TV NOVA omluvte se za to co jste řekli o M4rtym09!
oni jsou nelidská hovada a tohle přehnali oni vytahli jen ty scenky které se jím líbili debilové!!!!!!!!! :,(
Chlapec dostal, co si zasloužil
Jakožto řidič s vysokým nájezdem si dobře uvědomuji, že na místě toho nabouraného chudáka jsem mohl být já se svými dětmi na zadních sedadlech, které by s největší pravděpodobností nepřežily. Toho trotla nikdo ujíždět nenutil, rozhodl se k tomu zcela dobrovolně a sám si nesl následky. Kéž by všechny nehody skončily tak, že to neodnese nikdo nevinný a viník sám sebe dobrovolně vyřadí z provozu i lidského genofondu. Chápu, že to polodospělé děti mohou vidět jinak a všem jim přeju, aby dospěly a dostaly rozum.
Mohli to říct bez spekulací, ale tvrději
Vadí vám, že v médiích spekulovali o spojitosti jeho činu s hrami? OK, jediná další možnost by byla ho oprávněně označit za někoho, kdo svými činy ohrožoval na životě desítky lidí včetně dětí, a přitom si byl plně vědom toho, co dělá. Zní vám snad tohle lépe? Toto z něj totiž dělá člověka, který úmyslně ohrožoval životy ostatních a teprve za toto by se rodina mohla propadnout hanbou, ne za to, že se nechal unést PC hrami.
Jakkoliv to byl "cool" kluk, dopustil se několika závažných trestných činů a jediné, co je mi líto je, že jej při tom běsnění nezastavili dříve - hlavně to nemuselo mít takové následky pro ostatní (a možná mohl žít a pykat za své činy).
nova fůj!!!!!!!!!!
Re: Chlapec dostal, co si zasloužil
#755: řidič - Chlapec dostal, co si zasloužil
nene ne nezaslouzil si to nova smrdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Nechápu
Důvod k ohrožení životů jiných nevinných lidí musí být opravdu hodně pádný...
Zábava
Re: nova fůj!!!!!!!!!!
#758: terminatorCZ - nova fůj!!!!!!!!!!
Jen jdi, Láďa Hruška už na tebe čeká. :-D
Re: co se to děje..
#2: Michal Krampol - co se to děje..
Naprostý souhlas. Nezastávám se medií ani zesnulého a opravdu nechápu význam této petice. Místo omluvy zesnulému ze strany bulvární televize by se lidé, co se tu podepsali měli za něj raději omluvit těm které zranil a které ohrozil. To, že byl hvězdou na internetu zas tak moc lidí nezajímá. V realitě se zachoval špatně za což zaplatil tou nejvyšší cenou a málem tou samou cenou zaplatili i jiní.
Re: Re: Re:
Takže tobě přijde v pohodě ohrožovat lidi ve 200km/h ? A jednoho člověka sejmout natolik, že skončí na vozíku ? A ještě se ho zastávat způsobem, aby se v bulvární televizi omluvili jemu a videohrám ? Čeho se tu vlastně zastáváte ? Člověka, který málem zabíjel nebo toho, aby vás rodiče nechali vysedávat u počítače ?
Silně pochybuju, že je alespoň polovině podepsaných víc jak 17 let. Jednou možná doznáte rozumu!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nemají právo na špinění Martinova jména.
#2: Michal Krampol - co se to děje..
Pane Krampole, je pravda, že způsobil vážná zranění a zkazil životy jak sobě, tak několika dalším lidem, což je neodpustitelné, ale zamyslete se. Má rádoby jaká televize právo někoho pomluvit? Zamyslete se, jak se cítí jeho rodina. Jak se cítím já, když mi zemřel přítel. Ano, opil se. Ano, ujížděl a zachoval se sobecky. Ale nevíte o něm zhola nic. Z Martina udělali zloducha, feťáka, gemblera, závislého na alkoholu a objevují se spousty dalších pomluv. Byl jako já. Ne, nepřestanu se ho zastávat, dokud se TV Nova neomluví jeho rodině. I když vlastně máte pravdu a i s vámi souhlasím.
technicka
Re: Re: co se to děje..
Jo a policajti jsou kokoti, kteří z něho a ostatních udělali živý terč, aby ho zastavili ;) A potom kdo za to může...On sice ujížděl, ale boural jen kvůli policajtům kdyby si radši napsali SPZ a nechali ho jet a potom to vyřešili...ne oni udělaj kolonu... kokoti!!
Re: Chlapec dostal, co si zasloužil
#755: řidič - Chlapec dostal, co si zasloužil
Naprostý souhlas
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#728: Jendys - Re:
on nebyl krypl to ty jsi krypl