Petice proti přijetí 1000 syrských uprchlíků


Nepřihlášený uživatel

#26 STOP KVÓTÁM!!

2015-05-31 16:53

Nevím proč by naše republika měla odnášet neschopnost středomořských zemí ohlídat si svoje hranice !! Ať pořádně zatočí s převozníky a neulehčují si svoje břímě na naše ramena! Ještě bychom byli rádi, kdyby ve Středomoří místo těch neschopných plyner Itálie, Francie, Španělska, Řecka bylo Rusko, to by s převozníkama zatočilo natotata. Stačila by jedna ponorka a všechny pašerácký bárky by šly ke dnu. Potroublí humanisti typu knížete, Kocába, Bursíka, Štětiny, Dienstbiera, Uhla aspol by je za to samozřejmě pokrytecky odsuzovali, ale byl by klid, Evropa by nekolabovala pod přílivem hotentotů a měla by nějakou budoucnost! Dokud nám bude vládnout ta bruselská multikulti čeládka, půjdeme čím dál víc do sraček!!


Nepřihlášený uživatel

#27

2015-05-31 19:10

Děkuji organizátorům za upozornění na tento velmi nebezpečný chystaný precedens a protože nechci zůstat jen u slov, podporuji Vaši aktivitu i finančně.

Nepřihlášený uživatel

#28 Re: re

2015-06-01 10:22

#7: - re 

 JOOO!!!!


Nepřihlášený uživatel

#29 Re: re Uprchlíci?

2015-06-01 10:28

#7: - re 

 Neumí číst, neumí psát, neumí pracovat, jsou muslimové!!!!!!!!!!!!!! My je budeme živit????!!!! My co chodíme do práce a sotva vyžijeme, důchodci, kteří nemají na jídlo po zaplacení léku, my kteří posíláme peníze na těžce nemocné děti, protože TI DARMOŽROUTI POLITICI A JEJICH PŘISLUHOVAČI HRABOU MILIARDY NA SVÉ ÚČTY V ZAHRANIČÍ a na nás nezbyde!!!!! Byla jsem před 3 léty v Itálii a v jednom městě jich bylo málem více, než Italů!! Chovají se jako cigáni, ba ještě hůř!!!! Nemáme vyřešené naše asociály, tak urva,PROČ, PROČ, PROČ DALŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#30 Re:

2015-06-01 20:00

#20: -  

 souhlasím 


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-06-02 08:33

Islam do Evropy nepatri,tecka.To uz se vedelo v ranem stredoveku.A Kebabland mel zacinat az za Bosporem.Kdyby se mamelucti hnali tenkrat v 17. stoleti,tusim,dusledneji,tak by byl klid.Turiste ano,ale to je vse.Jaky je to problem,je uz v nekterych ,ne zrovna vzdalenych zemich, dost videt.Obecne plati,ze temer vsichni system jen zneuzivaji ve svuj prospech a proti tem,kdo jim paradoxne chteji ve sve naivite pomahat.Stejne jako jiste etnikum u nas.Az na to,ze zde v nasi zemi jde pro nektere politiky o vynosny etnobyznys. Je nacase volit ty,kdo s tim ucini konec.Abychom jeste nemuseli oprasovat ostnate draty a obnovovat PS na hranicich,tentokrat ne aby strileli ty co chteji utect.


Nepřihlášený uživatel

#32 Papírová petice

2015-06-02 09:03

Lidé, teď je čas na nás! Běžte na www.ivcrn.cz nebo na facebooku Islám v České republice nevhceme, stáhněte si petici proti kvótaám pro uprchlíky, vytiskněte a širteřte mezi známé! Máme šanci něco udělat, tak bojujme!


Nepřihlášený uživatel

#33

2015-06-02 16:10

Ani jednoho jediného tady nechce, máme tady vlastní přiživnickou verbeš a budeme si tahat další,ne? To tak....

Nepřihlášený uživatel

#34 Re:

2015-06-03 11:44

#1: -  

 S tím souhlasím. Nejsem pro přijetí uprchlíků - ale... Nechat problém na Itálii a Řecku? Asi bychom měli jiné názory být Italy či Řeky. Hlavně by bylo zapotřebí, aby média v ČR informovala o všem, co uprchlíci způsobují v zemích, kam dorazili a informace byly pravdivé (ne zkreslené jako při popisování soužití s národnostními menšinami, keré již u nás žijí)! Ve slovenských médiích bylo popsáno rabování, znásilňování, krádeže dobytka atd. na řeckých ostrovech!


