Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury


Nepřihlášený uživatel

#351 Skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní

2013-01-27 12:41




http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Bum-prask-Doktor-Macek-zle-utrel-skuhrajici-fanousky-knizete-260974

Celá glosa doktora Macka:

Jací opravdu byli a jsou, se ukazuje při projevech sympatizantů poraženého prezidentského kandidáta. Opravdu se projevují jako tolerantní demokraté a vzdělanci?
Zatím se to - s přihlédnutím ke komentářům v mediích a k debatám na sociálních sítích - opravdu tak nejeví.
Spíše lze pozorovat skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní, než přišli kluci z vedlejší vesnice a nabančili jim. A tak se alespoň navzájem utěšují, že kdyby se bojovalo podle jejich pravidel a na jejich humnech, byli by skvělí a vyhráli by. A navíc, co je to za vítězství, když ti hoši od vedle mluví jiným dialektem, vrtají se v nose a neumějí se tak svěle plácat po zádech jako oni? A ani ti burani z okolních vesnic jim nepřišli na pomoc!
Opravdových osobností, kteří jsou nad věcí, je mezi nimi vidět velmi, velice, převelice poskrovnu!
Ostatním se hroutí svět: ne ten skutečný, ale ten převážně v Praze vysněný a mediálními spanilými jízdami šířený.
Obávám se ovšem, že se nevrátí do reality a nezačnou tedy každodenně politicky pracovat na alternativním „nezemanovském“ programu, aby s ním příště slavně vyhráli, ale s pravděpodobností hraničící s jistotou se ukřivděně pustí do tradičního českého okopávání nohou protivníka…

Nepřihlášený uživatel

#352

2013-02-20 14:38

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#353

2013-02-20 15:28

Do těch Pusteven, už asi nikdo nezavítá. Vybodni se na to, cíl splněn...
Tomáš Potomský
Ostrava-Dubina

#354 Tomáš Potomský

2013-09-22 15:29

UŽ se těším až se tomio okamura odstěhuje do svého rodného Japonska.

Nepřihlášený uživatel

#355 q POKUD NECHCETE NEKONTROLOVATELNÝ TISK PENĚZ a ZNEHODNOCENÍ VEŠKERÝCH VAŠICH ÚSPOR

2013-11-22 18:37


Nepřihlášený uživatel

#356 Re: Tomáš Potomský

2013-11-22 18:39

#354: Tomáš Potomský - Tomáš Potomský

Proč? Příliš mnoho překáží českým zlodějíčkům a podvodníčkům?

Jarda22

#357

2014-02-06 14:01

Tomio Okamura - nic proti němu. Určitě je to chytrý a bystrý člověk. Ale poslední "první přímá" volba prezidenta byla pro mě jedna velká komedie. Náš prezident by měl být Čech každým coulem a ne nějaký potetovaný, nebo úplný cizinec (každý si za tyto slova dosaďte co je vám libo). Prvního kola jsem se nemohl zúčastnit. Ale druhé kolo vůbec nemělo cenu vypisovat! Nevím, co se stalo s naším národem. Ale podle mě jsme si zvolili velmi špatné kandidáty, ze kterých pan Zeman vyšel ještě tak nejlépe. I když teď bychom ho měli co nejrychleji vyměnit. Ať si zase neuděláme nějakou mezinárodní ostudu. :D

Nepřihlášený uživatel

#358

2014-11-21 16:00

V životě bych nedal Okamurovi hlas.

Kdysi jsem mu napsal dopis i s doručenkou doporučeně.

Do dneška nebyl schopen odepsat ani na můj email.

Proboha,co by to bylo za Prezidenta,který ani neumí odepsat např.pane vlezte mi na hrb...

Žádná slušnost k lidem.

Bylo by to z bláta do louže.

 


Nepřihlášený uživatel

#359 Re:

2014-11-21 16:03

#357: Jarda22 -  

 Naprosto s váma souhlasím.to bysme už tam rovnou mohli dosadit nějakého vietnamce,čímana,ufona nebo co. 


