,,Za bezpečnější život v Havířově"
Petice
V Havířově bydlím- denně sleduji na internetu příspěvky ,jak se daří naším romským občanům ,jaké mají výhody,co vše mají zdarma,jak zasahuje policie-přesto si ničeho neváží a chovají se jako divá zvěř,začaly být V Havířovských částech přemnožení a jak je dáno-v jednotě je síla a to nám i dokazují.Proto se připojuji k petici -pro BEZPEČÍ NAŠÍCH DĚTÍ,VNOUČAT,A OBYVATEL HAVÍŘOVA.NESTŮJME V KOUTĚ,NEBUĎME LHOSTEJNÍ-OTEVŘETE OČI!!!!
Hanba!!!
V Bivoji jsou pravdilně akce každý pátek / sobotu.
Končí se tam mnohdy před půl sedmou ráno!!!! Hanba!!!!!!!
RPG, MRA, ubytovny - to vše jsou ubytovací prostředky, které stát neuvěřitelně dotuje!!!
Žil jsem v MRA, platil 11 000,- Stát mi dával jako pracujicímu s dítětem a manželkou kolem 2500,- (příspěvek na bydlení) nyní bydlím v družstevním bytě, platím za nájme 4000,- Stát mi dával v příspěvku na bydleni 300,- korun/měsíc, následující čtvrtletí 0,-Kč!!! měl jsem totiž přeplatek za vodu ,,,, Stát nechápe že musím platit úvěr ze stavebního spoření, řádně platit byt, inkaso, odpady a další výdaje (pleny,sunar,příkrmy..)..... a ráno před budíkem mě budí Rómové jdoucí z Bivoje spinkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Změňme to!!!
Re:
Určitě nás samažou jako rasisty a Rómové budou zase v klidu žít.. Pane primátore, vemte rozum do kapsy a udělejte něco!!!!!!!!!
Autorka
Re: Proč mám dojem, že je to k ničemu?! Sice jsem to podepsala, ale pokud vyšší místa s tím nebudou
#12: -
Pravda, chce to přitlačit!!!
Re:
Nečekáme, že se z toho někdo zblázní, ale doufáme v to, že se tím začne konečně někdo zabývat. Takových, jako jste vy, co dokáží tak leda kritizovat ostatní, kteří se aspoň snaží něco dělat, přitom sám/sama dokážete jen si stěžovat v hospodě u piva, jsou tady mraky. Pokud nehcete, nepodepisujte, ale nekritizujte lidi, co mají snahu. A pak si nestěžujte,až třeba napadne někdo vás, nebo vaše blízké. Přeji hezký den.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.