Nepřihlášený uživatel

#35 Re: STOP KVÓTÁM!!

2015-06-03 11:47


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: STOP KVÓTÁM!!

2015-06-03 12:02

#26: - STOP KVÓTÁM!! 

 Opravdu myslíte, že by byl klid, kdyby je ponorky posílaly ke dnu? Dovedete si představit, co by to rozpoutalo? A který stát má ony ponorky vyslat? A - proboha - neberte si jako vzor putinovské Rusko!!! Jak ráda žiju v EU (tedy v porovnání s Ruskem)... Upozorňuji, že uprchlíky zde nechci, ale bohužel neznám řešení tohoto problému! Snad je po připlutí nakrmit, umýt, ošetřit a odvézt zpět do jejich zemí - byť by to stálo CELOU EU nemalé prostředky, ale stále méně, než zde mít uprchlíky natrvalo. Naprostá většina z nich dala za cestu své poslední úspory, takže by se (snad) nevrátili...

 


Nepřihlášený uživatel

#37

2015-06-04 08:09

Když přerozdělit,tak kulomety,raketomety a plamenomety mezi obyvatelstvo přímořských zemí,aby mohli bránit svou zemí před invazí vetřelců.Tady by bylo poslední obranné pásmo-festung Böhmen und Mähren.


Nepřihlášený uživatel

#38 Re: Re:

2015-06-04 11:40

#34: - Re:  

 Ano, ta mediální neobjektivita mě také štve. Mám sestru v Itálii, tak moc dobře vím, jaké to tam je. Obraz reality je diametrálně odlišný od toliko proklamované idylické mediální pohádky. Tlupy poflakujících se znuděných černochů přepadají a okrádají lidi, znásilńují ženy, vandalují okolí, v okolí azylových ubytoven se domácí bojí chodit, protože to je o hubu. Ty reportáže, jak se nic neděje, že to jsou to jen mírumilovné rodinky, ženy s dětma a jiné účelové lži jsou vážně trapné! Jen snaha navodit iluzi bezpečí a uklidnit ovčany, aby svorně přijali kvóty, místo aby se začalo rázně zakročovat proti pašerákům.


Nepřihlášený uživatel

#39

2015-06-05 20:46

Taková podstatná věc jako příjem uprchlíků z rizikových zemí by si měla každá země rozhodnout individuálně dle vůle jejich občanů. Jestli nám chce EU něco nařizovat proti vůli většiny, není to žádná demokracie, ale diktatura!!


Nepřihlášený uživatel

#40

2015-06-07 15:38

Fůůůj!!!! Pryč s islámem!!! Pryč s vymaštěnými lidoopy!!!!

Nepřihlášený uživatel

#41 Kdyby jenom tisíc, to je jen první vlaštovka ...

2015-06-08 18:56

Brusel v rámci boje s vlnou uprchlíků navrhl kvóty pro jejich přerozdělování do členských států Unie. Na Českou republiku by tak mohlo připadnout až pět tisíc migrantů ročně. Prchající uprchlíci mohou destabilizovat celý schengenský prostor! Tomu je třeba zabránit stůj co stůj!!

Standa

#42 Vox populi vox dei

2015-06-10 09:19

Hlavně prosím podepisujte papírové petice (přikládám aktualní seznam petičních míst): http://www.ivcrn.cz/petice/#mista


Nepřihlášený uživatel

#43

2015-06-12 06:23

Na české děti se sbírají víčka a cizincům budeme dávat peníze. My děláme od rána do večera odvádíme daně a sociální pojištění které pujde na cizince. To si z nás dělají srandu?   Ať pomohou nejdříve našim slušným lidem a potom mohou druhým ale ne tím ze nam je sem nastěhují. A pokud máme tolik peněz že je nepotrebujeme tak ať snížej daně a přidají důchodcům a těm co to potrebují a sami přispívali do statní pokladny. 


