Petice proti přijetí 1000 syrských uprchlíků
Re:
Patříme do tlupy, který pomáhá rozbroje ve světě vyvolávat. No a to jsou důsledky. Ti silnější stát vyberou a na nás zbude ta krásná samaritánská činnost.
re
re
uvědomí co bude s dalšími generacemi dětí uprchlíků
kteří se tady narodí za 15-20 let? Stačí se podívat
na Anlii, Francii,Německo.Muslimové jsou od malička
vychovávani k nenávisti k jinému náboženství a jiným
kultůrám než je jejich středověk.Musíme žádat referendum!!!
Také jsem proti. Pouhý 1000 je velmi málo. Myslím, že jako jedna z 50 nejbohatších zemí světa bychom měli přijmout aspoň desetinásobek utečenců.
Re:
Souhlas, podepsal jsem naopak http://www.petice24.com/kesane_za_pijeti_syrskych_uprchlik
Sám petice neumím, ale podepíši. Karel Růžička.
JE NAS TU PODEPSANYCH DOCELA MALO.DALA JSEM SDILET NA FB,NA EMAIL,TELEFONEM JSEM LIDEM PROSTE CO ZNAM.PODEPSALA JSEM SE VEREJNEJELIKOZ SE ZA SVUJ NAZOR NESTYDIM.AT SE NASE VLADA NEJDRIVE STARA O SVE LIDI.KOLIK JICH BYDLI POD MOSTEM,JE NEMOCNYCH DETI,NEMA POMALU NA JIDLO A TO JE JIM JEDNO.NEMAJI ZADNY SVEDOMI.HLAVNE ZE SI HRABOU PRO SEBE
HANA MACHOVA
V televizi při rozhovorech slyším, jak chodí zahalení a jsou na to hrdí, protože jsou nadřazeni všem ostatním. Dnes je k nám vezmeme, zítra jim povolíme burky na školách a pozítří se opásají výbušninami a při sebevražedném útoku zabijí naše nevinné spoluobčany. Na vlastní děti budeme dál pořádat sbírky a dál se budeme dívat, jak naši senioři a mámy s dětmi nemají pomalu na jídlo. Jen abychom se jako země ukázali před ostatním světem, jak jsme skvělí. Co takhle se nejprve postarat o vlastní lidi ? Jsem zásadně proti islamistům v ČR. Lenka Mikešová, Praha
Pan Sobotka je schopen za dotace z Bruselu prodat vlastni mamu,doufam,ze tato vlada pod jeho vedenim brzy skonci! Pro nase nemocne deti,nebo stare lidi penize ve statni kase nejsou,s domorodce by tato vladni socanska pakaz stahla jeho vlastni kuzi a jeste by nekoho nutili,aby zivil privandrovalce,kteri se mnozi jako kobylky!
Re: Re:
A nemate nahodpou nejake zdravotni problemy? Jsem take katolicka ale neco tak likvidujiciho vlastni narod muze podepsat jen totalni demagog.Jdete se nechat zavcas vysetrit!
Re: Re: Re:
Já myslím, že je to troll, protože někdo tak tupý prostě nemůže existovat a volně pobíhat mimo zdi léčebny.
Politika bezohlednosti, nátlaku a svévole vůči vlastním občanům
Nechci je tu. Toto je můj domov a mám rád jeho současnou podobu. Je mi jedno odkud jsou, jaká trápení mají za sebou, co s nimi bude. Nechť jejich mladí bojují za svou vlast ve své zemi, nasazují své životy za svou vlast ve své zemi. Toto je můj domov a já budu chránit klid této domoviny, prostor, kde vyrůstají naše děti, jejich svobodu. Chránit je i před hloupostí těch, kteří lehkovážně nakládají s budoucností a dávají životy našich dětí v sázku.
EU svými kroky, bezohledností a svévolí vůči vlastním občanům radikalizuje jejich názory, vyvolává strach v jejich srdcích. Politickým diktátem kálí na demokracii a právo na sebeurčení. Kdo seje vítr, sklízí bouři.
| This discussion has been closed. |