Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.
Re: Proboha lidi proberte se!
#1080: Nespokojený - Proboha lidi proberte se!
On totiž neměl vůbec ty veř.prosp.práce dostat. O to zde hlavně jde,né že je nenastoupil. Zde jde o PRINCIP.Měl ho potrestat podnik,měl zaplatit znehodnocené plakáty a vše bylo v limitu,LIDSKÉHO,zdravého rozumu.Je málo případů,že recividista dostane za krádež,zase jen podmínku?Vy totiž mícháte jablka a hrušky dohromady. Něco jiného je lživý politický plakát a něco jiného je auto,nebo dům.
Re: Vinen
A takových rudoarmějců více a můžem to ihned zabalit. S takovými jako jste Vy,to jistě vyhrajem. Smrdíte rudou knížkou na dálku.
nespravedlnost...
Jedinou nespravedlnost v tomto případu shledávám v tom, že měl Smetana odpracovat veřejně prospěšné práce a namísto toho mu budeme dotovat teplíčko a stravu v kriminále....
To je jako by mi někdo za zničení auta musel posekat trávník , a já ho místo toho u sebe zadarmo ubytuju a budu mu vařit kafe.
Re:
Já jsem takovy jako jsi Ty vozil taky v autobusu,ale k soudu nebo na vězeňská pracoviště. Smrdíš MUKLOVINOU na 100,honů!!!K Romanovi si nemůžou takoví jako jsi Ty,ani čuchnout. /a teďka se můžeš vztekem třebas rozkousat,HA,HI,mě je teď hezky u srdce.
REPUBLIKU DO SVÝCH RUKOU
Re: nespravedlnost...
trošku ujeté, co jste napsal(a), naprosto nechápu, co jste tím chtěl(a) říct. ráda bych vás viděla na jeho místě. asi další stoupenec modrých ptáků opelichaných!!!co?!!!
Re: nespravedlnost...
To je druhý takový,který motá jablka a hrušky dohromady. Už se nebudu opakovat,je to napsaný už nahoře.
Re: Re: nespravedlnost...
#1119: - Re: nespravedlnost...
A co na tom nechápete? jeho trestem měl být přínos pro společnost nějakou činností, namísto toho si udělá dovolenou za naše peníze.
Re:
Prosím Vás,s tímto člověkem se nemá cenu bavit. Ten je zafiksovaný a basta.Ten by jenom zavíral,ale ty nepravé. Stojím plně za Romanem Smetanou.
Re:
Je pravdou,že modří havrani už ukázali co vnich je. A zastřelit,né modří kavoňi by měli napřed vše nakradené vrátit a potom ať si je veme čert. My je živit v kriminále nebudem. Už jsme je živili 22 let.
| This discussion has been closed. |