Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.
Re: Souhlas!!! Zloděje zavřít,zabavit jim majetky a zaplatit z toho státní dluh co Nám nadělali!!!
Re: Porovnávat režimy
#1204: socka - Porovnávat režimy
Lidé si nikdy nebudou vážit dobrých věcí,dokud nepoznají a neprožijou ty špatný. Hodně lidí dřív nadávalo na Komunisty,ale dnes těch hodně lidí co dnes nemají žádný jistoty moc rádi vzpomínaj,kdy se stát o ně postaral a kdy byla rodina základ státu.
Re: Re: Porovnávat režimy
#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy
problem je,ze misto abysme se z minulosti ucili,tak ji nekriticky zatracujeme celou,staci rict komanc a kazdej se najezi,a to si rikame clovek rozumny,pritom si nedokazeme vybrat a aplikovat to dobry a zbavit se jen toho spatnyho.Media a jejich propaganda s nama zametaj jak s malejma parchantama.................proud
Dobrý den , plně souhlasím ale tak jsem souhlasila a spadl mi kámen ze srdce že konečně budu moci mít i rodinu a žít v 89, nechci aby jsme jako obyč. lidi co opět uvěří zase dopadly jako nyní, prosím pište nám seznamujte nás , zvyšte mim. mzdu všichni máme stejný nárok , nechtějte po chudých popl. i ty popel. jsou šílený a doktoři , zdrav a soc. i bezdom. ? když není práce není jak , at rodiny nemusí žebrat na uřadech , at samož. se netrápí že nemužou víc práce a ještě ani není , kroužky jsou drahé školy se zbláznily učeb. a seš prac. do angl. jako do 600je šílený , vše cizí řečí nic co jako rodič přečt. natož porozumíte , rodiče nemaj ale pěst. na dítě dostávaj 8000 nesouhlasím děti zustat v rod. a né aby je vychov. někdo jiný to není normální když není práce tak se těžko žije - změnit 1 má výplatu za 4 a pak to takhle nemá být, prvně zam. tady naroz. a poté cizince tohle uzákonit , děkuji věřím že jsem nikoho neurazila ale ráda bych abych tak jak jsem si oddechla v 89 by to už začalo fungovat pro lidi a jednalo se lidsky děkuji NJ Poprosím , jednejte o nás s námi tak jak byste si přály a chtěly aby bylo jednáno o Vás s námi , nechceme umírat a žít v bídě , doted vyhrávaly prachy prosím o změnu - všichni lidi jsme si rovni a jsme tu doma a je to vyzitka všech jak to tu je a chodí
Lidé vyjděte do ulic protože tu nastal nečas a je opravdu Na čase zbavit se Nečase.
Přehled měst, kde se bude konat celonárodní shromáždění na podporu tohoto požadavku 15. 4. 2012 v 17.00:
KRAJSKÁ MĚSTA:
Praha - Václavské nám. - www.holesovskavyzva-praha.cz
Brno - nám. Svobody - www.holesovskavyzva-brno.cz
České Budějovice - nám. Přemysla Otakara II. - před radnicí
Hradec Králové - Masarykovo nám.
Jihlava - Masarykovo nám.
Karlovy Vary - nám. Milady Horákové
Liberec - nám. Edvarda Beneše - http://nr-liberecko.mypage.cz/
Olomouc - Horní náměstí
Ostrava - Masarykovo nám. - www.holesovskavyzva-ostrava.cz
Plzeň - nám Republiky
Zlín - náměstí Míru
OSTATNÍ MĚSTA:
Havlíčkův Brod - Havlíčkovo náměstí
Jablonec nad Nisou - Mírovém náměstí ( u radnice)- stránky
Jičín - Valdštejnské nám
Kladno - náměstí Sítná
Kolín - Karlovo náměstí
Krnov - Hlavní náměstí
Náchod - Masarykovo nám.
Prostějov - náměstí T.G.Masaryka
Tanvald - Krkonošská ulice, parkoviště České Spořitelny
Trutnov - Krakonošovo nám.
