Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Vtipnej bolševik

#4251 4250

2013-03-01 13:03

"Neboť dnes je už jasno, že Čechodlovánci zůstanou v Rusku...Neboť na toto vojsko čeká Simbirsk, Kazaň, Nižní Novgorod, Moskva. Celá Rus!... Spojenci jim pomohou. Přijdou! Už jdou! Budeme kolonizovat! Budou tuny surovin!...Jiří Skála rozpoznal v sobě, že to byl omyl patrně, když se v Ufě domníval, že přestal být jinochem. Jeho mužné letnice trvaly snad jen několik hodin... Co dělat? (Čto dělať?) Na Západ! Na Západ!... Panečku! Pancéřovým vlakem!... Však co to? Na obzoru?! Trockij! Rudí! Bratři, couváme! Na Východ! Do Vladivostoku!... Však už nám bratři povědí, jaké jsou tam divy!...Ozvalo se nad ním známé bručení. Zdvihl hlavu. Sovětský aeroplán. Snad sám Trocký, řekl si. A políbil Marii Antonovnu. Doletěl k nim povel: Kupředu!... Na Východ! O Moskvě si necháme jenom zdát..." (Rudolf Medek: Mohutný sen). (Generálův syn byl pak Havlův kancléř.)
MIP

#4252 Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 13:39

#4244: Předválečný člen KSČ - MIPův soudruh - Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Děláš mi čím dál větší radost, předválečný bolševiku! Takhle přesně bych to snad ani já nepopsal: někdo (lhostejno, že tvrdíš, že MIP, opakuji, že se rád k takové protikomunistické agitaci, kterou zde vedeš, propůjčím), tedy někdo, kdo „vždy býval nadějný a svědomitý soudruh“ byl současně „ takový vůl“, že mohl tak leda „dělat poskoka v KSČ“! Ani pro STB nebyl....

Tak tento tvůj popis přesně vystihuje tu část členů KSČM – kteří nebyli estébáky a jinými práskači. Jak je to ve starém vtipu o tom, jak se vylučuje členství v KSČ(M), slušnost a chytrost: kdo je člen KSČ a je slušný, nemůže být chytrý (třeba blbka Baborová), kdo je člen KSČ(M) a je chytrý, nemůže být slušný (estébáčtí členové KSČ/M) a konečně, kdo je slušný a chytrý, nemůže být člen KSČ(M). Jinými slovy, KSČ(M) nám po volbách nabídla do zvolených funkcí opravdu elitu svých členů, jak blbce (Baborová) tak zločinecké grázly (Sloup, Kučera-Zeman). Vše v Ia komunistické kvalitě. To je tedy výběr. Musí bý opravdu neskonalý tupec ten, kdo se diví, že ta třetí skupina lidí, chytří a slušní, nečlenové KSČM, mají určité připomínky k takto skvělému výsledku voleb. Blbec může totiž zastupovat ve volené funkci zase jen blbce a zločinec zločince. A tyto dvě kategorie, byť v KSČM tvořící dohromady 100%, přece jen nejsou většinou českého národa.

Takže to objasňuj takto dál, předválečný bolševiku! Třeba to dojde i těm tupcům, kteří se zde pochlubili, ač to nikoho nezajímá, jak vždy volili a volí KSČ.


Nepřihlášený uživatel

#4253 Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 13:54

#4252: MIP - Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

A co výběr blbec Hořejší, kterej by byl schopnej klidně podřezávat lidi, jen kdyby mu to pomohlo v politický kariéře, v kombinaci se zločineckým STBáckým udavačem a grázlem Štětinou? To je lepší než paní Baborová a pan Kučera?

