Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR


Nepřihlášený uživatel

#401

2015-06-23 06:47

Oko za oko, zub za zub, pozůstalým možnost vendety, ale hlavně pomalé a bolestivé umírání pro ty nuly, co spáchájí něco tak odporného jako je vražda.

Nepřihlášený uživatel

#402

2015-11-11 15:57

trest smrti bise dnes hodil když je svět ohrožen radikalnim islámem muslimové musej pochopit že pokud budou ohrožovat lidi na životě je naše pravo je všechny pozabijet každej muslim se řidi koránem a ten šiři extremismus proti všem viram na světě lide by měly dostat zbraně aby se před nimy mohly branit za par let bude jaderna válka s islámem

Nepřihlášený uživatel

#403 Re:

2015-12-20 11:12

#402: -  sebevražda německa

 německo páchá ekonomickou sebevraždu paní merkelová je pozvala německo bude muslimskou zemi


Nepřihlášený uživatel

#404

2016-01-10 14:12

Zabiješ-li vraha nejsi o nic lepší


Nepřihlášený uživatel

#405

2016-01-30 09:50

Kdysi mi jeden mukl vykládal, že jediné, čeho se ti největší lumpi bojí, je trest SMRTI.

Nepřihlášený uživatel

#406 Re: Nesouhlasím! Tuto odvetu provede kat.

2016-01-30 09:52


Nepřihlášený uživatel

#407 Re:

2016-01-30 10:45

#1: -  

 Lahola je fosilní chronický internetový rapl. Nic rozumného z něho za dlouhá léta nikdy nevypadlo. 


Nepřihlášený uživatel

#409 Re:

2016-01-30 12:24

#404: -  

 Na druhé straně, zachráním tím někomu život.


Nepřihlášený uživatel

#410 Re: Re:

2016-02-02 15:13

 

 zákony se musi spřisnit jinak naše zákony budou muslimové použivat proti nam stači se podivat do německa anglie francie nizozemsko švedsko dansko všude kde maji většinu vznika chaos a války islám neni naboženstvi korán jsem četl větši ohavnost na světě neni  je to horši než mein kampf od adolfa hitlera a muslimové nejsou lide ale zrudy a pedofilove naše zákony nikdy dodržovat nebudou oni budou zabijet každeho kdo neni muslim naše zem je jen pro ty kdo dodržuji zákon válka s islámem se bliži musime chranit naše vlastni lidi něma až to tady bude nebudu vahat a muslimy budu střilet stejně tak jak to dělaji nevinym lidem a rozhodně nejsem rasista je my lito jejich žen a děti to co jim dělaj jednou mohou dělat našim lidem a pak muže byt pozdě


Nepřihlášený uživatel

#411

2016-07-27 05:46

Naprosto souhlasím s autorem petice. Dnes mají zločinci větší práva než obyčejní slušní lidé. Proč by jsme měli živit lidské zrůdy,které mají zabíjení a ubližování v krvi a nikdy se nezmění. Zatímco někomu zničili celý život,žijou si bez problému bez práce,pouze jsou dočasně pod zámkem. Stát jim vaří,pere,topí -to že je nějaký trest? To že je nějaká náprava? U soudu se smějí poškozeným do tváře a ještě je někdo za tučný bakšiš obhajuje. Je pravda,že mnohé by řešila těžká fyzická práce. Ale takové lidi,co někoho ubodají s tím,že prostě chtěli někoho zabít(viz.Dahlgreen či pošahaná z Bohnic propuštěná sadistická lesba aj.) si nezaslouží nic jiného než zbavit tento svět takových škůdců. A jak píše autor(ka),tento trest hodně potencionálních zločinců demotivuje. Není to pomsta,je to řešení.
A jestli si někdo myslí,že trest smrti nepatří k demokratickému zřízení,tak se stači podívat na náš demokratický "vzor" USA.
laajosh

#412 Re:

2016-07-27 05:59

#404: -  

 A je řešení převléci ho do tepláků a nechat ho chvíli pod zámkem? Potom ho pustí a on to udělá znovu. A zrovna sprzní a sadisticky zabije někoho z vašich blízkých. Jsou tepláky řešením? Klidný bezpracný pobyt na uzavřeném oddělení? Za naše peníze,kterých je málo. Místo abychom podpořili mladé rodiny,tak živíme sadistického vraha. Náš systém není dokonalý,ale smrt zvráceného šmejda je dokonalé řešení,aby už nikdy nemohl nikomu ublížit. A je to velice účinná demotivace.

