BOJKOT UMĚLCŮ
být okamžitě odvolán ze své funkce. Zneužil svého postavení k šíření lži a nenávisti. Není to Miloš Zeman, ale tito lidé, kteří
rozdmýchávají nenávist mezi občany této země. O prostých pracujících lidech z měst a vesnic v Čechách a na Moravě se vyjadřují jako o lůze. Nesmíme podporovat tyto nemakačenky, kteří berou nehorázné peníze za vystupování v bezduchých televizních seriálech a pod. Nechceme, aby zde vyvolali pražský Majdan.
Re: Bojkot umělců
#126: Dan Mach - Bojkot umělců
Ona kdyby se dostala demonstraci na Václavském náměstí taková mediální podpora (tu komediantskou šaškárnu propagovala jak ČT, tak Nova, krom moudré Primy, která se od ní distancovala) a politická záštita jako akci na Staromáku, tak se tam sejde stejně tak lidí. Loňský listopad, když se povedlo sjednotit všechny vlastenecké proudy za účelem společné akce na podporu prezidenta, šlo na Klárov ze všech demonstrací přes deset tisíc lidí.
Re:
Ti "komedianti" jsou občané téhle země stejně jako vy. Tedy i oni budou rozhodovat o tom, kdo bude prezidentem. To je podstata demokracie.Každý může vyjádřit svůj názor vhozením volebního lístku do urny.
Re: Re: Bojkot umělců
#154: Antonius - Re: Bojkot umělců
Loňská demonstrace zneužila obav lidí z běženců ze Sýrii a propaganda před jejím konáním útočila na ty nejnižší xenofobní pudy. Myslím, že na těch záběrech z demonstrace je to ostatně vidět. A samotné podium, které zorganizovala Jelena Vičanová, zřejmě platila ruská ambasáda. Nevím, kde by ta žena vzala tolik peněz, ale protože veřejně vystupuje v ruských médiích, kde pomlouvá naši republiku, tak je to pro mě dostatečným důkazem.
A záběry, jak za Bumbálem stojí plešatá konvička, to je pro mě natolik odstrašující příklad toho, k čemu se ten opilec dokáže ještě snížit.
Re: Re:
.. jistě, ale podstata demokracie tkví v akceptování názoru jiných, potažmo většiny národa. Měli možnost vyčkat do konce volebního období a zvolit znovu jinak. Naštěstí lidé nejsou hloupí, prolhaná média nemají vliv na lidi kteří jsou vlastenci!
Re: Re: Re: Bojkot umělců
#156: Dan Mach - Re: Re: Bojkot umělců
Za to takoví jako jste Vy, nás všechny zneužili už tehdy k revoluci.
to ani nepocítí, ten váš bojkot
Tohle mě po ránu pobavilo. Máte všichni roční permice do divadel, že? Co byste tam dělali :-)?
Re: Re: Re:
v demokracii platí také právo veřejně sdělit svůj názor - ne povinnost akceptovat názor druhého - oni jen zveřejnili svůj názor, tak jak jim to demokracie umožňuje.Pokud mne někdo bude nutit akceptovat názor toho druhého, už nebudu žít v demokracii, ale v totalitě.
S úctou J. O.
havloprdelní lůzu podporovat nebude,...at žije pan prezident Zeman..dík za něj.
To co předvádí Zeman vám jako slušné chování přijde? :D :D :D
Chce se mi zvracet z umělců a Pražáků a z takových, jako jste vy!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Proč? Proto.
#150: juno - Re: Re: Re: Re: Proč? Proto.
ale mě je jedno jstli to koupí čínan nebo němec...Jen říkám, že je to investice k ničemu a není důvod kvůli tomu podlejzat...A 80 procent blbcu je 80 procent blbců at to myslel jak to myslel:))