Petice občanů Chomutova a okolí proti nepřizpůsobivým
Re:
bydlím také na břecenecké ale za posledních pár let se to tu zhoršilo k nepoznání
Re: Re:
Někdo si bude dělat domácí úkol z matiky a tobě by opravdu prospělo si trochu projet češtinu.
Březenecká-další ghetto?
Re:
Ty by jsi se neměl/a vůbec radši vyjadřovat. Tvoje čeština vypadá, že jsi se nedostal/a ani do 9. třídy. A "osočuješ" se tu takovýma hlodama a házíš tu rozumy, který nemaj hlavu ani patu.
Re:
Tak to me teda pobavilo (nemyslim obsahove, to at si kazdej ma svuj nazor), ale to, jak je to psany :-D Pochybuju, ze autor ma alespon dokoncenou zakladku
Re:
znám spoustu takových lidí jak Romáků jak i z majority...kdo najde řešení nevim...ale tohle k ničemu nevede. Nejde všehny lidi házet do jednoho pytle.
Re:
Ty jsi sám krysa vy jste ale ubožáci fuj je mi z vás na zvracení tomu vy říkáte unie celý svět se na vás kouká na ten vás Rasistický národ blbců
Jsem Rom
Pro 'romy'
Re: Re:
Nikdo by se na nás nekoukal jak na rasisty, kdyby vy jste furt nebrečeli jak Vás utísňujeme atd. "pomooc malý socky neuživim děti" hlavně, že víte jak je dělat, speciálně pro vás bych zavedla nekolik balíčků kondomůna měsíc do Romských rodin aby jste se neměli na co vymluvat s prominutím :) ..Když jsme takový rasisti, tak si táhněte jinam.. A co? Nejdete, protože se tu máte jak prasata v žitě. Mě bude nějakej spoluobčan jiné barvy říkat, že jsem krysa. To se musím zasmát, nikdo by se kvám takle nechoval, kdyby jste pracovali,nekradli,nemlátili,neobtěžovali atd..udělali jste si vizitku takovou jakou máte, ano jsou výjmky, znám i slušné Romy.. Ale větší většina je jen havěť!
Re:
Chtěl bych upozornit na to ,že máte a většina spoluobčanů nepravdivé informace , výše dávek je stanovená zákonem a existují na to tabulky.Poradím vám ,odejděte z práce budete mít na ně nárok taky a zkuste si to :) Pak mi řeknete jestli jste dostal tak neuměrně velkou dávku penez ,která vás nemusela nahnat do práce :) Věřte mi,že se tak žít nedá.Mám s tím zkušenosti .-)
| This discussion has been closed. |