Petice na podporu prezidentského kandidáta Tomia Okamury


Nepřihlášený uživatel

#326 SOUHLASÍM

2013-01-09 15:36

Velmi hezky řečené. Pan senátor Okamura byl jedinou opravdu dobrou volbou. Jen ať vydrží.

 

Jana

#327 Re:

2013-01-09 17:12

#325: -

Je to pekne napsane, ale co zmuze jedinec proti vsem. Je velika skoda, ze ho nemuzeme volit. Moc rada bych mu dala svuj hlas.

čtenář

#328 Měl by být presidentem

2013-01-09 18:43

Mě se pan Okamura líbí, ale bohužel někomu se tento pán asi nehodí do krámu.
OLIN

#329

2013-01-10 21:42

U petice se mě příliš nelíbí použití termínu "přehodnotit", není příliš šťastné chtít po někom, kdo nedodržuje, nebo porušuje zákon, aby své jednání nebo jeho výsledky přehodnotil.
Monika

#330 VY ŠMEJDI, VOLTE RADĚJI KARLA, NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:06



http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
MIP

#331 Schwarzenberg má razítko, že je zdravý a všehoschopný být prezidentem

2013-01-15 12:11

MIP

#332 Prezidentská volba 2013 - A KNÍŽE JE NA HRADĚ

2013-01-15 12:16

MIP

#333 Jak se vůbec jmenuje, to Vám neřekne pořád chrápe

2013-01-15 13:03

http://vtipy.netroof.eu/item/6029/nas-knize-pan/

Karl Johannes Nepomuk Josef Norbert Friedrich Antonius Wratislaw Mena Fürst zu Schwarzenberg se narodil 10. prosince 1937 v Praze jako nejstarší syn Karla Schwarzenberga a jeho manželky Antonie.
náš budoucí president

#334 Karel Schwarzenberg na bilboardu v kampani na prezidenta ČR

2013-01-15 13:07

Karel Schwarzenberg na bilboardu v kampani na prezidenta ČR
náš budoucí president

#335 Karel Schwarzenberg na bilboardu v kampani na prezidenta ČR

2013-01-15 13:08

Monika

#336 Budu volit Karla . Mám k tomu tyto důvody........

2013-01-15 13:53


1.Nikdy normálně nepracoval, tudíž nemá žádnou představu o životě obyčejných lidí.
2.Neumí dobře česky a má již svůj věk.
3.Chce dát státní vyznamenání bratrům Mašínům.
4.Nechce zrušit rovnou daň z přijmu (95% zemí EU ji nemají)
5.Nechce zrušit anonymní akcie ( tím podporuje špinavé peníze a korupci).
(Tyto akcie mají jen Kostarika,Marshallovy ostrovy a ostrovy Nauru a Vanuatu)
6.Nechce omezit a zdanit hazard.
7.Nechce zákon o prokazování nabytí majetku (95% zemí EU ho mají)
8.Nechce zákon o obecném referendu.
9.Nechce zrušit regulační zdravotnické poplatky (nic neregulují).
10.Nechce zrušit II.pilíř důchodové reformy (hrozí krach fondů, nízké resp.žádné výnosy).
11.Nechce zrušit Senát (zbytečná, drahá státní instituce).
12.Nechce zrušit zákon o církevních restitucích (tím zadlužuje každého občana ČR na mnoho let)
13.Je předsedou strany TOP09, která preferuje bohaté mafiány na úkor střední třídy a důchodců..
(spolu s ministrem Kalouskem poškozuje 90% obyvatel ČR).
14.V roce 2008 jako ministr zahraničních věcí podepsal smlouvu s USA o umístění radaru v Brdech.
Schwarzenberg se chystá na Moravu

#337 Pozor na pražské komedianty, kradou slepice

2013-01-15 13:57


Nepřihlášený uživatel

#338 ROSSE

2013-01-15 23:45

CHTĚLA JSEM HO VOLIT ALE SCHVÁLNĚ HO ODEBRALY

Nepřihlášený uživatel

#339

2013-01-16 12:59

Myslím že pan Okamura nemá/neměl problém sehnat 50 tisíc hlasů, jestliže je sehnala i Jana Bobošíková pak pochybuji, že by se člověk s takovými ambicemi uchýlil k protizákoným postupům . Zdá se mi že byl Tomio vyšachován ze hry !
Monika

