PETICE PRO ZACHOVÁNÍ SAMOSTATNOSTI GYMNÁZIA V JEVÍČKU


Nepřihlášený uživatel

#26 petice

2013-12-17 22:52

Myslím, že by se měl zachovat současný stav gymnázia v Jevíčku a školy neslučovat. Studují či studovali tam moji blízcí a proto vím, že je to škola kvalitní, studenti jsou spokojeni. Tak proč bořit něco co dobře funguje? Jaký je důvod. Málo studentů nebo aby se ušetřilo? Dle mého názoru se stejně nic neušetří, spíše se nadělá víc komplikací jak pro studenty tak pro vyučující.
obranář

#27 Re:

2013-12-18 13:41


Nepřihlášený uživatel

#28

2013-12-18 13:45

PLNĚ SOUHLASÍM,SE ŠPITÁLAMA TO BYLO NEDÁVNO PODOBNÉ.ODBORNÉ UČILIŠTĚ TO STEJNÉ,MATEŘSKÉ ŠKOLKY.....atd

Nepřihlášený uživatel

#29

2013-12-18 15:15

Zdravím všechny ještě normální obyvatele ČESKA,kteří jako já mají pocit,že je něco shnilého v našem státě!!! Proč rušit něco,co léta dobře funguje,co má obrovskou prestiž a vychovává vynikající studenty,za které se nemusíme stydět a kteří pokračují na vysokých školách s úspěchem? Já osobně jsem pro zrušení soukromého školství,kde si maturitu zaplatíte a vzdělání stojí za starou Belu...Studovat by měli ti,co na to mají mozek, ne ti,co mají plné peněženky!!! S pozdravem a vidiny lepšího školství Dana Šedinová
lc

#30

2013-12-18 21:42

Chci aby se zachovala samostatnost Gymnázia v Jevíčku

Nepřihlášený uživatel

#31

2013-12-20 15:30

Je nezpochybnitelné, že v posledních letech studují na středních školách početně velmi slabé ročníky. Před pár lety došlo v této zemi ze stejného důvodu ke zrušení mnoha jeslí a školek. Dnes stávající kapacity zdaleka nestačí následujícím velmi početným ročníkům. Až tyto děti, které teď nemají místa ve školkách a jeslích, budou chtít studovat střední školu , opět nebudou mít tu možnost pro naši dnešní krátkozrakost. Je velmi snadné školu zrušit. Daleko obtížnější je ji po letech znovu zřídit.

Nepřihlášený uživatel

#32

2013-12-25 10:29

Jsem jevíčskou rodačkou a stále jeho patriotkou.Proto mne nemile překvapuje,že se musí bojovat o jednu z nejstarších samostatných institucí ve městě.3 generace z naší rodiny jsou absolventy a jsem na to pyšná.
Ve výzvě k podpoře zachování samostatnosti školy jsou informace, že je stále v zájmu studentů,je zajišťována kvalitní výuka, daří se shánět sponzorské dary.To snad hovoří o dobré práci vedení školy.
Pokud se škola stane "satelitem", je to vždy ke škodě.Ztrácí se motivace, protože rozhodování o důležitých věcech není vždy jednotné.
Proto se připojuji svým hlasem k petici a věřím - pokud nás bude hodně - bude to muset dotčený orgán vzít na vědomí a znovu zvážit. D.Kružíková (býv.Fellnerová, maturita v r.1964)
Pro