BOJKOT UMĚLCŮ
Nebudu podporovat nesledovatelné komedianty , ale vůbec mi nechybí ani pořady ani seriály. Nemohu si vážit komediantů, kteří pohrdají našim panem prezidentem a lidí kteří je vlastně živí.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
To už jsem kdysi slyšel, za minulého režimu. Tyhle žvásty tzv. dělnické třídy a komunistických papalášů - děkuji nechci.
心爱的盟友中国
Herci? Nic než ubohý póvl parazitující na celé společnosti.
Re:
Vážená paní, naši zem zaprodali nedávno 4 ústávní činitelé. Jsem rád, že se našli lidi, co se nebojí mít rovnou páteř a čisté svědomí.
hezký zbytek dne.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
MÁm ráda našeho prezidenta , vážím si ho jako hlavy statu a zastávám slušné chování . Umělců jsem si dříve vážila , ale ty už nežijí . Toto si na umělce hraje , do divadel nechodím a televizi jsem vyhodila .
Proč?
Víte proč se to děje? Protože nás "prezident" neustále uráží...Nikdo z mojí rodiny ho nevolil, všichni se za něj stydíme...Obden čtu od něj, že tento názor mají jen povaleči, lenoši, nějaká imaginární kavárna atd...Celá rodina je cca 50 lidí, všichni pracujeme, platíme nemalé daně, máme kupu dětí, všichni jsme si postavili domy, nebo jinak zajistili bez pomoci státu bydlení atd., atd...Proč nás prezident napadá a uráží nás jen za to, že nesouhlasíme s jeho chováním, směrem politiky atd...Proto nás to vyhnalo do ulic..Zkuste se nad tím zamyslet...
| This discussion has been closed. |