#340 V ČT ukazují pochcaného/posraného / ministra - nového presidenta

2013-01-16 13:13


http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/136522-ministr-schwarzenberg-to-tentokrat-zalomil-na-belehradskem-foru/
Domů > Svět
Ministr Schwarzenberg to tentokrát zalomil na bělehradském fóru
Velikost textu:
16. 9. 2011 15:20, autor: luk
http://www.kurir-info.rs/skandal-ceski-ministar-zaspao-na-forumu-u-beogradu-clanak-111247
Bělehrad – Pospal si nejméně půl hodiny před sálem plným diplomatů, sděluje zděšeně čtenářům srbský deník Kurir, který se poprvé tváří v tvář setkal s něčím, na co je už česká veřejnost dávno zvyklá: s usínajícím ministrem zahraničí Karlem Schwarzenbergem. Ministr si tentokrát zchrupnul na Bělehradském bezpečnostním fóru, na něž se ve čtvrtek sjelo přes 70 vysokých zahraničních činitelů. V bělehradském Domu armády tvrdě usnul v křesle otočen směrem do sálu plného expertů i kamer.
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru
Karel Schwarzenberg spí na Bělehradském bezpečnostním fóru

"Skandál: Český ministr usnul na fóru v Bělehradě," píše list v titulku, přičemž neopomene ventilovat ani ministrovy křiklavě červené ponožky. Schwarzenberga podle deníku ze spánku chvílemi vytrhával potlesk věnovaný řečníkům, ale okamžitě zase zavřel oči a vrátil se tam, kde skončil. A to trvalo přinejmenším půl hodiny! Dotčení tímto ministrovým chováním dávala nejvíce najevo organizátorka fóra Sonja Lichtová. Seděla vedle Schwarzenberga a užasle na něj hleděla s očividným přáním, aby se "vrátil" mezi přítomné.
Zdroj: ČTK
Odpovědět Sdílet na Facebooku Nahlásit

Nepřihlášený uživatel

#342 A tohle chce doopravdy kandidovat . . .

2013-01-16 16:07


Nepřihlášený uživatel

#343 Re: A tohle chce doopravdy kandidovat . . .

2013-01-16 21:53

#342: - A tohle chce doopravdy kandidovat . . .

Vybodněte se už na to. Kdybyste byli alespoň, graficky zdatní... Takhle ze sebe děláte, jenom amatérské blbečky...

VOLÍM KARLA

#344 VOLTE RADĚJI KARLA, NAŠEHO KNÍŽETE .

2013-01-19 14:07

Domácí
Velikost textu:
Karel trochu jinak (4) Jeho excesy v politice
Karel Schwarzenberg, předseda TOP09
Karel trochu jinak (4) Jeho excesy v politice
Třebaže se Karel Schwarzenberg často snaží ze své zodpovědnosti vtipnými hláškami a mlžením vyvázat, je spojen s řadou kontroverzních kroků.
19.leden 2013 - 11:27
Zvednul například ruku pro snížení důchodů, pro zvýšení daní, pro zrušení základní slevy na dani z příjmu fyzických osob pro starobní důchodce, pro Evropský stabilizační mechanismus (tzv. euroval), pro církevní restituce, stejně jako předtím v Senátu pro americkou radarovou základnu v Brdech.

Nejen pro věřící by mělo být těžko přijatelné, že za konzervativce se vydávající Karel Schwarzenberg hlasoval pro registrované partnerství, všemožně podporuje homosexuály, ale i adopce dětí homosexuály.

Jindy se zase vyslovil pro to, aby v Česku byly zřizovány muslimské mešity. "Je-li v dotyčném městě dostatečný počet věřících, tak by měli mít možnost pořídit svou svatyni, nezávisle na tom, jestli je to kostel v muslimské zemi, či mešita u nás," řekl.

Tento podivný přístup, kdy se tváří jako konzervativec, ale počíná si jako liberál, se táhne celým jeho politickým životem a to už od mládí.

V době prvních politických krůčků ve Vídni se pohyboval v kruzích židovsko-levicových intelektuálů a politiků, blízko měl například k rakouskému kancléři židovského původu, předsedovi rakouské sociální demokracie Bruno Kreiskému. Ten mu v roce 1985 dohodil prestižní místo předsedy Mezinárodního helsinského výboru.

