Zrušení pouťové atrakce "Jizdy na ponících"
taky jsem dřív o tomhle přemýšlela, že se to zruší a konečně se s tím něco dělá. Já sama mám koně a na pouť do nějakýho malinkatýho stánku kde ten poník chodí celý den bych ho vživotě nedala. Navíc některé děti jsou tak bezciné, že je kopou a mlátí do míst kde je to bolí...
Zákázat, zavřít, zrušit - UŽ ZASE ?
Re: Re:
Můžete mě říct, na co ti poníci jsou? Tahají klády v lese? Jsou zapřáhlí před vozy? Orají pole? Ne! Jsou tady proto, aby vozili děti na poutích a podobně. Jsou to koně pro zábavu, nikoliv k užitku. Pokud by majitel s poníkem nechodil po poutích, tak je dávno v salámu. Poník si na sebe musí vydělat a na poutích tak činí. Normální majitel má pro něho jak vodu a krmení, tak i představu o jeho fyzických možnostech.
Navrhuji zakázat lidem fyzickou práci! Víte jak trpí takový kopáč ve výkopu? 8 hodin kopat s půlhodinovou pauzou a jednou svačinou? Petici za zrušení týrání lidí!Ti lidé trpí!!!
Re:
si kretén, mysli ty vole .. !! Ty se možná povozíš ,ale zároveň toho koně týráš -__-
prostory pro chozeni pod sedlem a ne courat se na tak malem prosoru
bez vody a trochou sena to by jim neuskodilo mit nejaky prisun potravy
a vody
Re: Děláš si srandu? myslíš jen na sebe -.-
S tim běž někam my máme myslet že se nějaká pička chce vozit ?? Prvně myslí ty !!
Re:
Pokud se chcete 'povozit' jděte si na nějakou koňskou farmu kde se tyto jízdy poskytují... Je to kvalitnějjší a je možné se projet i do terénu ... A tady nejde o vození ale o péči k poníkům, tato zvířata jsou krutě týrána, nemají přístup k potravě ani k vodě ! Spíš byste měl/a myslet vy ! Je vidět že zvířata, zvláště poníky a koně asi nemáte zrovna v oblibě ... Chudáci zvířata !
Hrozný
toto je hrozné zacházení ! Vůbec nerespektují to, že zvířata mají po hodinách chození hlad, žízeň a depku ! A vůbec nemyslí na to, co se může v tak malém prostoru stát ! Poník se něčeho lekne, vykopne zadníma nohama a poník za ním se uhne .... No kdo to schytá ? Samozřejmě že dítko které si vozí prdel a tahá poníka za hubu ! Hrozné týrání ! Nesouhlasm a samozřejmě podepisuji petici ...
Byla jsem na pouti,k úseku kde se vozilo na ponících jsem radši ani nechodila protože mi bylo do breku.Jezdim v Kosově Hoře a jsem za to ráda.
Re:
Je plno jezdeckych klubu .... myslite na to jak sobě nebo svym dětem svézt zadek ,ale že ten konik chodi několik hodin v malem prostoru stale na jednu stranu ... trpí hlukem ...asi plno z Vás ani neví ,že koně slyší 4x víc než lidé ...to nevíte , že !!!! A vubec nikdy jsem u techto koniku neviděla radost v oku ....jsou to uplně utrapena zvířata na duši :(
Re:
Myslím si že na pouti je dost atrakcí aby jsme zrovna tuto oželeli.Já bydlím na místě kde jsem uprostřed pouti a na jeden víkend mám toho rachotu až až...chudinky poníci být v tomhle randálu.Chtěla bych vidět vás,jak by se vám to líbilo...takže se spíše zamyslete vy,kdo napsal komentář-na čem se budeme vozit,myslete lidi
Kolik je potřeba hlasů
Re: bože -_-
No, to je sice krásný, ale ať si ty svoje havěti vezmou třeba do stájí, kde je povozej... Díval/a jsi se někdy taky na ty koně..?? Ty už tak nadšení nejsou, co!! -_- Ty asi nemáš cit ke zvířatům ,že?!
Re:
tak si asi debil ne? zkus chodit celej den bez vody dokolečka, celej den se nezastaví a PODMÍNKY VE KTERÝCH ŽIJOU SOU NEMOŽNÝ.
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Ještě mohou skončit na jatkách v sálamu, nebo někde týrani hlady.