Vnuk Dolejší

#4254 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-03-01 14:12

#4235: Dědeček Dolejší - Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Milý dědoušku, i když to tak nevypadá, já student Dolejší jsem opravdu tvůj vnuk a proto se k tobě hlásím. I když díky Bohu (jistě mi, jako protináboženský agitátor, promineš) a díky nevyzpytalelným zákonům buržoasní pavědy (jak dokázali už dávno sovětští vědci) o dědičnosti jsem nepodědil z tvé těžké slabomyslnosti nic. Chci ti napsat, že tě docela i chápu. A nezlobím se na tebe, že mne nehodláš financovat, o což ti ani nestojím. Nejsem totiž žádný komunistický parazit a zloděj, který umí jen ukrást cizí majetek nebo brát dávky, jako jsi byl celý život ty. Přes své mládí chápu, že se musím především umět postarat sám o sebe. Také rozumím tvým fobiím, které ještě zhoršují tvou vrozenou slabomyslnost a které dáváš neustále najevo: tvoje nenávist k církvi a náboženství je pochopitelná – patřil jsi k těm, co církev okradli a léta se snažili i vraždami a bestialitou ji zničit a vymazat. A ona je tu stále a dokonce konečně dostane alespoň částečně zpátky, co jí náleží a co ničemové jako ty ukradli. Bohužel, jak to tak chodí, vracet se nebude z majetku zlodějů, jako jsi býval ty – oni to všechno už dávno prožrali. Nedivím se, že tě to rozběsňuje, ale dědoušku, takový je život – zlodějna má také krátké nohy, stejně jako komunistická lež. Vypěňují tě také lidé, mluvící německy. I když naučit se cizí jazyk bylo vzhledem k tvé slbomyslnosti vyloučeno, komolíš tu snaživě německá slůvka a považuješ to za velmi vtipné. Asi je to projev tvých určitých obav z toho, že se tě někdo, dědoušku, zeptá na to, jak jsi kradl a raboval v poválečném pohraničí. I v lebce blba jako jsi ty, milý dědoušku, se může ozvat svědomí, byť v takto zkarikované formě. Konečně dáváš každým svým žblebtem najevo nenávist a závist k těm, kteří jsou chytřejší než ty a studují. Studují něco víc, než jsi "vystudoval" ty, totiž VUML. Uznávám, že za své postižení vrozenou slabomyslností nemůžeš, ale alespoň trochu se snažit tuto slabomyslnost skrýt bys mohl. Pozdravuji také svou, neméně blbou babičku, starou bolševičku! Mám vás oba rád, ale nezlobte se, chci si zařídit jako mladý člověk život po svém a vaše blbé rady starých komunistů nepotřebuji. Ten život se dá zařídit i bez kradení majetku druhých, bez lezení do zadků stranickým tajemníkům a okupantům této země. A bude dokonce mnohem lepší než ten váš, který jste si (a druhým) díky své debilitě zpackali.


Nepřihlášený uživatel

#4255 Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 16:29

#4253: - Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Neber si do své sprosté a krvavé komunistické tlamy nikoho. Stejným právem, jako tu neslýchaně sprostě a nepodloženě napadáš třeba pana Hořejšího můžu o tobě napsat, že na příkaz strany bys byl schopnej klidně znásilnit vlastní babičku, aby ti to pomohlo v politický kariéře. Nebo udat vlastního fotra (takoví komunisti ostatně byli). Neznáš-li než komunistickou sprostotu, mlč!


Nepřihlášený uživatel

#4256 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 16:59

#4255: - Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

No tak se nečil, já nemůžu za to, že se Hořejší chová, jak se chová a že je mu politická kariéra nade vše a že kvůli jejímu budování je schopen podat ruku i tomu, komu ji podal. A jestli je tohle schopen udělat jako náctiletej usmrkanec, tak se jen děsím  toho, co bude schopen dělat dál.

KLÁRA

#4257

2013-03-01 19:00

TRESTNÍ OZNÁMENÍ NA KLAUSE, NEČASE : http://klaus-necas-trestni-ozn.blog.cz

Nepřihlášený uživatel

#4258

2013-03-01 19:29

Přechytřeli studenti!! vy zažili dobu dobu před rokem 1989?Asi jste byli ještě v kočarku,tak nevite o teto době nic.Tak respektujte demokracii,jestli vubec vite co to je!!Ten kdo vas navadí ten asi nemuže překousnou že KSČM má uspěch a je pro obyčejné lidi.
Ja volím jedině KSČM.

Nepřihlášený uživatel

#4259 Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-03-01 19:35

#22: Luba - Nezapomeňte ČSSD=KSČ

Ty jsi nějak chytry ty jsi tuto dobu zažil? tak nepiš nesmysly,maš v tom zmatek!!


Nepřihlášený uživatel

#4260 Re:

2013-03-01 19:37

#52: Eva Pospíšilová -

já vžy volím KSČM nikoliv pravici!!


Nepřihlášený uživatel

#4261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-03-01 19:38


Nepřihlášený uživatel

#4262 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-03-01 19:40

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

pišeš z cesty,maš v tom zmatek!! KSČM JE JEDINOU STRANOU PRO OBYČEJNÉ LIDI!!


Nepřihlášený uživatel

#4263 Važení

2013-03-01 19:46

když čtu ty vaše nazory tak dolporučují zamyslete se nad sebou.
KSČM je stranou pro obyčejné lidi.
Budu je volit.

Nepřihlášený uživatel

#4264 Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 19:48

#4252: MIP - Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

maš v tom zmatek!! respektuj demokracii a nepiš nesmysly!!


Nepřihlášený uživatel

#4265 Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 19:50

#4253: - Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

je vidět že jsi velmi inteligentní!! asi nevíš co to je demokracie?


