CHCEME ZŮSTAT SOUČÁSTÍ DEMOKRATICKÉHO SVĚTA
Re: Velmi výstižný popis polistopadového vývoje
#49: budo - Velmi výstižný popis polistopadového vývoje
Což, já jsem na to zvyklej z dětství. Musel jsem. Ale proč to provozuje EU, to mi není jasné. Nutí ho k tomu někdo?
Díky za takovou aktivitu !
Re:
Táhněte do prdele, "aktivisti" a ty ziskový neziskovky si vezměte sebou.
Re: Re: Re: Re: :-))
Jéé ty budeš blb že tě máma nepolkla
Re: Re: Re: Re: :-))
Tak trotlíku kde bydlíš chci slišet sklapni do očí tak kde pak tě máme a neschovávej se za mámu:-))
ZEMAN JE CO? NO PŘECE KUNDA UHAHÁ!
This comment has been removed by the person who wrote it.
CHCI ZŮSTAT SOUČÁSTÍ DEMOKRATICKÉHO SVĚTA, PROTO ODMÍTÁM DALŠÍ SETRVÁNÍ FAŠOUNSKÝCH DEMAGOGŮ TYPU KALOUSKA, ŠLÁFNBERGA, ŠTĚTINÁČE A DALŠÍCH V ČESKÉ POLITICE!!!
Jistě. Házet vajíčka na demokraticky zvoleného prezidenta, hanobit státní vlajky či prezidentskou standartu, to jsou skutečně akty hodné demokratů. Zloděj křičí: "Chyťte zloděje!"
A tím demokratickým státem máte na mysli USSA, která si klidně bez posvěcení Rady bezpečnosti vtrhne, kam se jí zlíbí, celé to tam rozvrtá, zanechá za sebou tisíce mrtvých civilistů a vleklou občanskou válku, vše zahalí pod roušku líbivých frází o podpoře demokracie a lidských práv, aby na to naivní hlupáci jako petenti zdejší petice skočili i s navijákem?
Re: Re: Jste pokrytci
Máte 100%ní pravdu, ale zamindrákovanému pravdoláskovému budižkničemu to nevysvětlíte, je to marný boj.
Jak jsem se mýlil.
Aleš Babinec
Re:
A přece jen se jeden takový našel a někteří měli tu drzost pojmenovat po něm letiště.
Re:
Přesně tak. Je mi zle, když pomyslím, kolik zemí prolilo svoji krev, aby se udržel petrodolar, kolik lidí zahynulo v Afghánistánu, v Iráku a především v Libyi. Za nastalý chaos v mocenském vakuu a činy všech těch extrémistů, kteří se svržením diktátorů a nekritickou podporou opozice dostali k moci, nesou přímou odpovědnost váleční štváči z Pentagonu a jejich evropští nohsledi. Za všechny ty masakrované křesťanské menšiny v těchto vydrancovaných zemích, ať rukou al-kajdy nebo IS, nesou odpovědnost vypasená hamburgrožravá prasata, která se nechtěla vzdát své nadstandardní životní úrovně a proto podporují ekonomickou sílu svého impéria neustálými válkami. Kdyby každý tak nezodpovědně plýtval zdroji jako právě Američani, dávno by došly zdroje surovin a planetární ekosystém by dávno zkolaboval. Vychvalovati tento životní styl na úkor druhých může jen amorální hovado.
PíčUSA už tady nechceme!
Re:
Aleš Babinec: čeká na tebe blázinec. Nejhorší prezident byl zrůda Havel.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#41: - Re:
Stát po boku kalouska co tady dovolil rozkrádat je fakt k smíchu. Ale sluníčko bude stát vedle kohokoliv jsou to mamlasové a najvíc ovladatelné hračky.