Martin C. Putna by neměl být profesorem
Egon
k úvaze...
Re: Princip demokracie - svoboda projevu především
#10: - Princip demokracie - svoboda projevu především
Putna je docent literární historie a profesůru dostane za antropologii. To se Vám zdá normální?
zakrýt !!!
Jsou to snad komunisté, humanisté, satanisté, zednáři? Proč se neukáží v plné parádě?
A zase tu je dvojí metr....
Vidět to bylo na té jihočeské radní - učitelky, která měla více jak 20-letou praxi, ale jediné, co bylo špatně, byla v KSČM. A to se muselo změnit a tak učitel, kterému teklo mléko po bradě, když ona začínala, vyburcoval studenty-ovce a byla nátlaková akce, až paní učitelce "zlikvidovali" život. A všem se to líbilo, protože "demokracie" zvítězila.
No a když vyhrál Zeman, tak si "karlovi pankáči" nedají pokoj a hledají všechno, co se dá použít proti němu. Kraus je trapný, média dělají vše, aby se ukázalo jaký je ten Zeman špatný prazident. Poslední aféra s "profesorem" Putnou. Všichni, co ho tak podporují zapomínají na to, jaký kredit by měl PROFESOR mít. Nejenom odborný, ale i společenský, morální atd. Ve škole je to jednoduché. Žák může být JEDNIČKÁŘ, ale když se neumí chovat, dostane "3" z chování a tím je to vyřešené. Ale jak to udělat u "profesora", který se chová jako DEBIL? TAM ZNÁMKA Z MRAVŮ NENÍ A když Zeman odmítne podepsat "profesůru", tak je oheň na střeše. Strašně rád bych viděl VŠECHNY, kteří Putnu obhajují, jak by reagovali, kdyby jejich děti vychovával takový profesor, který se sám neumí chovat. Zamyslete se nad tím, všichni, co tady nadáváte nad tím, že byly ohroženy AKADEMICKÉ svobody. Já tvrdím, že NEBYLY, jenom se to zase někomu hodilo. A to je smutné!!!
M. C. Putna je mi putna
Zeman měl pravdu, když svého času prohlásil, že média jsou žumpou. A študáci už jiný problém asi nemají ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kazdy by si mel uvedomit,ze prezident ve svem postaveni je zakon....
Re: svoboda slova
Např: Moje sestra pracuje na české zprávě sociálního zabezpečení v posudkové komisi ohledně invalidních důchodů, je úřednicí a její podpis musí být na každém usnesení komisního jednání. Představ si, že lékař, v souladu se zákonem udělil nárok na invalidní důchod padesátiletému ochlastovi, který v mládí užíval tvrdé drogy a v současnosti není schopen se o sebe postarat z toho důvodu, že si zničil zdraví. Sestra s tímto absolutně nesouhlasí, ale ten člověk má na invalidní důchod ze zákona nárok a podepsat to rozhodnutí je její povinností! Kdyby nepodepsala tak by jí vyhodili z práce ! Vlástní já v úřadu nehraje roli, musí se jednat podle zákona. Tak už to sakra pochopte všichni.
Re:
#44: Putna - kdo to je ?????? -
Kdybys ty materiály hledal, tak bys je našel. Ale ty čekáš, že ti je novinky naservírují na první straně seznamu. Tak máš smůlu a nic se o jmenovacím řízení nedozvíš.
Re: k úvaze...
Zoofilie je trestná, v tom je ten rozdíl od homosexuality vííííííš?
UŽ JICH MÁME PLNOU PUTNU
Znal někdo předtím tohoto prachobyčejného profesora...? " - Svatá prostoto!
Fronta českých puten na titul univerzitního profesora
To jmenování profesorem mi přece slíbil kníže.....
| This discussion has been closed. |