ZASTAVTE POUŽÍVÁNÍ LEGISLATIVY PRO GMO NA TRADIČNÍ BYLINKY
Nepřihlášený uživatel#2 Dec 11, 2013, 15:33
je strašné co se tu děje
Nepřihlášený uživatel#3 Dec 15, 2013, 09:21
aby zvítězil zdravý rozum,musíte tomu napomoci...
Nepřihlášený uživatel#4 Dec 17, 2013, 11:46
Žádám o zachování možnosti používat tradiční bylinky a houby k léčbě.
Nepřihlášený uživatel#5 Dec 18, 2013, 09:38
používání bylinek i nadále
Nepřihlášený uživatel#6 Dec 20, 2013, 14:24
Proc zakazovat prirodni prostredky v takove podobe, jak jsou prirozene.
Za nejakou dobu se treba zakaze jist syrova mrkev.
Za nejakou dobu se treba zakaze jist syrova mrkev.
Nepřihlášený uživatel#7 Dec 22, 2013, 18:20
Miroslava Kuprová Stodůlková
Bylo by krásné, kdybychom používali více přírodních zdrojů léčiv než těch chemických a kdyby nám v tom přestaly bránit různé instituce (za kterými se schovávají jednotlivci). Maria Treben, které si velmi vážím řekla: "Pro každou nemoc Bůh stvořil bylinu", tak proč to přehlížíme? Asi proto, že nevěříme ničemu, co se zdá být jednoduché.
Nepřihlášený uživatel#8 Dec 23, 2013, 18:02
LIDÉ BDĚTE. MOHLO BY BÝT SAKRAMENTSKY HŮŘ. JDE O FRONTÁLNÍ ÚTOK ZLOČINCŮ, JEŽ VE DRUHÉ SVĚTOVÉ VÁLCE NESLOŽILI ZBRANĚ, ALE PRÁVĚ NAOPAK, ZALOŽILI PŘÍPRAVU NOVÉ, GLOBÁLNÍ VÁLKY PROTI LIDSTVU.
To je: Válka proti lidstvu potravinami GMO; zákazem označování doplňků stravy, k čemu jsou po zdravotní stránce dobré; zločinným
očkováním především dětí; tvrzeními, že vitaminy, minerály a aminokyseliny jsou zbytečné, chtějí označit jako jedy, proto ty velmi
nízké, až neúčinné DDD; organizované podvody s biopotravinami, chemtrailsem - jedovatými látkami rozprašovanými z letadel, léky
s vedlejšími účinky na které zemře jen v USA ročně cca 100.000 pacientů, atd.
VIDEO: http://www.albert-sd.cz/codex-alimentarius-potravinovy-kodex/ --- video je na konci článku a je s českými titulky
To je: Válka proti lidstvu potravinami GMO; zákazem označování doplňků stravy, k čemu jsou po zdravotní stránce dobré; zločinným
očkováním především dětí; tvrzeními, že vitaminy, minerály a aminokyseliny jsou zbytečné, chtějí označit jako jedy, proto ty velmi
nízké, až neúčinné DDD; organizované podvody s biopotravinami, chemtrailsem - jedovatými látkami rozprašovanými z letadel, léky
s vedlejšími účinky na které zemře jen v USA ročně cca 100.000 pacientů, atd.
VIDEO: http://www.albert-sd.cz/codex-alimentarius-potravinovy-kodex/ --- video je na konci článku a je s českými titulky
Nepřihlášený uživatel#9 Dec 27, 2013, 10:36
Zastavte používání legislativy pro GMO na tradiční bylinky !!!
Nepřihlášený uživatel#10 Dec 27, 2013, 16:30
zastavte to mil
milos#11 Dec 27, 2013, 16:30
zastavte to
Jaroslav Hamáček#12 Dec 29, 2013, 16:03
Doporučuji tuto knihu pro rozšíření obzorů: http://www.czechfreepress.cz/cfp-doporucuje/kniha-nacisticke-koreny-bruselske-eu-v-cestine.html
Nepřihlášený uživatel#13 Jan 06, 2014, 09:33
Jsem onkologický pacient, úspěšně se léčím alternativními metodami a m.j. jejich významnou součástí je i produkt Coriolus. Nepochopím, že se zakazují relativně levná přírodní léčiva(ostatně vedená jen jako doplňky stravy) a mně podobní pacienti jsou hnáni do náruče farmaceutické loby s chemoterapií za desetitisíce. No, na výše uvedené "nepochopím" jsem si právě odpověděl a proto tisíckrát NE takové politice!
Nepřihlášený uživatel#14 Jan 10, 2014, 20:38
Je to drzost od EU nutit nám jen semena svých vyvolených, kteří si úředníky koupili. Už je načase
rozbít tu globalizaci a nenechat si kálet na hlavu.
rozbít tu globalizaci a nenechat si kálet na hlavu.
Nepřihlášený uživatel#15 Jan 12, 2014, 23:42
Podporuji petici!
Nepřihlášený uživatel#16 Jan 13, 2014, 22:25
Osobně jsem užívala Coriolus při léčbě zánětu trigeminu a naprosto zodpovědné tvrdim,že to byl hlavni prostředek, který mi pomohl.
Nepřihlášený uživatel#17 Jan 21, 2014, 10:26
jsem proti GMO
SIDONIA#18 Jan 29, 2014, 19:04
PODPORUJI PETICI.
Nepřihlášený uživatel#19 Jan 31, 2014, 16:55
Bojujte
Nepřihlášený uživatel#20 Feb 06, 2014, 10:57
hodně štěstí
Nepřihlášený uživatel#21 Feb 23, 2014, 17:30
díky
Nepřihlášený uživatel#22 Mar 02, 2014, 10:09
Bylinky tu jsou odjakživa, tak ať je každý užívá jak chce a byrokrat se ať do toho neplete. Stát musí sloužit lidem a ne korporacím.
This comment has been removed by the site administration.
Nepřihlášený uživatel#24 Mar 02, 2014, 11:22
Chci mít možnost využívat k výživě a léčbě
produkty, které sama uznám za vhodné.Ne co
mi někdo přikáže. Je to můj život.
produkty, které sama uznám za vhodné.Ne co
mi někdo přikáže. Je to můj život.
Nepřihlášený uživatel#25 Mar 06, 2014, 06:49
Nemyslím,že by byrokrati v EP měli patent na rozum.I když Zeman není můj prezident,vyslovil i můj názor,když v EP luvil o žárovkách a souv.Ing Pavel Cigánek
| This discussion has been closed. |
Dagmar Štroblová
www.zivotjakoprilezitost.wbs.cz