Nepřihlášený uživatel

#360 Re:

2014-12-15 20:00

#1: jája -  Máte pravdu!Okamůra se spojí s každým,aby měl moc!Takových je nutno se bát a zavčas ho hnátt odkud přišel!Hlavy blbé ,naplněné sečkou mají tendenci zvolit i nového Hitlera!

 


Nepřihlášený uživatel

#361 Re:

2015-03-03 18:56

#1: jája -  

 Držím na WC Okamůrovi hlavu ,držte taky,jinak se pomočíte!Celým Okamůrou mává Červený Kokot!


Nepřihlášený uživatel

#362

2015-03-09 19:54

Tímto podpisem chci přispět na podporu kandidáta Tomia Okamury, který se snaží pro zkorumpovanou Českou republiku něco pozitivního vykonat a ejhle, najednou se stane nepohodlným, dělal a dělá najednou všechno špatně a je ho potřeba rychle umlčet a je znát lidskou špínu, která vládne všude tam kde se jedná o moc.

Nepřihlášený uživatel

#363 Proslov Tomia Okamury ke kvótám:

2015-06-27 13:48

Postoj české vlády ke kvótám pro imigranty, které navrhuje Evropská komise, je neuvěřitelně prolhaný a pokrytecký, protože vláda tady tvrdí, že kvóty nechce, ale jejich vlastní poslanci přitom hlasovali v dubnu v Evropském parlamentu PRO kvóty a na Evropské komisi si je tak de facto vynutili. Je to vládní šaráda první třídy. A zmanipulovaná média o těchto faktech mlčí.

Na problém s imigranty jsem upozorňoval již celý loňský rok, ale tehdy nebyl pro ostatní české politiky a média žhavým tématem. Naopak jsem byl osočován z rasismu. A jako obvykle se u nás začne problém řešit až když přijde, nikoliv předem.

A samozřejmě mi zapravdu nikdo z médií či ostatních politiků nedává - naopak, dneska se ti, co tvrdili, že jsem xenofob a nelegální imigrace že není žádný evropský problém, tváří jako největší bojovníci proti imigraci. U většiny politiků platí přísloví "kam vítr, tam plášť". Uvidíme, jestli voliči na tyhle přemety a lhaní skočí. Ostatně i moji bývalí kolegové poslanci Úsvitu mne přece již v lednu odkopli za to, že jsem proti imigrantům. Jenže já nemám nic proti konkrétním lidem či národům - vadí mi jen, když někdo nelegálně přichází parazitovat na evropském sociálním systému a bohatství, které tu naši předkové po staletí vytvářeli. Jak víte, moje maminka, babička, dědeček a další příbuzní pochází z Bystřice pod Hostýnem ve Zlínském kraji. Každý se narodil v nějaké zemi a měli by usilovat, aby jeho země co nejvíce vzkvétala. Uznávám, že spousty viny na válkách v arabských zemích nesou USA, ale faktem je, že jednou z prapříčin je extrémní a agresivní náboženská nesnášenlivost muslimů - i ti takzvaní umírnění se mezi sebou nenávidí a vraždí, pokud patří k jiné odnoži. I proto říkám jasně, že islám do Evropy nepatří.

Udělám maximum pro to, aby u nás islám nezakořenil, ale tato vláda mi v tom hází pouze klacky pod nohy. A největší lež je, že se muslim přizpůsobí. K tomu nikdy nikde v žádné západní demokracii uspokojivě nedošlo. Dochází naopak pouze k problémům, které přerůstají v obrovské sociální pnutí mezi původními evropskými obyvateli a muslimskými přistěhovalci.

