Petice – Výzva k abdikaci prezidenta České republiky
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Koukám, že Zemana nejvíc nemusí Brno :)
To, odkud jsou podpisy, o ničem nevypovídá. Pokud si dobře vzpomínám, tak při prezidentských volbách Zeman nejvíce propadl v Praze (bohužel to bylo jediné z větších měst v ČR). Spíše než ODKUD, mě zaráží, MNOŽSTVÍ těch, co ho nemusí. Je nás zoufale málo. Snad o tom rozhoduje taky nedokonalost petice, jak zde bylo zmíněno. Ale i tak: kladu si otázku v jaké společnosti žiju, když po tom všem, co za své krátké období stihl náš pan prezident spáchat, má s největší pravděpodobností ještě pořád VĚTŠINU příznivců v této zemi.
Díky za založení této petice. Je to neskutečné jak se ten člověk chová. Škoda, že se každým podepsáním petice nezvětšuje ten "fakáč" pana Davida Černého pod hradem!
Re: Re:
Vždycky mě pobaví a zaráží zároveň, jak příznivci Zemana v reakcích na kritiku jeho osoby, místo toho, aby věcně argumentovali a obhájili ho, pustí se do Schwarzenberga (o něhož tady ke všemu vůbec nejde). A navíc pomocí naprosto hloupých invektiv. Ale čemu se vlastně divím? Jaký pán, takový pes (řečeno zemanovským "diplomatickým" slovníkem).
Re: Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
#11: Arno - Chvályhodná, ale nedotažená iniciativa
Já myslím, že tahle petice byrokratickým řízením procházet nebude, jakým??? Která instituce se může zabývat abdikací presidenta? Smysl petice vidím v tom, že se lidé vyjádří, že se bude vědět, že tady je nezanedbatelný počet lidí, kteří se za Zemana stydí a vadí jim a přáli by si, aby abdikoval. A tohle vyjádřit už je hodnota sama o sobě, proto jsem petici podepsal a považuji ji za dobrou. Že by na nákladě této petice Zeman vážně uvažoval o abdikaci, to by mě ani nenapadlo. Ale vyjádřit se a nemlčet je vždycky důležité.
trosku zbytecnost, ne?
Re: trosku zbytecnost, ne?
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Další výkřik pubertálních Kharlových zmanipulovaných obdivovatelů
Protože mám ještě kousek zdravého rozumu a svůj nezmanipulovaný úsudek, tak takový pamflet nemůžu nikdy podepsat.
Neumím si vůbec představit, co by se dělo, kdyby nám tady prezidentoval ten nedostudovaný "myslivec". Vždyť bysme byli celému světu jen k smíchu!
Re: Zase další trapáci založili petici
#2: - Zase další trapáci založili petici
Plně s Vámi souhlasím.
achjo
Re:
Já ho volila a musím říci,že se za to velmi stydím a proto podepíši.
Re: Re: Re: Zase další trapáci založili petici
#10: lakiz - Re: Re: Zase další trapáci založili petici
Morálku, slušnost, nadhled, poctivost a charisma neřídí zákon.
| This discussion has been closed. |
Souhlasím s peticí
Souhlasím plně s touto peticí a podepisuji ji.