Petice za zákaz kouření v restauracích
Re:
To chápu. Pokud vnučka roznáší... Jinak nevím, zdali tu hospodu mají povinně, anebo dobrovolně. Klidně si můžou otevřít cukrárnu. To by sice vaše vnučka nebyla ve smogu, ale třeba zase nebezpečně tlustá.
K cigaretovému dýmu...
Jsem jediný nekuřák v naší rodině, a to jen z toho důvodu, že jsem se to nikdy nenaučila...prostě na to nemám talent=o) Cigaretový kouř mi opravdu vadí. Můj názor je takový, že pokud je někomu jedno, jaký vliv má na jeho tělo fastfoodová strava, ať si takhle jí... pokud má někdo potřebu kouřit, ať si kouří... Ale stejně jako KFC strávník nenutí k ke konzumaci prázdných kalorií ostatní, kuřák by měl mít ohledy k lidem okolo něj a nenutit je dýchat cigaretový kouř. Ač je to pro mě nepochopitelné, spousta kuřáků je naprosto bezohledných a neuvědomuje si, že asi 15 metrů za ním jde ráno do práce člověk, který se poslední 2 roky trápil na zeleném křesle nemocnice na "Žluťáku", a protože ho život baví, je vděčný za každý strávený den, který mu byl jako druhá šance nabídnutý...tohle mu jeho život neuvěřitelně krátí....
Moje maminka kouří přes 30 let, ale nikdy jsem ji neviděla kouřit "mezi lidmi". Pokaždé si našla koutek, kde věděla, že kouřem nebude nikoho obtěžovat...sedla si v parku na místo, kde nikdo okolo nebyl a na poslední lavičku tak, aby vítr kouř neposlal na druhou stranu k přechozím lavičkám...
Blázni
Re: Kouření v restauraci ano či ne?
#160: Jaara - Kouření v restauraci ano či ne?
Svobodně se sám rozhodnu?!? Jak se může nekuřák svobodně rozhodnout jít do restaurace na oběd, když například v menším městě žádná nekuřácká restaurace není?
A bohužel u nás v Čechách bývá obvyklé, že se i při podávání obědů smí v některých restaurací kouřit. Když kuřákovi přinesou oběd, tak cigaretu samozřejmě típne a při jídle nekouří, ale po posledním soustu si mnohdy ihned zapálí a je mu úplně jedno, že ostatní právě nyní obědují a jsou nuceni jíst za přítomnosti nikotinu z jeho cigarety!!! To je vysloveně absurdní a bezohledné chování kuřáků vůči ostatním - a v tomto případě i vůči kuřákům, kteří při jídle inhalovat nikotin nechtějí.
A jak majitel restaurace zajistí svým nekuřáckým zaměstnancům zdraví neškodné pracovní prostředí? Nermá je vůbec zaměstnávat ? To je ale protizákonné.
...
Připadá vám, že nás naše vláda a EU omezují málo? Za chvilku se budou psát petice na ukončení provozoven McDonald, na prodej bůčku a všeho nezdravého?! Lidi neblázněte a užívejte si trochu té svobody, kterou nám čím dál více přiškrcují!!!
Starejte se o své zdraví!
Nezabíjejte sebe ani ostatní!
Re:
Alkohol také není nic moc. Doufám, že si to uvědomujete. Zatím bohužel, dřepte doma... Nakonec, uspokojit svoji touhu po chlastu můžete, v klidu domova i s potomky, bez kouře kdykoliv...
Takový vzkaz pro majitele restaurací kteří se bojí ztráty zákazníků kuřáků.
Dle zkušenosti ze zahraničí a zpráv z nově vzniklých nekuřáckých restaurací, k vám přijde víc nových zákazníků (cca 80% populace si zákaz přeje) s vyšším průměrem útraty. Kuřáci chodit nepřestanou. Jejich závislost je tak velká, že ji toto omezení od vás nevyžene. Zajdou si zakouřit ven atp. Nevyhnalo je od kouření ani zdražení cigaret o cca 300% a více.
Re:
Takový vzkaz pro majitele restaurací kteří se bojí ztráty zákazníků-kuřáků.
Dle zkušenosti ze zahraničí a zpráv z nově vzniklých nekuřáckých restaurací, k vám přijde víc nových zákazníků (cca 80% populace si zákaz přeje) s vyšším průměrem útraty. Kuřáci chodit nepřestanou. Jejich závislost je tak velká, že ji toto omezení od vás nevyžene. Zajdou si zakouřit ven atp. Nevyhnalo je od kouření ani zdražení cigaret o cca 300% a více.
Já si chodím každou středu do sauny, v bazénu se na mě smějí hezká děvčata a sex?
Ten je na jedničku!!
Všem nekuřákům dává na vědomí Honza
| This discussion has been closed. |