Petice za zákaz kouření v restauracích
Re:
Ano, synek bude nadšený! Hospoda je ideální místo kam zajít na procházce s děckem.
Protimluv: kuřácká "RESTAURACE"
Re: Re: Pasivní kouření
#5: m_c_k - Re: Pasivní kouření
To je normální vývoj. Farmář také musí přizpsobovat své podnikání vývoji legislativy - nemůže si dovolit vypouštět močůvku jen tak do půdy, To samé podniky, kdysi se ty srágory vypouštěly rovnou do řeky - bavilo Vás takovou řeku sjíždět na člunu? Asi ne. Já si rád zajdu na pivko, ale v zimě nechodím - prostě nechci smrdět jako prase. Kuřák může jít kouřit třeba do kuřárny, tak jako běžný návštěvník hospody jde čůrat a kakat na WC. Líbilo by se vám, kdyby u vedlejšího stolu ten tělnatý pán rozevřel poklopec a začal čůrat mezi stoly - nesmrdělo by vám to? A co teprve ta paní - vyhrnula by jen tak sukni a vykakala by se vám po pípou. Proč ne, nač si omezovat podnikání....
Re:
Páchnout jako žumpa budete pouze pokud do oného spadnete, nebo svou hygienu přizpůsobíte tomuto cíli.
Re:
Končim. Třináct kusů, válců tak dvacet. Žádnej militantní nekuřák na obzoru. Zatim dobrý...
Asi seděj doma a chlastaj zdravě!
Zavilí šakali
kouření
Pokud se mají zakázat cigarety v restauracích, ať se alespoň nechají povolelé elektronické. Vydechuje se pouze neškodná pára, která NESMRDÍ...
Mimochodem - vy nekuřáci byste ale neměli chodit ani VEN.. Co takový auta, autobusy? To Vám nevadí? Víte, jak znečišťují ovzduší? Zakážeme tedy jezdit autem, autobusem... Co Vy na to? Do Restaurace Vás nikdo nenutí - Ale VEN se přeci jen musí. S tím nic neuděláte?
Proč asi není dostatek NEKUŘÁCKÝCH restaurací? Protože by tam pomalu nikdo nešel. Mimochodem - když by to mělo zaručený úspěch, tak si takovou restauraci otevřte - svoboda podnikání...
Mimochodem - za chvilku nám někdo bude diktovat, kde si smím sníst rajče, banán, okurku nebo bagetu.. Za chvilku nám někdo bude diktovat, kolikrát za den smím spát se svou drahou polovičkou... To je ale SVOBODA. Je mi z tohohle státu a z celý EU na blití.
A TEN ARGUMENT - ŽE NECHCETE PLATIT Z DANÍ LÉČBU... My kuřáci máme PŘEDPLATNÉ i na několik let po SMRTI... Kolik peněz platíme na daních za CIGARETY.
STE PROTI KOUŘENÍ? Když se zakáže kouření úplně, počítejte s tím, že se zdraží ostatní - třebas jídlo, kosmetika, benzín apod... Pak nebudete mít ani na nájem. Protože kdyby chyběli prachy z cigaret, tak je tenhle stát a většna států v pr-eli...
Re: kouření
nezlobte se na mne , ale melete o voze... pokud budu jít syrečky nebo jiné "voňavé" jídlo v restauraci, mimimálně se lidi kolem mne ušklíbnou, v horším případě přesednou k jinému stolu. Mne jako nekuřáka ten kouř obtěžuje, navíc mi škodí ..... a nemám možnost volby přejít k jinému stolu. Proti kuřákům nemám vůbec nic ( je to jejich volba), jen nevím, proč bych měl já být o stejnou možnost volby ochuzen - já NECHCI vdechovat kouř a smrdět, a přesto musím, polopaticky - já si měl dělat zle a kuřák dobře ( za stejné prachy) . Ať se udělají klidně kuřácké hospody, nepáchnu do nich, jen ať proboha nejsou všechny hospody kuřácké s tím, že se s tím nic dělat nedá......
S tou svobodou - nikdo vám určitšě nebude diktovat, kolik rajčat, banánů či okourek máte sníst, pokud mi ovšem budete po jejich požití říhat ( nebo hůř) u obličeje, neměl byste se divit, že se budu bránit - i já mám totiž tady SVOBODU !
Takže restaurace bez kouře!!! A nejen restaurace, ale i zastávky a pod.
Podotýkám - JSEM kuřačka :-)
Re:
Vůbec netuším, proč by si k vám jakýkoli mladík přisednul. Ať kuřák, či ne...
Re:
Třebárs je fascinují vaše umělé zuby, položené na ubrousku, těsně vedle desertní vidličky...
Re:
Hele blbe, zatim dřepim, hulim a zatím vymyškovanýho kokota jako si ty, snad nemusim ani číst...
| This discussion has been closed. |