Nepřihlášený uživatel

#44

2015-06-12 08:32

Myslím, že nejprve bychom se měli postarat hlavně o naše vlastní lidi, kteří nemají práci, důchodce, nemocné a hlavně děti. Přece není normální, abychom na nemocné a handicapované sbírali víčka od PET-lahví a zasílali peněžní dary na různé účty a pak jsme jsem vzali 1000 lidí, kteří nebudou umět náš jazyk a nebudou se tedy moci začlenit, nebudou mít práci, nemají stejnou ale hlavně ani podobnou kulturu atd. Já nejsem rasista, sama jsem v zahraničí žila 12 let a mezi mými přáteli jsou lidé z celého světa, ale dnes jsem hlavně matkou 3 malých dětí, které živým, šatím atd. atd. a ačkoliv s manželem oba pracujeme tak si dnes nemůžeme pořádně dovolit ani marodit, protože dlouhodobý výpadek či jen snížení platu by byl dost znát. Nechápu tedy, proč by peníze, které by mohli jít ve státním rozpočtu do zdravotnictví, školství nebo podobně měli jít na uprchlíky.

Nepřihlášený uživatel

#45

2015-06-12 11:33

protoze prave podepisuji tuto petici

Nepřihlášený uživatel

#46

2015-06-12 21:49

Náš stát nemá peníze na nic, na důchody, na dalších mnoho věcí, ale na uprchlíky ano? Proč nás stát nejdřív nezajistí české občany a až pak se stará o ostatní?

Nepřihlášený uživatel

#47

2015-06-14 12:00

protože nechceme přijmat do ČR zádné uprchlíky. nic nepřináší jen nam berou. stat by se mel postarat o své občany Čechy, kterí nemužou najit praci, nemaji penize na jidlo a z ceho žit a ne o tyto uprchliky co se neumi chovat nechteji makat ale prachy od statu dostavat ano! hnus co se deje nikdo je tu nechce at tahnou zpet odkud prisli!!!

Nepřihlášený uživatel

#48

2015-06-15 08:12

Muslimské země by konečně mohli objevit mírumilovný bratrský islám a začít ty černé tlamy příjmat sami. Takový Kuvajt s Katarem přijali neuvěřitelných 56 migrantů ze Syrie. Kdo by to čekal?


Nepřihlášený uživatel

#49

2015-06-15 21:05

☺☻☺☻☺☻☺☻ Multikulti nechceme!!! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐


Nepřihlášený uživatel

#50 Pár faktů, které se v médiích příliš často nedoslechneme/nedočteme:

2015-06-16 08:59

- Nedávný masakr v Charlie Hebdo nebyl ani zdaleka první – ani v Evropě, ani ve Francii. Stačí zmínit židovskou školu v Toulouse a židovské muzeum v Bruselu, Londýnské metro, madridský vlak, beslanskou školu, moskevské divadlo či nedávné útoky ve Volgogradu v Rusku, holandského kritika islámu Theo van Gogha, britského vojáka Lee Rigbyho, a mnoho dalších, kteří se stali oběťmi nenávistné islámské ideologie.

- Mnozí si jistě pamatuji nedávné nepokoje muslimských imigrantů ve Francii, kterým padlo za oběť mnoho zapálených aut či vyrabovaných obchodů. Obdobné se odehrávají v Anglii, ve Švédsku a jinde.

- V mnohých městech západní Evropy existují čtvrti, kde vládnou fakticky četné muslimské gangy a do nichž se bojí vstoupit i samotná policie.

- Neintegrovaní muslimští přistěhovalci jsou příčinnou mnohonásobně zvýšené kriminality. Muslimové tvoří 6 % švédské populace. A i přesto je 77 % všech znásilnění spácháno právě touto menšinou.

- Muslimští předáci stále aktivněji prosazují šaríu, tedy islámské náboženské právo, které je symbolem omezování práv žen, tělesných trestů, trestů mrzačením, vražd ze cti, vražd za odpadlictví a takzvaných urážek víry a další podobně primitivní projevy, které odporují Listině základních práv a svobod a které nepatří do naší zeměpisné polohy ani do naší doby. Islámské představy o náboženských pravidelech nadřazených nad světská jsou v přímém rozporu se sekulárními státy Evropy, ohrožují nejen náš způsob života, ale i samotné principy demokracie, plurality, lidských práv a svobod pro všechny své obyvatele.

