Petice za zruseni cirkusu Delfini v Praze
Re:
kdybys ses tak staral o nezamestnane a o duchodce jako o delfiny
Milujem zvieratá a delfíni sú pre mňa obrovský príliv niečoho prekrásneho, neuznávam a som proti cirkusom a zvieratám, ktoré nemajú svoj osobný rast v tom najprirodzenenjšom prostredí a to prírode. Verím, že sa ľudia spamätajú a začnú si vážiť života okolo seba a prestane ich honiť vidina zisku na úkor nemých tvárí.
Delfíni v Praze
Re: Re: Re: Přemýšlej než začneš ješnat
#176: - Re: Re: Přemýšlej než začneš ješnat
Mate naprostou pravdu,nejen tygři zajděte se podívat do cirkusů kde aby jste se mohli vyfotit s krokodýlem či hadem jim zalepí tlamy lepicí páskou. Medvědi kteří jezdí na kole jak paka a lidé řvou smíchy myslíte,že je to baví? Je to naprosto stupidní tahle petice NECHÁPU TO!
Re: Delfíni v Praze
NAPROSTO S VÁMI SOUHLASÍM KONEČNĚ NÁZOR SE KTERYM SE STOTOŽŇUJI
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plnění snů
#151: Veronika Szabo - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plnění snů
A jak můžete tvrdit vy,že s tím problém mají? Mluvíte o týrání delfínů zkuste si na internetu najít "Když se na vás vaše večeře dívá" a řekněte mi co je větší týrání. Tohle je celé naprostá PITOMOST!!!!!!!!!!
Jana
Jana
Byznyz byl,je a bude. A bude s rostlinama,zvířatama,lidma,prostě se vším! Vaše moudra to nikdy nezastavěj!! tak se radši koukejte,jak je se zvířatama zacházeno,jak se jim věnujou.
Já jsem pro Delfinárium v Praze a podepsala jsem petici pro záchranu Delfínů v Praze!!! :) Těším se na ně!
Re: Re: Delfíni v Praze
#189: MILUJI ZVÍŘATA FAKT - Re: Delfíni v Praze
Vy se nejdřív naučte pořádně česky, třeba pak i líp pochopíte psané texty. I když, u vás asi planá naděje, když musíte lovit mezi nelogickými argumenty, abyste aspoň něco plácl(a).
Re: Jana
To je marné, někteří jsou takoví hlupáci, že si svou sobeckost budou obhajovat klidně nelogicky, třeba i stupidně, hlavně, aby se 7 minut na úkor zvířat dobře pobavili...
Re:
A proč máte potřebu lidem veřejně sdělovat, jak hloupá jste? To byl nejslušnější výraz, který jsem pro vaše příšerné argumenty dokázala najít.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Přemýšlej než začneš ješnat
#172: - Re: Přemýšlej než začneš ješnat
A byla jste někdy v ZOO? My tygři, chceme taky do volné přírody, kurva!!!