Ne likvidaci pořádání kulturních akcí pod širým nebem!
Návrh ke koordinaci
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
Pan je vtipalek a nikdy nic placenyho neporadal ocividne. Tak nasad ksiltovku a mazej do lesa, ujizdi ti soundsystem - tva jedina pravda..jsi tak zahleden, ze nemas pojem o realite a nutkavou potrebu nekde neco krutoprisne okomentovat. Radsi nepis nic, akorat se zesmesnujes.
Re: Konečně
Za vas nebyl ani ten pocitac, ze kteryho jste to napsal pane a jeden dva dny v roce byste to mohl prezit, uz proto ze komercni akce prinaseji obci nemale prostredky a pomahaji podnikatelskemu prostredi prilivem lidi do lokality. Typicka ceska SOBECKA sebestredna odpoved, stydte se !
Nenormální kocourkov a odpadiště debilů.....celá česká vláda!
Re: a
proti temhle kulturnim akcim si muzou stezovat jen socani nebo stary komousove protivny kterym vadi vsechno co se libi mladym protoze proste nejsme ulizli pitomecci v sacku z odznakem komunisticke strany :) aby to rana pochcipali tyhle komousky svinky
to kary:
Tomu bych si dovolila odporovat, problém s tím budou mít všichni.. třeba úpořadatelé Mighty Soundu už informovali, že dostali likvidační pokutu a pokud se podmínky udílení těchto pokut nezmění, možná bude letošní ročník poslední. Takže je to všeobecný problém, bohužel :(
Měření
Zajímalo by mš jestli báby z hygieny mají nějaký přístroj, kterým hluk změří. Mě jednou tvrdila,že máme nedostatečné osvětlení v místnosti. Když jsem se zeptal podle čeho tak soudí, odpověděla, že to vidí. Navrhoval jsem ji ať vytáhne luxmetr a pak se můžem bavit na úrovni.Samozřejmě žádný měřák neměla. Tak jsem ji tvrdil, že já vidím, že zde je dostatečné osvětlení. To je jen buzerace. O nc jiného jim nejde
Kdyby
Kdyby nebylo pár odvážlivců , kteří nějaké akce pořádají , odvážlivců, kteří investují nemalé peníze, tak se v tomto státě unudíme!Ano, at si starostové obce určí limity akce např.vymezená doba,počet lidí,poplatek obci, ale né jejich rušení! Radši at si vymýšlejí zákon na potřebnější věci
Vesměs jim to nevadilo, nebo říkali " ale jo, nějakej hluk byl, ale je to jen jedou max. 2x za rok a ti lidi tam jsou mladí tak ať se vyblbnou, my jsme jako mladí dělali to samé, jen to bylo zakázané a teď je svoboda, proč ne"...
Kultura je jen jedna, a patří tam i venkovní akce.
V tom případě zakažte venkovní divadla, kina, nebo třeba otočné hlediště v Krumlově, to také řve ve vnitřním Krumlově hodně jak jsem se mohl přesvědčit osobně nějednou. Nic proti němu ale.....
Re: Návrh ke koordinaci
#27: Marek Herel - Návrh ke koordinaci
Souhlasím. Pořádáme Open Air festival a klidně to tam dám všem podepsat. Je třeba kontaktovat všechny možné pořadatele. V případě zájmu mi pošlete vzor petice na [email protected]
| This discussion has been closed. |