafii , je to naše hra a zasloužíme si CZ dabing !!!
a co pockat do 5 srpna kdy bude oficialne predstavena a az pak remcat, kdyz tam cz dabing nebude, fakt obcas nechapu :/
Dabing.... Dobra otazka... Ale bohužel nebude :( :( a proč ??? protože trailer dabovaný není :( a ve všech ostatních jazycích je :(
Re:
Jedine ze by to zasponzorovali fans ... Podle me jedina moznost ... Dabing stoji zhruba 100 000 kc .... Takze by se na to daly sehnat penize.
Re:
to sic eje :) ale CZ dabing vyšel vždy až hodně pozdě po prvním traileru který byl v ENG :)
mafia III cz Dabing
Tak pokud si mafii někteří bez dabingu nekoupí, společnost se kvůli vám neposere. Naučte se anglicky, zapněte si titulky a bude to nejlepší. Já umím anglicky hodně dobře a tak nemusím brečet, že by něaká hra neměla český dabing. A tím že sepíšete petici ničemu nepomůžete. Pokud se vývojáři rozhodnou, že dabing v češtině nebude tak ani tato petice s nimi nehne. To že neudělají dabing ke hře, není žádné porušování ničích práv a svobod. Je to pouze jejich dobrá vůle, že se daly do tvorby třetího dílu a nevysrali se na vás. Tak budte rádi, že vyjde 3 díl oblíbené hry a přestante se chovat jako malí Jardové.
S přáním příjemně prožitých Vánočních svátků Alex S.
titulky
Zatím jsou potvrzené jen české titulky, já chci dabing, sice anglicky rozumím, ale mafia má být prostě česky, anglicky ať si zůstane GTA :P
Trojku už ale nedělá české studio,takže je to jen na vůli vydavatele ljestli na to uvolní prostředky. Navíc by si ji zejména PCčkáři museli koupit a ne někde stáhnout za darmo.Když totiž vydavatel neuvidí odezvu od hráčů v podobě zisku tak se na to příště vykašlou úplně.Je třeba si uvědomit, že z jejich pohledu jsme jen malý lokální trh.
Na co dabing, zoufalci? :)))))
Re: mafia III cz Dabing
#18: Alex S. - mafia III cz Dabing
Ale Mafii vymysleli ČEŠI TAK BY BYLO NA MÍSTĚ DÁT ČESKÝ DABING
Jo přesně souhlas s cz dabingem.Má to aspoň tu Mafiánskou atmosféru,jak sme na ni zvyklí z předchozích dílů,ty hlášky atd.to je prostě klasika...Kdo tvrdí opak,tak není správný Čech,nebo tomu nerozumí
Re: mafia III cz Dabing
#18: Alex S. - mafia III cz Dabing
To neni kvůli tomu, že neumíme anglicky (já a dalších 325 z 350 umíme), ale jde o to, že v AJ zní dabing absolutně retardovaně a hlavně je to věc tradice.
| This discussion has been closed. |