Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Re: Je to srab
ty holt jsi debil! nejmenuješ se langr?
PAN SMETANA JE ŠIKANOVÁN VLÁDOU TĚLESNÝCH CHTÍČŮ.
Tyto excesy našich tzv. politiků, kteří mají za sebou zmanipulovanou justici, jenom dokládá, že je zapotřebí více než v minulosti odstranit vlády lidských chtíčů, které ničí základní kritéria morálky, mravnosti, sociálního cítění a vede naši společensko ekonomickou formaci do pekel skrze svou nenasytnost, kdy peníze dává až na prvé místo v hodnotovém žebříčků života lidí. Věřím, že vlády tělesných chtíčů budou v brzké budoucnosti odstraněny, neboť vytvářejí lidské zákony, které jdou duchem proti Zákonům Božím a z těchto důvodů postupujeme od horšího k horšímu. Jak dlouho ještě Bože budeme muset snášet vlády tělesných chtíčů?
PAN SMETANA JE ŠIKANOVÁN VLÁDOU TĚLESNÝCH CHTÍČŮ
PŘEJI DOBRÝ DEN.
Tyto excesy našich tzv. politiků, kteří mají za sebou zmanipulovanou justici, jenom dokládá, že je zapotřebí více než v minulosti odstranit vlády lidských chtíčů, které ničí základní kritéria morálky, mravnosti, sociálního cítění a vede naši společensko ekonomickou formaci do pekel skrze svou nenasytnost, kdy peníze dává až na prvé místo v hodnotovém žebříčků života lidí. Věřím, že vlády tělesných chtíčů budou v brzké budoucnosti odstraněny, neboť vytvářejí lidské zákony, které jdou duchem proti Zákonům Božím a z těchto důvodů postupujeme od horšího k horšímu. Jak dlouho ještě Bože budeme muset snášet vlády tělesných chtíčů?
Re: trest
dostal 100dní, ale na ně nenastoupil každá hodina se přeměnila na jeden den odnětí svobody
freedom
Kde to proboha žijeme
Smetana má mojí podporu
Do basy patří zloděj co sedí na pražském Hradě a jemu podobní.
Smetana dostal trest odnětí svobody za ignoraci soudního rozhodnutí
Jsem zvědav, jak se bude pan Smetana tvářit, až mu posprejuji jeho dům nebo auto a sdělím mu, že jsem svobodně vyjádřil názor....
Re: Smetana má mojí podporu
#1309: Bawor - Smetana má mojí podporu
a už jsi podal trestní oznámení?
Re: Kde to proboha žijeme
#1307: - Kde to proboha žijeme
Vidím, že jsi takový celoživotní stydlivec...stydíš se i za své jméno.
Re: zdůvodnění
Můžeš mi sdělit tvoji adresu? Rád bych se na tvůj dům vysprejoval se svými názory...., určitě to pochopíš a budeš rád.
Re: Re: trest
#1305: policelní stát - Re: trest
ano, správně jsi to pochopil...za zločin je trest
Re: ...heidrychiáda !!!
#1276: standa - ...heidrychiáda !!!
Tak to jsi správně nastínil problém...Smetana měl nahradit vzniklou škodu a dostal oprávněně trest za poškození cizí věci. Trest nevykonal, tak dostal za ignoraci práva trest odnětí svobody. Pokud jsi to nepochopil, tak mi sděl adresu tvého domu, vysprejuji tam svůj názor, jistě to pak pochopíš....
Po rudém komunismu přišel komunismus modrý s koeficientem 09 a VV loutkama!!!
Ostatně můžem si za to sami, když jsme nechali takoví chcípáky v klidu rozkrádat a rozprodávat státní majetek za pár korun. Za to ještě nebyl potrestán nikdo!!!
Re: stydim se za svoji vladu
#1281: - stydim se za svoji vladu
Jak to vypadá s těma plackama "Stydím se za současnou vládu ČR"? Mám o jednu zájem a o hóóódně velikou. Ideálně jako rytířský štít. :)
Je to BOREC!!!!
Vzdávám hold Smetanovi
Re: Reakce za trest pro pana Smetanu:
#1296: kammil1203 - Reakce za trest pro pana Smetanu:
Neustále si serou do hnízda. Kdo? Modří ptáci a spol.
podpora R.Smetany
Re: podpora R.Smetany
#1323: proxxon - podpora R.Smetany
Obávám se, že než ta "občanská neposlušnost" nastane, tak modrý dobytek udělá z téhle země tankodrom a zprivatizuje i města a kraje.
Panu Smetanovi k Vánocům
| This discussion has been closed. |
zdůvodnění