Omluva za Tibet 2014
jana Zachová, důchodce
Komentář není třeba. Je třeba podpis. Nepřihlášený uživatel
tibet je prkotina
Re: Komentář není třeba. Je třeba podpis. Nepřihlášený uživatel
#1009: w4rr10r - Komentář není třeba. Je třeba podpis. Nepřihlášený uživatel
Je to křupan, reprezentující pouze jemu podobné, kteří si ho zvolili. Toto oznámení by měl mít napsané na dostatečně velkém poutači, umístěném na hlavě a to nejméně ve třech světových jazycích vždy, když opouští republiku za účelem páchání ostudy všem slušným lidem v naší vlasti.
Jan Cicvárek
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu
#994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Historie Tibetu
Pane, rád bych se ohradil proti faktům, které zde popisujete. Čekal jsem od Vás spíše reakci a nějaký protiargument na moje argumenty. Ne jen stanovisko, že jsem zmanipulovaný a blázen. Zatím to však vypadá tak, že jediné co umíte Vy, je jen omezeně tvrdit všem, co mají odlišný názor, že jsou blázni a omezenci a užiteční propagandisté Ruska nebo Číny. Zkuste mi tedy prosím vyvrátit jedinný argument, který jsem zde napsal. Pro shrnutí:
1) V 5. stol. n.l. obsadili dnešní území Tibetu, které patřilo Čínské dynastii, kočovníci ze severovýchodu (Mongolsko a sever Čínské říše)
2) Tibet vedl mnohé války o toto území a dobýval okolní Čínská města
3) Čína si Tibetské území vždy nárokovala, jako své
4) V Tibetu do obsazení ČLR vládl silně feudálně kastovní režim
5) Tibet je od dob Východoindické společnosti v zájmu jiných mocností (Británi a později USA vs. Rusko později Čína), jako strategické území pro jejich vliv
6) V USA se začala na začátku 20.stol. tisknout měna, která není vyvážena adekvátní hodnotou zlata. Je to výsledek změny US legislativy a tím i počátek moderní fiskální politiky
7) USA okupovalo Irák pod záminkou neexistujících biologických zbraní
8) Protiteroristický zákon v USA, který vznikl po událostech 11.9.2001 umožňuje bezpečnostním složkám USA včetně CIA, FBI, NSA bez příkazu soudu zatknout jakéhokoliv člověka, kterého stačí jen obvinit z terorismu
9) USA odposlouchává a sleduje lidi po celém světě
Bylo by toho víc, ale toto jsou asi ty nejzásadnější body, které jsem napsal a čekám, že mi je vyvrátíte, neboť je dle Vašeho názoru napsal propagandistický blázen, který chce být ovládán Ruskem a Čínou. Děkuji.
Marek
Zamini má svou vlastní politiku a nikoho se neptá. Už jenom chybí aby sem z politických důvodů nepustili Dalajlámu a bude to hotové úplně
Re:
Pane, težce se mýlíte. Náš stát vznikl hlavně proto, protože snaha Evropských velmocí byla, aby se Rakousko-Uhersko rozpadlo. Proto se tehdejší velmoci připojily na naši stranu. Nešlo jim o to, že Češi chtějí být samostatným státem. Navíc se jednola o poválečné uspořádání Evropy a tam zcela jistě žádný z českých politiků a jeho tlachání nehrálo přílišnou roli.
Zaorálkovi:
"Doufám, že tě hanba bude provázet po zbytek života a budeš žít dlouho."
Škoda, že jsi politik, který lehce zapomněl na Mnichov a srpen 68. Škoda, že na takovém místě zase sedí bezpáteřní poklonkující přizdisráč. Ani mě nezajímá, za co ses tak prodal...Ale o život jistě nešlo.
Ale možná seš jen tak blbej a co víc, asi i červenej. Tak nevím, co je horší.
Re:
To už jsme někde slyšeli. A pak jsme tu měli 2 okupace.
Zaorálkovi asi nikdo pistoli u hlavy nedržel, aby se tam hnal a cosi podepisoval. Takže jesli se někdo do něčeho montoval, tak to byl právě tenhle Hujer. A jestli poslouchá jako něčí čokl, o to pro nás hůř.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#997: - Re:
ÁÁÁ tak jsme se konečně dočkali,to byla otázka času,kdy tady někdo z toho stáda protiproudovců vytáhne slavného pseudodisidenta a pseudoznalce všeho pána Křivku,gratuluji vám hlupáčci.