Podpora znovuzavedení trestu smrti v ČR
Re: Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#217: Checht - Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Pane Lahota, nevim kdo je větší hlupák?Kdyby se to stalo ve vaší rodině,vás by to nechalo klidnym?Jen když si člověk představí to utrpeni co si ta malá chudinka(Eliska)musela vytrpet, jaký musela mít strach????!!!!!!!! Co s takovými hajzly uchylackymi, nic jiného než smrt si nezaslouzi! !!!Ona taky nechtěla umřít a ptal se ji ten svinak???Prostě ji vzal život a měl by se vzít i jemu!!!!!!!!! Smrt za smrt.
Re: Re: Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#227: - Re: Re: Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Souhlas smrt za smrt!!
Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
kdo dá právo vrahovi vzít život člověku?
Ano,obnovme trest smrti,ale za vraždy,za ublížení nevinným tvorečkům,které se nemůžou bránit,na ženách ,na starých lidech,je to hrozné co se děje v našem statě inteligentních lidí,nechápu to a proto jak jsem napsal na začátku,jsem pro znovu zavedení TRESTU SMRTI,děkuji
Re:
A ty oběti jako dostali druhou šanci? Tyhle řeči mě pěkně štvou. Všechno se dá zneužít, ale v dnešní technické době by ta možnost byla menší. Já osobně žádné vrahy a pedofily živit nechci.
Re: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
#2: JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola - JUDr.PhDr.Mgr. et Mgr.Henryk Lahola
Máte titulů, že by jste s nimi mohl tapetovat, ale trochu soudnosti Vám chybí. Evidentně by se musela ve vaší rodině stát nějaká tragédie, aby jste změnil názor. Což Vám nepřeji.
Ti,co vzali druhému život, mu upřeli právo na život. Tak, kdo si tady hraje na boha.
To se máme neustále bát o děti? Nedopřát jim, aby mohly chodit ze školy a jinam samy? Aby byly soběstační? Pokud to bude takhle pokračovat, tak za chvíli budou děti sedět doma a nic v životě nezažijí, protože rodiče se o ně budou bát.
Musí se trest smrti obnovit
nebo to bude nesnesitelne je hrozné co se v našem malém statě děje.Aby jsme se bali vycházet vůbec ven.Mějte krásný den.
Neni duvod hajit vrahy pravem na zivot. Jejich obeti meli pravo na zivot a vrazi jim ho vzali. Co tedy s nimi. Budeme cekat az v ulicich budou svobodne behat jen vrazi a my se budeme bat doma? A ani tam nejsme pred nimi v bezpeci. Ja jsem 100 % pro trest smrti.
souhlasim smrt za smrt.
trest smrti pro100% dokázané vraždy uřčitě by
úmyslných vražd ubylo,ted se vrazi nemají čeho bát
když je chytnou a dokážou jim to a ne vždy to tak je tak je stejně za čas pustí.
A za další naše věznice to není trest tam se mají mnozí lepe než doma a zadarmo teplo,., jídlo
a mnoho dalších nadstandardních věcí, řešení by bylo taky posílat je do vězení jinam např.Thajsko Čína bylo by to i levnější pro naší společnost
Já nejsem Lahola ani Lahota. Jsem mimochodem ateista. A těm emocím dobře rozumím. Jsou pochopitelné.
Ale je hloupost si myslet, že trest smrti by něco vyřešil. Nevyřešil.
Kromě toho si nikdo ze signatářů petice zjevně neuvědomuje, co by to zavedení trestu smrti v praxi obnášelo. Jaká mašinérie by se okolo toho musela vytvořit. Bylo by to opravdu děsně drahé. A na nic.
Jediné, co by se změnilo, by bylo tohle:
„Povolání?“
„Kat.“
„No, to musí být zajímavé povolání.“
„Mě to baví.“
:)
| This discussion has been closed. |