Problém je především v současném legalizování nelegální imigrace. Bylo by ihned po problému, kdyby Evropská unie začala praktikovat nulovou toleranci nelegální migrace - v praxi to znamená každého nelegála na souši i na moři ihned poslat zpět - lodě nenechat ani přistát ke břehu. A zároveň okamžitě zrušit štědrý sociální systém vůči imigrantům, který panuje v zemích EU. V ten moment zmizí motivace do Evropy plout, protože to nebude pro nikoho ani kšeft a budou to jen vyhozené peníze. To bylo a je to, co od počátku říkám. Ale nikdo z vládní garnitury to nechce slyšet. Oni k tomu dojdou i ostatní, ale bude to trvat a do té doby přibyde v Evropě pár milionu muslimů, mladých negramotných mužů, kteří umí pouze střílet z kalašnikova, někoho znásilnit a případně odpálit bombu.

Všechny ilegální imigranty je potřeba neprodleně vystěhovat zpět do domovských zemí. Jiné řešení neexistuje. Pokud tady zůstanou, zaděláváme si na další problém - sociální i ekonomický.

Jedinou výjimkou jsou skuteční a ze všech úhlů prokazatelní političtí uprchlíci - jako je například světoznámý spisovatel Salman Rushdie, kterému muslimové vyhrožovali smrtí a ájatolláh Chomejní, nejvyšší vůdce Íránu, vydal fatvu, ve které Rushdieho odsoudil k smrti. Ale aby nám tady v Evropě kázali imámové nenávist proti nám, kteří je tu živíme - to je nonsens.

Děkuji za pozornost a také děkuji, že jste navštívili můj facebookový profil. Přeji ať se Vám ve všem daří a jestli s mými názory souhlasíte, prosím sdílejte Vašim přátelům.!


Nepřihlášený uživatel

#364 Okamura o uprchlících v Itálii:

2015-06-27 14:18

V Itálii mají novou zločinnou činnost imigrantů - zabírají obydlené domy. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, převážně vícebytových, a obsazují je. Jde přitom jak o komunální budovy, které byly postaveny pro nemajetné Italy, tak o soukromý majetek. V televizi jsou opakovaně zveřejňovány rozhovory reportérů s očitými svědky, kteří stojí zoufale na ulici před svým domem, v němž se současně v několika bytech zabarikádovala spousta černých Afričanů nebo Rumunů nebo cikánů. Ti nájemníci byli v práci nebo nakupovat, vyzvednout děti ze školy atd. V jejich nepřítomnosti, která je těmito azylanty předem přesně vyšpehována, se pak tito azylanti vlámou do bytů a zabarikádují se v nich. Místní policie už to nezvládá. Azylanti se navíc brání takto: vyhrožují, že se zabijí skokem z okna.

To si vláda nepřeje a bojí se toho. Mnoha takto vydíraným občanům zbývá pouze nastěhovat se k příbuzným nebo k přátelům a svého majetku se vzdát.

Tento vývoj je velmi dramatický, a proto právě také v Milánu mnoho azylantů strkají se zaplacenou jízdenkou do vlaků jedoucích do Německa. Hrozí nám poměry, které dnes ještě neumíme ani vytušit. Tito lidé přišli bez osobních dokladů, bez závazků a nemají co ztratit. Vezmou si, co chtějí, a nikdo už je nezastaví.

Říkám jasné NE imigrantům do EU a říkám také jasné NE návrhu na volební právo Afričanů, Arabů či Číňanů žijících v ČR. Tento neuvěřitelný návrh předložila minulý týden vláda do Sněmovny ve jménu EU. Návrh nově zakotvuje právo cizinců z třetích zemí žijících na území ČR, aby měli u nás volební právo. Pro cizince, kteří nemají české občanství!!!

Podobný návrh již vloni za tuto vládu navrhl ministr Dienstbier. Je vidět, že tato vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL hledá hlasy opravdu všude a je jí úplně jedno budoucnost naší republiky. Naštěstí se to zatím nepodařilo prosadit. Tyto návrhy jsou otřesné zvláště v této době, kdy se do Evropy hrne statisíce ilegálních imigrantů, zatímco se u nás sbírají plastová víčka na nemocné děti a senioři mají tak špatné sociální zabezpečení, že z důchodu nedokáží vyžít. A my si sem ještě budeme zvát ilegální imigranty?

