Petice za zachování provozu Restaurace a Botelu Matylda

Nepřihlášený uživatel

2014-02-17 12:38

Je velice zvláštní, že když někdo něco zajímavého a prosperujícího zavede na území Hl.m.Prahy záhadně začne tento podnik být v rozporu z nějakou studií o které nikdo nikdy neslýšel.Komu bylo toto místo přislíbeno Pražkými radní jako "trafika"??????

Nepřihlášený uživatel

2014-02-18 22:56

Je to naprosto jasné! Normální člověk to přece nemůže chtít zrušit, jediné vysvětlení je, že za tím jsou jen peníze. Někdo to celé vymyslel, zrealizoval a když to funguje, tak se na tom chce přiživit nějaký parazit. Řeka je pro lodě a silnice je pro auta. Nemělo by se tedy také zakázat parkování aut podél ulic? Kluci - držte se!
PT

#28 odpad

2014-03-02 12:32

Nevadí mi až tak loď, ale vadí mi auta parkující kolem lodi, je mi jedno, zda jsou to vozy zaměstnanců nebo návštěvníků, překážejí chodcům i cyklistům, všechny mají pochopitelně nějaké pochybné povolení.

Dále mě velmi zajímá, jaké má loď zdroje energie, např. nedávno jsem jel po náplavce a nedalo se tam dýchat, poněvadž obyvatelé plavidel topili asi starou obuví nebo vyjetým olejem.

Též chci vědět, jakým způsobem nakládá loď s odpadem a fekáliemi, současný systém evidence odčerpaného odpadu nahrává spíše jeho vypouštění do Vltavy.

Závěrem chci říci, že pokud by u lodě neparkovala auta a loď nevypouštěla odpad, ani by mi tak nevadila, může se k tomu majitel nebo provozovatel vyjádřit? Také mě zajímá, kolik majitel platí městu za to, že tam může kotvit - je to asi levnější než si pronajmout podobně velký prostor na nábřeží?

Jinak podle mě je velkoloď typu např. Grosetto větší zlo než Matylda.
Jakub

#29 Milý poslanče či úředníku

2014-09-17 19:44

Vystřídal jsem na svých častých služebních cestách dost pražských restaurací, hotelů i botelů a proto žasnu nad tím, že se u nás stále neodpouští úspěch, dobrá vůle, kultivovanost a slušnost. Kolem Matyldy je krásně, příjemně a bezpečně. V Matyldě je milý a usměvavý personál, kvalitní kuchyně a profesionální servis. Jenže to všechno není samo sebou!!

Milý poslanče či úředníku :-)  Asi si myslíš, že pokud to funguje lidem kolem Matyldy, tak to bude fungovat i tobě, protože je to právě tím místem, které ty bys tak moc chtěl pro sebe - tak to se šeredně pleteš!!!  Takového úspšchu dosáhneš jen tehdy, dáváš-li do toho podnikání srdce, jsi pokorný, slušný, myslíš to vážně a něco umíš. Prekroč svůj stín, zachovej se jako profesionál a těš se z výsledků práce jiných, pokus se dosáhnout něčeho podobného třeba tím, že budeš tyto profíky podporovat, pomáhat jim a učit se od nich. 

Věřím ti, že to dokážeš !!

za všechny z Ostravy :-)

Jakub

Ondřej Suchomel
Nepřihlášený uživatel

2014-12-20 11:42

Matylda s Klotyldou jsou byznys. Byznys, na kterém vlastník patrně dost vydělává. No a co?!? Komu to vadí? Radním, kteří chamtivě touží po vyšším výpalném? Nejspíš.

Oblast Náplavky s Matyldou a Klotyldou je hezky upravená, čistá a dělá Praze velmi dobrou reklamu. Je hezky zastrčená v ramínku řeky, nikoho neobtěžuje. Snad jen závistivce a úředníky.

P.S. Matyldu jsem navštívil pouze 1x, byl jsem spokojen s obsluhou, interiérem i celkovou atmosférou. Vzal jsem tam zahraničního hosta, který pozvání na Matyldu kvitoval. Jedinné, co bych si takovémto místě - výkladní skříni Prahy a ČR- přál, by byla česká domácí kuchyně.
P.S.II. Nejsem v žádném majetkovém vztahu k botelu.