Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Tak to je trefné....sám jste to řekl.... za těch 22let jsme je živili.. ale stejně tak modré i oranžové a různé kombinace...
Copak si tady vážně někdo myslíte , že kradou jen ti modří, nebo jen ti oranžoví?
Jediní kdo zatím moc nekradou jsou červení, prtotože stojí dál od koryt.
Re: Re: Re: Re: nespravedlnost...
#1126: - Re: Re: Re: nespravedlnost...
No jsem velmi zvědav,co udělá min. p.Pospíšil v této kauze R.Smetany. Už si podával stížnost i Hels.výbor,tak jsem zvědavý jak to půjde dál. Ale bojím se,že při rychlosti našich soudců,bude Roman venku dříve,než se rozhoupou.Určitě to pošlou zpátky do Olomouce k rukám pí. Langerové,na prošetření. A není půl roku o čem mluvit.
Re:
Ne já se omlouvám,já hovořil jen na položenou otázku o modrých ptáčatech. Jinak,jistě kradli a kradou všecky barvy,ať červ.modří,růžovky,zelení,křesťané,no bez rozdílu./viz.C.Svoboda-jak se soudil o ten dům./ Takže,bez rozdílu.Ale stejně to začal ,otec velké privatizace a to byl,/a duší ješte je/ ODS. Začalo to OF,pak se to dělilo na ,ODA,KDU-ČSL,atd...PS. Jinak jsem také bezpartajní.A proto mi zůstal charakter a vím co je to národní hrdost,čest a lidské cítění.
Zaloba na Langerovou
Z pravniho hlediska je rozhodnuti Langerove neplatne. Vzhledem k tomu, ze jeji manzel byl jeden z poskozenych je automaticky podjata. Ze ona sama to tak nevidi neni relevantni.
Jestli chcete neco delat, tak spravna cesta je podat zalobu na Langerovou u Nejvyssiho soudu a pak ve Strassburgu.
Petice za propusteni je OK, ale kdo ho omilostni? On to sam asi ani chtit nebude.
Beda,
Philadelphia
Re: Zaloba na Langerovou
#1135: Beda-Phila - Zaloba na Langerovou
Tak jestli tomu správně rozumím,jestli nebude Roman chtít podat odvolání,tak nikdo jiný nemůže stím nic dělat,ano?
Re: Zaloba na Langerovou
#1135: Beda-Phila - Zaloba na Langerovou
A jejda právník z Bílého domu.... :-) Já osobně právník nejsem, ale myslím si,že většina jiných soudců by rozhodovala zhruba stejně... tj. veřejně prospěšné práce, pak domácí vězení a pak teda natrvdo... Je to v příslušných paragrafech přece definované, mantinely trestů od - do. Soudce není pohádkový dědeček, co hříšníkovi odpustí , protože je jinak hodný. Pokud se jednou rozhodne o jeho vině ( což nejde jinak, když se dotyčný sám přizná ,že... ), tak nastupují tresty podle toho jak je to v zákoně. A soudce proti tomu nemůže jít. Ani Langrová, ani jiná(ý).
Jak byste se koukali vy na soudce, který soudí sprejera za to, že Vám počmáral dům, sprejer se přizná, zákon říká že má dostat veřejně prospěšné práce a soudce řekne, že trest se neuděluje, protože ty obrázky byly moc pěkné? Jako majitel domu by jste nadávali na soudce a ještě ho žalovali...
Re: Re: Zaloba na Langerovou
#1136: brablenec - Re: Zaloba na Langerovou
No já si myslím, že pokud už je to tak daleko, že sedí v base, tak nějaké odvolání už prošvihnul. Navíc si nejsem jistý, jestli v těchto případech je odvolání možné.
Re:
Jo a v čem je dobrej a čestnej? je to nevzdělaný ignorant, který si vytvořil vlastní svět spravedlnosti...tím že teď bude hrát mrtvého brouka nic nedosáhne? Kdyby měl skutečně názory a chtěl něco změnit, tak by se přece odvolával, bránil, vyjadřoval názory. A ne mouchy snězte si mě... věřte mi, až ho pustí, bude každému ukradený, trestanec bez práce...
Předvolební lži-billboardy plocha pro sprejery. Proč ne?
To bude folklóru, až z toho budou ti šašci hrát všemi barvami.
Pane Smetano, hodně štěstí a vydržte.
Re: Předvolební lži-billboardy plocha pro sprejery. Proč ne?
#1146: - Předvolební lži-billboardy plocha pro sprejery. Proč ne?
seru vám na žebřík a barvy...já se zavřít nenechám, to je debilní forma protestu. Nebo myslíte, že to je nějakému politikovi líto nebo se cítí být potrestán, že měl anténky? Alespoň se v době voleb zviditelnil a dy´t je to krásná reklama pro toho politika.. negativní reklama je stále reklama... Jinak by si plakátku nikdo ani nevšiml, nebýt tam tykadýlka :-) Co kdybyste místo toho šli k volbám a volili někoho, kdo není u koryta? za to vás opravdu nezavřou.
Předmět
Od "soudkyně" Langerové ubohost. Snad časem zalituje.
Odškodné 15 tisíc přece zaplatil, tak co ještě chtěla, přijít o talár? Kéž se ve zdraví dočkáme doby, kdy budou soudci skutečně nestranní a neúplatní, ctihodní občané.
VLÁDNOUCÍ strana může dovolit. Silně to bohužel připomíná film Vyšší princip. Novotný
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: nespravedlnost...
#1121: - Re: Re: nespravedlnost...
A kolik vrahú si dělá dovolenou za naše peníze!? A někteří i nekolikrát! toto jsou Ti kterým platíme luxus!!! A NE Roman Smetana který kapl zrovna na Langerovu manželku která si na něm smlsla!!!Pochybuji že pán Smetana byl v minulosti za něco ve vězení!! To se může stát i Mě i komukoliv z Vás že se tam někdy ocitnem___