Petice.com

Výzva k podání Stížnosti pro porušení zákona

VĚZEŇ BEZPRÁVÍ ČR - dopisní akce

Nepřihlášený uživatel#1 May 29, 2014, 10:09
Dobrý den paní Marková,
je neuvěřitelné, co se Vašemu muži a Vaší rodině stalo. Prostudovala jsem celou kauzu, mluvila s panem Šináglem a hluboce s Vámi soucítím.Vašemu manželovi napíši.Pokud bych Vám v něčem mohla pomoci, napište mi na můj email: [email protected]
Přeji Vám mnoho síly a energie do dalšího boje.
Gabriela Kafková
Nepřihlášený uživatel#2 May 29, 2014, 10:15
Je to neuveritelný, jak ceská zlocinecká justice a vedení veznic jednás a to ve 21. století. Oni dobre vedí, ze vy bydlíte v Linzi a proto prelozili i proti prání rodiny do Budejovic, vaseho manzela do Vsehrd do Chomutova. Jsou to komunisticstí gestapáci!! Dobre si zapamatujte jména tech St-báku (vezenského personálu). Jednou také dojde na lámání chleba a na tyto gestapáky si "posvítíme"!!! Jsem úhlavní neprítel tohoto zlocineckého systému!!! paní Marková, rád Vám pomohu! Viktor Kraus, Trebenická 1293/22, 182 00 Praha 8
Jan Šinágl#3 May 31, 2014, 11:07

Vězeň svědomí ing. arch. Marek Řičář

http://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/4140-zruseni-rozsudku-a-obnoveni-procesu-ing-arch-marka-ricare-josefa-marka.html
… Prosím, napište dopis panu Řičářovi. To je to nejmenší, co pro něho můžete udělat. On už pro nás udělal a stálé dělá mnohem více! Děkuji všem i jménem rodiny ing. arch. Marka Řičáře. Těší mne, že se konečně začínají ozývat a jednat významné organizace a osoby, které jsem oslovil. Začínají se ozývat a nabízet pomoc i lidé a instituce ze zahraničí.

Jan Šinágl, 31.5.2014

www.facebook.com/myx72#4 Jun 05, 2014, 01:58

Pane Jene Šinágle

Děkuji vám za vaší aktivitu i angažovanost v této kauze. Panu Markovi jdu hned teď napsat dopis a doufám, že mu brzy dojde. Michal Sadilek
www.metafory.cz

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#6 Jun 05, 2014, 08:52
Kauza Řičář: média informována, všechna dosud svorně mlčí…?!
http://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/4155-kauza-ricar-media-informovana-vsechna-dosud-svorne-mlci.html

Jan Šinágl, 5.6.2014

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#8 Jun 17, 2014, 21:42

Causa Řičář: Osm let bezmoci a postupné likvidace (II.)

Jan Šinágl#9 Jun 17, 2014, 21:45

Ing. arch. Marek Řičář mezi nejhorší spodinou ve věznici Všehrdy v akutním ohrožení života!

Nepřihlášený uživatel#10 Jun 22, 2014, 07:09

Marek Řičář přeložen do méně nebezpečného oddělení

Pan Řičář je stále pod velkým tlakem ve věznici Všehrdy u Chomutova. Byl alespoň přeložen do klidnějšího a méně nebezpečného oddělení. Dosud byl umístěn mezi tou nejhorší lidskou spodinou, kde mu šlo o psychické a fyzické přežití. 24 hodin denně byl ohrožen na životě!

Jan Šinágl, 22.6.2014

This comment has been removed by the author of the petition.

Nepřihlášený uživatel#12 Aug 21, 2014, 12:32

Proč jste se neobrátila na mezinárodní evropský soud?

Michal Honetschläger

Nepřihlášený uživatel#13 Aug 22, 2014, 19:50

Re:

#12: -  

Stížnost k ESLP se připravuje, ale rozhodnutí může trvat i 5 let.

jedno %#14 Sep 25, 2014, 14:06

Re:

#12: -  

U mezinarodniho soudu ma kazdy stat jednoho zastupce, cimz uz je dano, ze skutecne se projednava jen tak kolem jednoho % zadosti, 99% jde vpodstate do kose. Rozhoduje v zasade jeden clovek -zastupce dane zeme. Teprve to jedno % je posleze predlozeno skutecne mezinarodnimu sboru soudcu.

Nepřihlášený uživatel#15 Oct 11, 2014, 20:02
Svět zraje ve své míře nepravosti(jako kdysi Amorejští),ovšem Boží mlýny..pomalu,jistě.I kdyby nám poz.život brali..-zachovejme víru! Po.

This comment has been removed by the author of the petition.

Nepřihlášený uživatel#17 Dec 24, 2014, 12:25
Hned jdu psát dopis na podporu. IH

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.