Zrusenie povinneho cipovania psov
Re: Re: spravme niečo
Nedá sa splniť všetko z vymenovaných veci.Dalo by sa aspoň zastaviť,ničenie prírody keby sa ozvali aj ochráncovia prírody .Tí čušia.Ochrancovia zvierat tiež to isté.Čušia ,alebo súhlasia s čipovaním.--Ak vám pracovníčka z útulku zvierat povie,že sa máte hanbiť zato,že vaša sučka má šteniatka ,ak nás, čo nesúhlasíme s čipovaním niekto nazve psychopatmi,ak nám niekto napíše,že v Azijských krajinách psov jedia ,tak čo z toho robíme takú vedu,veď je to len čokel---potom čo môžeme robiť?!Aj ľudia čo nesúhlasia s čipovaním akosi zaspali.Sem-tam sa tu niekto ozve.Nevieme si rady tak sme rezignovali.
Re: petícia proti čipovaniu
#150: vierca - petícia proti čipovaniu
Na vaše odporúčanie som si vypočula rozhovor proti čipovaniu na internetovom rádiu Slobodný vysielač.Moderátor pani -či slečnu Adrianu tak domotal,že som nevedela či je za čipovanie ,alebo proti čipovaniu.Úroveň moderatora bola na veľmi nízkej úrovni a slečnu Adrianu som ľutovala. Hce urobiť dobrú vec ,ale sa obrátila podľa mňa na nesprávnu adresu.
pohoršený
Zrušenie povinného čipovaniaRe:
Poraď!Ako nedať čip zvieraťu a nezaplatiť pokutu?Ja svojho psíka tiež čipovať nedám.
Re: nie so za to
No musim poznamenat ze je naozaj OHROMNY :-D!!!! problem chip vybrat. Zase sme pri tom ze doplacat budu len Ti ktori zakony dodrziavaju. Okrem toho stale je to cudzie teleso (aj ked dostatocne inertne) zavedene do ziveho organizmu. Takze uz len v pripade nejakeho urazu - rozdrvenia hrozi komplikacia.
NECIPOVAT, RIESIT TO SUDNOU CESTOU
TREBA KONAT:
1. NEDAT ZVIERATKO ZACIPOVAT !!!
2. Ak Vam veterinar odmietne ockovat nezacipovane zviera, odist k veterinarovi,ktory zviera zaockuje,osetri a pod.
3. Ak Vas veterinar nahlasi, ze nemate zacipovane zviera, treba na neho podat trestne oznamenie,ze porusil Zakon o ochrane osobnych udajov
4. Ak budu chciet prezriet byt,al.dom, ci sa tam nachadza neocipovane zviera,musia mat sudny prikaz,al.povolenie na prehliadku domu
5. Ak Vam budu chciet udelit pokutu za neocipovane zviera, treba sa ihned obratit na Ustavny sud a ked to bude nutne,tak aj vyssie !!!
Je dolezite spojit sa s pravnikmi, ktori sa vyborne orientuju v zakonoch a podat hromadnu staznost na Ustavny sud, aj z viacerych miest,aj s pomocou viacerych pravnikov !
| This discussion has been closed. |
Re: Re: spravme niečo
#200: abc - Re: spravme niečo
možno by stačilo nabáť sa ,že ak nedovolíme zaviesť svojmu psovi čip, veterinár ho odmietne zaočkovať proti besnote a nájsť si zodpovedného veterinára,ktorý si dá tú námahu a prečíta si niečo o škodlivosti čipov.