Kelt

#413 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2016-07-31 21:36

#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

 Naprostý souhlas, trest smrti je nelidský a vlastně není ani trestem...!!!


Nepřihlášený uživatel

#414 Re:

2016-07-31 21:37

#402: -  

 ten bise hoďyl, hajzly zabýt!!!


Nepřihlášený uživatel

#415 Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2017-01-30 12:45

#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola 

 A já furt, co na internetu všichni mají proti tomu Laholovi. Bóže, to je kretén. Jak Martin Schulz.

právnik

#416

2018-07-31 11:45

Pani/slečna Pišteková, naozaj by som uvítal, keby ste sa zdržali toho strašenia ľudí v druhom odseku vášho textu. Áno, ľudia sa oprávnene boja kriminality, ale vôbec to nesúvisí s absenciou trestu smrti.

V treťom odseku textu uznávate, že justičný omyl sa stať môže, no vzápätí argumentujete, že takáto pravdepodobnosť je vďaka pokročilej technike nízka. Áno, súhlasím s vami, že pravdepodobnosť justičných omylov je nízka. Ale nízka sa nerovná nulová. Čo myslíte, čo je horšie - odsúdenie nevinného na trest smrti, alebo oslobodenie vinného?

V treťom odseku tiež spomínate ekonomický aspekt trestu smrti. Poviem vám to takto, nižšie náklady na trest smrti sú asi najväčším mýtom, aký okolo tohto trestu koluje. Jasné, že pištoľ a náboje sú lacnejšie ako náklady na život odsúdeného vo väznici. Musíte si však uvedomiť, že každá rozumne uvažujúca spoločnosť by trvala na tom, aby bola pre povolenie trestu smrti v prípade toho - ktorého prípadu preukázaná vyššia pravdepodobnosť spáchania trestného činu. To by, samozrejme, znamenalo ďalšie náklady. A napokon by sa vina ani nemusela kvalifikovane preukázať a páchateľ by bol odsúdený na trest odňatia slobody, eventuálne oslobodený. Takže zbytočné náklady.

V štvrtom odseku kritizujete vysokú úroveň garancie ľudských práv pre obvinených. Zabúdate však na prezumpciu neviny. Kým nie je vyslovená vina, na obvineného sa hľadí ako na nevinného - teda na "slušného občana", ak už máte potrebu takto triediť ľudí. Justičné práva neslúžia na to, aby sa mohli "beštie a grázlovia" ľahšie dostať na slobodu. Slúžia predovšetkým na to, aby sa nevinný nestal obeťou justičného systému. 

A ešte jedna vec. Aj "beštie a grázlovia" sú ľudia (viem, pod vplyvom emócii to niekedy tak nevyzerá, ale sú). Aj keby niekto brutálne mučil a zavraždil osem detí, ZASLÚŽI si spravodlivý proces a ZASLÚŽI si, aby boli jeho ľudské práva dodržiavané. A za tým, čo som povedal, si stojím, hoci viem, že mnohí ma po týchto slovách označia za beštiu, ktorá obhajuje práva zločincov. Nie, ja si však na rozdiel od niektorých myslím, že ľudské práva prináležia v plnom rozsahu všetkým. Tak slušným ľuďom, ako aj zločincom. 

Hoci viem, že názor, ktorý som v tomto príspevku vyjadril, sa veľmi nezhoduje s väčšinovým názorom ľudí, ktorí by najradšej sypali soľ do rán každému, voči komu sa vznesie obvinenie, ale aj tak sa nebojím a nehanbím sa zaň.

Nech sa páči, môžete ma začať pranierovať.

Honza

#417

2020-03-09 03:30

Smrtí by měl být trestán pouze jeden druh zločinu, a to používání zlomyslného, sviňáckého a lživého slova „naivní“. Jedná se o manipulativní slovo, pomocí nějž se křiváci snaží vzbudit dojem, jako by oni byli normální, a jako by férový člověk byl divný. Tím toto slovo přispívá k šíření nepoctivého jednání (protože člověk, který uvěří v pravdivost toho slova, si řekne, že nemá smysl být poctivý, když všichni jsou nepoctiví).
Toto slovo tedy vůbec nevypovídá o člověku, na nějž je použito, ale vždy pouze o člověku, který ho používá.

právnik

#418 Re:

2020-06-03 14:21

#417: Honza -  

Smrťou by nemal byť trestaný žiaden zločin. Viď môj príspevok vyššie. Akákoľvek relativizácia a hranie sa na najspravodlivejších je cestou do pekiel.


Nepřihlášený uživatel

#419 Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola

2020-11-29 06:18