Čeští europoslanci dokonce minulý měsíc hlasovali v Evropském parlamentu PRO zavedení povinných kvót pro ilegální imigranty do ČR. PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD, KDU-ČSL a všichni europoslanci TOP09. Ani komunisti neměli odvahu hlasovat proti kvótám, takže se pouze při hlasování zdrželi. Neuvěřitelné jednání.

Nenechte se proto ošálit šarádou premiéra Sobotky, který teď najednou za vládu tvrdí, že je proti kvótám, teď když vidí odpor veřejnosti, přestože jeho poslanci pro kvóty ještě v dubnu přímo hlasovali a zradili tak občany ČR. Nic se již nezmění na faktu, že díky hlasům výše uvedených poslanců již nevratně EU kvóty přijme. Dříve nebo později. To je katastrofa. Jak může někdo legalizovat ilegální jednání ilegálních imigrantů? A jen připomínám, že česká vláda ČSSD, ANO, KDU-ČSL letos v zimě již odsouhlasila přijetí prvních 70 muslimských imigrantů do ČR. Takže toto je již pokračování jejich zcela nepřijatelného chování. Nezapomeňte na to u příštích voleb. Prosím Vás o veřejnou podporu. My v našem hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Vás nezradíme.

Jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte, jinak se o těchto návrzích lidé nedozví, protože média o tomto jednání vládní garnitury dostatečně neinformují.

Zločinná činnost imigrantů v Itálii

držím pěsti

#365 Re: pan Tomio Okamura

2015-09-23 09:10

#282: 合意 - pan Tomio Okamura 

 ne prezident,ten nemá v čr žádnou váhu a pravomoce a zase by tady zůstali jen gauneři,přeju ať postoupí na nejsilnější stranu na předsedu vlády kvůli očistě a až potom prezident.


Nepřihlášený uživatel

#366 Re: V ČT ukazují pochcaného/posraného / ministra - nového presidenta

2016-04-02 19:20

hanča

#367 Re:

2016-12-04 20:33

#1: jája -  

 Panu Okamurovi fandím.

Vlk
Nepřihlášený uživatel

#368 PETICE PROTI BABIŠOVI - PODEPISUJTE !!!!!!!!!!

2017-02-18 23:03

PODEPIŠTE PETICI ZA ODSTOUPENÍ ANDREJE BABIŠE:

https://www.petice24.com/petice_za_odstoupeni_andreje_babise

BABIŠ MUSÍ BÝT "ODEJIT" Z VLÁDY A MINISTERSTVA !!!!!!!!

BABIŠE DO KOŠE !!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#369 To se divím, že na toho skopčáckého zlodějského debila není nikdo zvědavý :-)))

2017-09-28 12:43

Předvolební akci Na pivo s Karlem v pražských Kunraticích navštívila jen hrstka zájemců.

Multikulturní obohacení

#370

2017-09-28 12:51

.

#371 PITOMIO

2021-03-16 23:07

Užvaněný Okamura dělá čest své přezdívce PITOMIO. Je stejný jako všichni ostatní politici, jen to umí prodat zatímco sám jezdí v Bentley a na Břevnově si staví Takešiho hrad. Ale rozmlouvat Vám to nebudu, každý má právo na volbu.

Ano Okamurovi, ne migraci z Ukrajiny

#372 Podpořme Tomia Okamuru a zabraňme migraci z Ukrajiny

2022-04-14 17:42

Tomio Okamura by nemusel být špatným prezidentem. Dlouhodobě se staví proti nebezpečné islámské migraci do ČR, nepochybně by nás hájil i proti škodlivé migraci z Ukrajiny. Pokud s migrací z Ukrajiny a upřednostňování Ukrajinců před Čechy na všech frontách nesouhlasíte, podepište petici proti této zvrácenosti.