- Radikální duchovní v západoevropských mešitách hlásají nenávist k tradičním evropským hodnotám a způsobu života, rekrutují bojovníky pro Islámský stát. Co budou dělat ty tisíce bojovníků, až se vrátí vycvičení a zocelení válkou zpět do Evropy?

- Nenávistná kázání v mešitách, špatně zastřené vyhrůžky zástupců evropských muslimů (obojí se děje i u nás, vzpomeňte na nedávnou policejní razii v pražské mešitě, kde se schází, kromě bezúhonných věřících i kriminální živly z Václavského náměstí a profesionální bojovníci z Kavkazu)

- 63letý rakouský důchodce byl zatčen policií za to, že na svém pozemku během sekání trávy nahlas jódloval. Měl totiž konkurenci: na sousedním pozemku stojí islámská mešita, ze které během modlení pouštějí do okolí z reproduktorů na dvoře zpěv muezzina. Kdo má právo se projevovat nahlas? Má právo si nahlas zpívat rakouský důchodce nebo má právo pouštět do okolí nahlas z reproduktorů mešita islámské zpěvy?

- Ředitel školy v severoitalském Bergamu zakázal výstavku vánočních jesliček, aby tradiční symbol křesťanských svátků nediskriminoval žáky vyznávající jiná náboženství. Tyto děti v některých třídách tvoří až polovinu žáků. Škola za to sklidila kritiku rodičů italských dětí i politiků. "Ten zákaz je absurdní. Proč by neměly děti nezávisle na své víře prožít radost, která je s Vánocemi spojena?" prohlásil předseda krajně pravicové italské Ligy severu Matteo Salvini. Právě tato strana se postavila do čela kritických reakcí, které rozhodnutí ředitele v Itálii vyvolalo. Salvini se proto rozhodl školu navštívit a jako dárek s sebou vzít betlém. Ředitel školy Luciano Mastrorocco ale ani kvůli vlně nesouhlasu nechystá své rozhodnutí změnit. "Veřejná škola nesmí žádným způsobem nikoho diskriminovat," zdůraznil. Zakázané jesle chtěl ve své třídě vystavit jeden z učitelů.

- V Bruselu se bojí rozsvítit tradiční vánoční stromeček. Bruselská radnice tak učinila kvůli obavám z muslimské komunity, již by nasvícený křesťanský symbol Vánoc prý mohl urazit.

- Po celé Evropě se šíří vraždy ze cti, jako nedávno v Německu, kde těhotnou nemuslimskou dívku upálili dva muslimové. Vrahem byl její o rok starší turecký přítel. Podle informací policie nutil mladík svou dívku k potratu, ale protože to odmítala, cítil, že to zraňuje jeho takzvanou čest. A co je nejhorší, pachatelé v takových případech dostanou ve vyhlášení soudního verdiktu vůči nim “islámský trestní rabat”, tedy ohledy, které začaly brát soudy na pachatele islámské víry, kteří jsou pod tlakem své kultury a tradic.

Je tohle skutečně Evropa, kterou chceme přenechat svým dětem?

Islám a mešity do Evropy nepatří. Islám nedospěl na takovou úroveň, aby mohl být tolerován v neislámských zemích, protože jde o víru netolerantní a zaostalou. Patří do středověku a ještě do raného středověku a ne do 21. století. Je to chyba Evropy, že něco takového dopustila. Pokud někde žiji, musím respektovat práva a zákony dané země a ne, že se bude přizpůsobovat ona mně. Kdo chce žít v Evropě, musí chtít být Evropanem. Kdo nechce být Evropanem, neměl by být do Evropy vpuštěn jinak než jako turista či obchodník, tedy na omezenou dobu. A bez výjimky. Přitroublý a zcestný humanismus musí jít stranou. Vždyť nejde o nic víc než o budoucnost našich dětí. Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku? Chceme, aby Evropa upadla do područí islámských fanatiků jen kvůli naší zbabělosti, lenosti, zabedněnosti, …? Je třeba se ozvat, než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání, to musíme udělat sami.