Jeho političtí přátelé mu rádi přezdívali "soudruh-kníže", Karel sám trval na tom, že není konzervativcem, respektive, že je jím méně, než byl v mládí. I proto mu nedělalo problém kandidovat v České republice za extrémistickou Stranu zelených a hájit její levicový program.

Politický turismus

Karel Schwarzenberg vůbec rád "politicky cestuje". Podívejme se, kterými stranami prošel, aby se dostal na své vytoužené místo šéfa diplomacie:

V senátních volbách 2004 byl nominován US-DEU, jinak byl ale až do zániku strany členem ODA. Finančně v minulosti podporoval KDU-ČSL, spolu s dalšími lidmi kolem exprezidenta Havla chtěl založit stranu Cesta změny. Poté se stal výkladní skříní Strany zelených (než se s ní rozkmotřil, protože zradil její program), aby si nakonec založil vlastní stranu TOP 09.

Marketingový produkt

Stranu TOP 09, která je ryze marketingovým produktem a funguje spíše na bázi zednářské lóže než demokraticky si počínající strany, zakládal spolu s Václavem Havlem, Mirkem Topolánkem a Miroslavem Kalouskem.

Vznikla-li strana na pragmatickém spojenectví dvou politiků, kteří sice léta žili téměř jako sousedé na jihu Čech, ale nikdy dříve spolu nemluvili, byl to dobrý předvolební tah hodný politické vyzrálosti toho bechyňského, ale ostatně i dobrá příležitost pro toho orlického, který – ač vždy zapřísáhlý představitel nepolitické politiky – najednou získal politickou stranu poté, co zkompromitovaná Strana zelených už přestala být pro jeho plány použitelná. Stejně jako KDU-ČSL pro toho prvního.

Schwarzenberg poskytuje Kalouskovi politické krytí, vzájemně si jdou na ruku (Schwarzenberg podporuje Kalouska v jeho sporech s vládou a v jeho kauzách, Kalousek zase Schwarzenberga v jeho sporech s vládou a v jeho kauzách).

Jako ministr zahraničí Nečasovy vlády, předseda koaliční strany a vicepremiér vlády nese také Schwarzenberg odpovědnost za současný politický stav země a za veškeré kroky Nečasova kabinetu.

Karlovy excesy

Našloi bychom jich hned několik. Například překvapil svým kladným postojem ke konečnému řešení cikánské otázky, kdy prohlásil, že vystěhovat Cikány není špatný nápad, že je ale těžko realizovatelný, protože by je žádná země nepřijala.

Karel často lže, protiřečí si, otáčí ve svých názorech - ještě před rokem například chválil amnestii prezidenta jako dobrý nástroj pro řešení přeplněnosti věznic (a souhlasil s tím, že se u nás zavírá zbytečně moc) a amnestii při svém případném zvolení sliboval. Schaloval ji i bezprostředně poté, co ji prezident Václav Klaus vyhlásil, aby se poté populisticky, když se názor veřejnosti změnil, přidal na stranu jejích kritiků.

Často se uchyluje k vydírání, že odejde z vlády (když neodejde Ladislav Bátora z ministerstva školství, když Nečas nekývne na euroval apod.).

V době Topolánkovy vlády zase mnoho svých sympatizantů zklamal tím, když nedodržel slovo, že odejde, pokud se na čas odstoupivší Jiří Čunek do vlády vrátí - Čunek se vrátil, ale Karlovi se z vyhřátého místa ministra zahraničí nechtělo. Nedodržel tak slovo, které dál - buď já, nebo on. Nakonec vše vyřešil šalamounsky - nechal si Čunka prověřit detektivní kanceláří Kroll a tím si své setrvání v křesle ministra omluvil, protože zjištění detektivů podle něho nic neprokázalo.

Tento případ jednak vyvolává nepříjemné otazníky, proč Karel Schwarzenberg nedůvěřoval českým orgánům a najal si na práci s citlivými údaji státu cizí a netransparentní americkou detektivní agenturu, která má navíc úzké vazby na CIA a FBI (před 11. zářím měl výkonný ředitel její newyorské pobočky zodpovědnost za bezpečnost WTC). Místopředsedu vlády a ministra Čunka tak nechal lustrovat cizími detektivy (a nejdražšími detektivy světa, jak připomněla média) - napojenými na zpravodajské služby cizího státu. Tím mohl zemi vystavit bezpečnostnímu riziku.