Uherské Hradiště - na náměstí
Valašské Kloubouky - Nám. T.G.Masaryka stránky
Valašské Meziříčí - Masarykovo náměstí stránky
Žďár nad Sázavou - nám Republiky
#1254: NIVA - Re: Porovnávat režimy Dobrý den jenže víte třebas já konkrétně věděla že za komanču nemužu mít ani rodinu roč. 68 , protože to bylo tak daný byty nebyly sami s rodiči jsme ho dostaly až mi bylo12, a to už jsem byla uplně i neštastná jak spolužáci se nám smály že žijem jak zvířata a to nás bylo 5 v jedn. pokoji ale jak kdyby některé lokality bohužel takhle nebyly bez teplé vody a Wc ten byl na celičký dum 1 na gangu takže po tmě a kdo nezažil nepochopí , furt to bylo o vyvyšování se a nemohly jsme dělat co bysme si přály škoda že v 89 se neptaly byla jsem mladá a bezdětná a prac. i na vedl. poměr a prac. s dětmi jako ved. pion. víte aby furt neměly keci jak je ta mládež líná , ale to je asi gen. a furt stejný tenkr. vesměs byly akt. zadarmo , to byl ohromný plus , ale ted je to o život tenkrát kdo byl hodný a prac. žil v klidu dnes hodný ale neuspěšný protože se někomu nezdá nebo nelíbí tak má smulu , dřív byly forty a dikobraz ted je bída bezdomovci a faleš a jen prachy ale kde když není výdělek , dřív se nacházely drobný na ulicích i 0.50 a 2 roklíky a bylo a zběrny papír a dnes pěkný hono oml. ale za totáče jinak se vexlovalo když jsme chtěly něco na sebe mladí musely jsme kupovat bony nebo jezdit ven i když jsme byly u fochu , přišly 1 za týden 2 kusy 1- vedoucí a1 pro kontrolu , výplata od 18 - 880 , ale naši po vyuč. chtěly 1000kč a já vyuč. v 17,5 , máti v továrně vyděl. jinak a nechápala furt jsem dlužila a byty k smíchu mladá sice prac. ale to byly všichni tak 2 volné soboty a neděle v v nemoc. a tam přípl za so a ne a já si za 6 dní vydělala víc než v práci , ale volno kdy a kde nikdy zde nebyla dobrá byt. otázka asi jen co mají hodně peněz , bohužel byly jsem rozhod. odejít na vždy zde se nedalo ale opravdu až jsem měla děti jsem pozn. že z 900 kř od státu se nedá r. 91 , to nebylo na nic , chtěla jsem hned dát títko 7 měsícu do jeslí a honem do práce , jesle už nebyly v 92 jsem měla smulu ano byly ale za 3.500 celodenní a na čekání a to jem začala vše poznávat , dobře uzák. se 3 roky s dětmi , tak jsem si myslela že tohle je ta chudoba omyl , když není práce jak žít a zabezpečit, za totáče jsme prac. maminy si vodily děcka kam potř. a prac. na 4 hod . jedn. za 2 měs. šly na sobotu a měly větší platy jako my a to byly starší o 1 nebo 2 roky - děti se upřed. neremcaly jsme taky jsme chtěly být mamkama ale co jsme zažily po 89 je výsměch tohle bylo dobrý a co bylo dobrý se zrušilo nechápu , mléčnak kterej se vym. za mekáč to neberu , cena kin hruza jediný co je stejný je nebezpečnost na ulicích a politika - at je tam pán či kmán furt stejný , a bytová otázka furt o ničem , a furt hluboko do kapsy
Re:
ano je to krásně napsané,ale kdo tady ničí tu naši vast,já miluji přírodu,smích,děti,ale jak mají v tomto b.....u žít,když oni jsu velká síla a jen těžko je něčím porazíme a to,že se nám něco shnilého nelíbí,proč,to nedát najevo,tak veďte ty chudé,pracovité,slušné lidičky,jak to chcete udělat,aby tady konečně nastal pořádek a ti mocní nechtěli,abychom brzy umřeli,protože sami mají na léky ,na nejlepší medikamenty,na nejlepší ošetření a mi po těch lécích,které nám dostupné z finančních důvodů nejsou,pomalu umíráme,je mi za ostatní chudáky opravdu smutno,kdo jim popmůže,těm nemocným,když na to nemají,kruci,tak poraďte
tak to musím odporovat,nkdy jsem od státu nic nechtěla,styděla jsem se o něco žebrat,to chtěli ti mocnější a já dřela jako mezek a dne si za důchod nemůžu ani koupit prášky,když jsem nemocná,potřebují nás odrovnat,aby mněli víc pro sebe,koho se to vlastně zastáváte,asi jste na tom velice dobře co???
náhodou jsem se dostala až na dno a představte si,že přesto si dobrých věcí vážím a ctím,ale toto co píšete s námi dělá tato vláda a tak se musí ti co na toum sjou zle nějak hájit a většinou jsou to lidé,kteří vědí co je upřímnost,a láska,jen ti co okrádaj mají pokřivený charakter
Re: Re: Re: Porovnávat režimy
#1266: - Re: Re: Porovnávat režimy
Paní,asi jste si špatně vyložila co jsem svou myšlenkou chtěla říct. Nemám se skvěle,ale nelíbí se mi,tak jako vám,že na náš ůčet se mají skvěle ti,kteří nás velmi obratně okrádají,mají nás za stádo dobytka,který je jim dobrý jen k jejich vlastnímu prospěchu. Z práce našich zákonodárců vidíme jen stále nižší příjmy a důchody obyčejných lidí a naopak,zvyšující se blahobyt těch,které jsme si zvolili,aby naši krásnou zemi vedli k blahobytu,nezávislosti a prosperitě pro nás všechny.
| This discussion has been closed. |
politiky,kteří mysli jen na sebe.My politiky nepotřebujeme,ale oni nás ano!