Jsme pro samostatnost DDM Vážka Mimoň


Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Re: Sloučení omezí Vážku?

2013-10-14 19:40

#17: Další pozorovatel - Re: Sloučení omezí Vážku?

A pro kvalitní program je potřeba IČ? V téhle věci jsem nestranný, ale všichni tu zastáváte nezrušení, ale stále mi přjde, že neumíte číst. Vážka bude fungovat tak jako tak a možná i větším rozsahu. Škola bude více děti lanařit do kroužků DDM. takže ohánění se IČ, žádná sláva. Nehledě k tomu, že ředitelka odloučeného pracoviště bude mít mnohem více času na  program a děti. nebude se muset zabýva ekonomickou a administrativní prací jako dosud. takže v tomhle vidím přínos při sloučení. Od toho tam ti pracovníci jsou.

 

Milan Tříska

#27 Re: Re: Re: Nezávislý pozorovatel

2013-10-18 07:07

#24: - Re: Re: Nezávislý pozorovatel

Vážený "nezavislý" pozorovateli

Sice píšu už s křížkem po funuse, a to doslova, protože ať píšete co chcete, pro Vážku jako takovou s programem který je (byl) plně v kompetenci paní ředitelky, je prostě konec. Nedá mi to ale, abych na Vaše neustálé ujišťování, že se vlastně nic nezmění, nereagoval.

Pokud píšete, že se ruší SAMOSTATNOST VÁŽKY, tak s tím souhlasím, ale se samostatností se ruší zaroveň možnost rozhodování o běhu této mimořádně úspěšné instituce. Nebo jste snad tak naivní, že si opravdu myslíte, že hlavní slovo k činnosti bude mít stále kolektiv kolem součastné paní ředitelky Petrové. Zkrátka zrušení samostatnosti Vážky je opravdu zrušení Vážky takové, jakou ji všichni známe. Osobně paní Petrovou znám pouze rok, ale i přes tak krátkou dobu bych zapálenějšího člověka pro volnočasovou práci s dětmi jen těžko někde hledal. Tohle sloučení prostě nemohl vymyslet dobrej člověk, kterému alespoň malinko záleží na dětech. Jen trochu nechápu jak to mohlo projít zastupitelstvem...

jo, a já se pod svůj názor klidně i podepíšu :-)


Nepřihlášený uživatel

#28

2013-11-10 19:44

Držte se a vyhrajte, držím palce !!!!!

Nepřihlášený uživatel

#29 Re: Re: Re: Re: Nezávislý pozorovatel

2013-11-10 20:04

#27: Milan Tříska - Re: Re: Re: Nezávislý pozorovatel

Pane Třísko, máte určitě pravdu.  ALE rozhodnutí zastupitelstva lze přece zrušit, vždyť všem zastupitelům města Mimoně jde jistě a prvořadě o přání a spokojenost voličů a jejich dětí . Mimoňáci nedejte se, vždyť spokojenost dětí je cílem vás všech. !!!!!