Nepřihlášený uživatel

#346

2013-01-19 14:22

Nevolte Trautenberga!!!
Vážení spoluobčané! V nedávné době jsem podepsal historicky významné dokumenty pro naší Československou republiku, tj. dekrety presidenta ČSR. tyto dokumenty nám dávají naději, že se nebudou opakovat tragické události let 1938-39. vědom si neblahých zkušeností našeho národa, zejména z druhé světové války,zanechávám Vám odkaz, ve kterém Vás varuji před možnými pozdějšími požadavky na znovu osídlení našeho pohraničí sudetskými Němci, kteří byli po právu, na základě mých dekretů z naší republiky odsunuti. Může se stát, že mé dekrety, vydané z rozhodnutí vítězných mocností druhé světové války, budou postupem času prohlašovány za neplatné. Může se stát, tak jako v minulosti, že se najdou "takzvaní čeští vlastenci", kteří se budou sudetským Němcům za jejich odsun omlouvat a že budou nakloněni otázce jejich návratu. Nenechte se oklamat a návratu nedopusťte. Hitlerové odcházejí, avšak snaha o ovládnutí Evropy Německem zůstává. Mohou se najít vlastizrádci, kteří budou opět usilovat i o odtrž
Mirek

#347 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:45


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.

Nepřihlášený uživatel

#348 Re: Karel Schwarzenberg na bilboardu v kampani na prezidenta ČR

2013-01-22 20:10


Nepřihlášený uživatel

#349 Studentka důrazně varuje před Schwarzenbergem: Je to jedna velká manipulace

2013-01-23 11:15



http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Studentka-durazne-varuje-pred-Schwarzenbergem-Je-to-jedna-velka-manipulace-260372

http://vtipy.netroof.eu/item/9848/komunisticke-manyry-podporovatelu-karla-schwarzenberga/

Studentka důrazně varuje!!!!!

Když se podíváme na web jeho podporovatelů, tak jde o přehlídku politické naivity a argumentační vyprázdněnosti typu „vůbec se nezajímám o politiku, ale volím Karla, protože je to osobnost“. Nebo „protože je prý vzdělaný“, přitom je to mýtus, nedokončil žádnou z vysokých škol. Nebo protože mu prý „nejsou lhostejná lidská práva“, přitom dnes existuje málo tak selektivních ochránců lidských práv na úrovni zahraniční i domácí politiky, jako je Karel Schwarzenberg. A heslo, že „nikoho nevyloučí?“ to má být výsměch všem, na které dopadají naprosto asociální opatření této vlády? Schwarzenberg prý není spojen s žádnými korupčními skandály. Co privatizace Becherovky? Co fakt, že při své restituci uplácel? Co přímé napojení na Bakalu, který v kauze bytů Ostravsko-karvinských dolů připravil o právo na důstojné bydlení desítky tisíc lidí? Právě Bakala financoval předvolební kampaň TOP09 a nyní i prezidentskou kampaň Schwarzenbergovu.

Korunu celé předvolební frašce nasadil Jiří Menzel, který prohlásil, že volí Karla, „protože má ducha šlechtickýho. Ti ostatní vedle něj nejsou nic jiného než potomci nevolníků. „Lidé, kteří mají zbabělou povahu.“
Váš Karel to jaksi nedal ale za 5let to určitě dá

#350 určitě to dá když skončí po volbách zas s hlavou v míse

2013-01-26 18:55



Schwarzenbergovi vypadlo z ucha sluchátko
http://vtipy.netroof.eu/item/9894/schwarzenbergovi-vypadlo-z-ucha-sluchatko/
Možná ho studenti z Třeboně za pět let naučí jak se alespoň vhazuje volební lístek do urny.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/

Text písně Bereniky Kohoutové "Volím Karla":

Volím tebe Karle, tak mě hobluj a vař,
postavím Ti harém, vyzpívám svatozář.
Polož spící hlavu, ke mně do klína,
a pak až tě zvolej, vem mě do kina.

Svý pankáčský kosti na Hradě ohřeješ,
ukážu ti výstřih, a ty pookřeješ.
Napěchuj si dýmku, začíná tvá mise,
nedovol ať skončím po volbách zas s hlavou v míse.

Buď náš poklad a náš šperk,
buď prezident Schwarzenberg.
Buď náš děda, buď náš král,
buď ten Karel, co to dal.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/