Nesouhlasíme se žalobou na prezidenta Václava Klause
velké části naší společnosti.Velkou
vinu na tom mají média a i někteří
"rádobyumělci"!!!
Bojím se o naši budoucnost!
Proč důvěřuji Václavu Klausovi.
Naopak mám důvod nevěřit médiím.
Ctím presumpci neviny, nevěřím zfanatizovaným masám, nesnáším davovou hysterii.
Ověřuji si informace. Hledám pokud možno nezávislé zdroje informací.
Re:
Lidi vemte rozum do hrsti. Je snad normální pustit tuneláře apod. na svobodu ? Vždyť teď se ti co byli poškozeni nemohou nijak legálně (dle zákonů ČR) bránit. Já to tedy osobně beru jako zradu proti lidem a i proti zdravému rozumu. A mimochodem, pan Klaus nebyl jediný kdo to podepsal a kdo jediný by měl za to nést vinu.
Re: Re:
Nic mne na amnestii nezaráží. Vzhledem ke kvalitě našeho právního systému zcela chápu, na co chtěl pan prezident upozornit. Prezident Václav Klaus udělil amnestii pouze jednou (na rozdíl od Havla a jeho předchůdců) a to ve velmi omezeném a rozumném rozsahu. Není pravda, že byli propuštěni lidé zodpovědní za ty nejhorší korupční kauzy! Těch pár omílaných kauz zní všem v uších jako mantry, ale zkuste si o tom raději něco přečíst, například pátrat po tom, jak vše vysvětluje samotný Václav Klaus (viz kniha Spor o amnestii). Pokud neposloucháte argumenty druhé strany, pak zůstanete zcela ve vleku mediální blamáže.
Ty 3,14....
Dobrej . . . .
Nějak vám to tady nepřibývá.
Dávno vím, že Klausovi fandí jen pár stovek hňupů, ale zatím jsem nepřišl na to, kteří to jsou.
Proto jsem rád za všechny ty přiznané podpisy tady !!!
KLAUSE jsem nikdy nemusel, je to mafiánský šmejd,
vrchol, kmotr zločinu v "jeho" zemi - koncentráku ČESKO.
SENÁTORSKÁ VELEZRADA
http://virtually.cz/journal/?q=senatorska-velezrada
Re: Takže suma sumárum pane Machači: Soudy pracují špatně a to vyřešíme tak, že propustíme darebáky!
podpořit pana prezidenta Václava Klause,kterého si opravdu vážím a věřím,že až čas ukáže co vše pro nás národ vykonal..Tak to tady na této zemičce bývá mnoho závisti,lží,polopravd Ale síla pravdy je úžasná..Pevné zdraví a hezký čas plný setkávání přeji ze srdce a děkuji.Němcová Vlastimila
| This discussion has been closed. |