Nepřihlášený uživatel

#4266 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Hořejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-03-01 19:53


Nepřihlášený uživatel

#4267

2013-03-01 19:56

tyto studenské petice neporuji,tuto dobu nezažili a pišou nesmysly.
Petr

#4268 Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 22:04

#4252: MIP - Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi. 

 Jeví se, že MIP je ještě větší blbec, než jsme doufali .

A  zdá se navíc, že MIPovi, tomu komunistickému vemenu se přitížilo a proto urychlete sbírku na léky pro něho. 


Nepřihlášený uživatel

#4269 Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

2013-03-01 22:16

#4268: Petr - Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Napadá mě, že MIP si ke svému starobnímu důchodu, který snad získal ještě pře rokem 1989, přivydělává psaním pod tuto petici. Snad i studentíci z gymplu chodí večer rovnat zboží do regálu, aby ho mohli zafinancovat a on mohl dál psát tyto svoje bláboly.

 

Pro mne je MIP hyena, vulgární hnusná hyena. To, že si o něm myslím, že je to hlupák, je slušným lidem jasné.

Těmi slušnými lidmi myslím všechny slušné lidi, je mi jedno, jakou stranu volí nebo nevolí . To jen tak na vysvětlenou pro MIPa.

 

Nick

#4270 Socialismus je nevyhnutelná budoucnost !

2013-03-01 23:00

#4269: - Re: Re: Re: Re: Re: Čest soudruhu MIPovi - našemu předsedovi.

Milý nepřihlášený uživateli . Věřte mi, opravdu není nutné reagovat na voslího mipa. Je sám se svou rozvinutou schizofrenní paranoiou a proto mu  odpusťte jeho vulgárně hloupou snůšku lží a demagogie. Je to nemocný člověk a jeho jediným cílem je udržet tuto k ničemu nevedoucí diskusi při životě, neboť ztratil kontakt se světem a jinou příležitost nemá. Přišel jsem se podívat na diskusi a v podstatě se nic nezměnilo. Skládá se jen z občasných reakcí na Anonymního přispěvovatele a mipa. Ale bojí jedno jsou ! :) Přeji Vám hezký večer a užijte si víkend. Na horách to vypadá na poslední sníh, tak toho pokud možno využijme.

MIP

#4271 Trapná úroveň komunistických "diskutérů"

2013-03-02 10:48

Přehlídka ubohosti argumentace komoušů zdařile pokračuje. V podstatě na obranu hlupáků (slušná Baborová) a vyslovených grázlů (Kučera-Zeman, Sloup) z komunistických řad nemají co říci. Nejcennější je v takové diskusi prohlášení jakéhosi "předválečného člena KSČ" že někdo, kdo byl "takový vůl“, že ho ani STB nechtěla do svých řad (zřejmě tedy brala voly, ale jen do určité velikosti) přesto mohl „dělat poskoka v KSČ“ a to tak úspěšně, že byl „vždy nadějný a svědomitý soudruh“ a dotáhl to na předsedu organizace. Kromě toho už jen nadávky na studenty, autory petice a MIPa.... A ničím nepodložená tvrzení o "slušnosti" služky zločinecké organizace Baborové (v čem se ta její "slušnost" prakticky projevuje? Snad v tom, že je ve stejné organizaci jako grázlové a zločinci z řad estébáků a péesáků? Proto tvrdím, že je BLBÁ. Ostatně za estébáka Kučeru-Zemana se také postavila). A fanatické výkřiky o tom, do čeho nikomu nic není a o co tu vůbec nejde, totiž že "volím a budu volit vždy KSČ !!" (jako by v tom dotyčnému kreténovi někdo dnes bránil...- bohužel ne). Na složitější problém - obhajovat zde estébáka a péesáckého pohůnka Kučeru-Zemana si netroufl z diskutujících tupých bolševických lebek NIKDO. Tristní přehlídka duševní a argumentační síly dnešních komunistů. Jako za stara - bez cenzury a gestapáků z STB, zatýkajících každého s jiným názorem, mohou vítězně "diskutovat" tak leda mezi sebou ve své stranické muňce. Takhle skvělé ideály komunistické strany mezi lidi (ty "obyčejné", co jich máte plné bolševické tlamy) nedostanete, soudruzi.

Dědeček Dolejší

#4272 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Dolejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

2013-03-02 13:31

#4254: Vnuk Dolejší - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Dolejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Předrahý zbloudilý vnoučku,

Musel jsem si pučit iPhone vod Monsignora T.D., píšu z Prahy z Kostela sv.Jiljí, kde jsem byl u zpovědi. Dostal jsem 3x Otčenáš a 10x zdrávas od Otce Hyacinta. Zpovídala se tu se mnou i paní Dagmar u Otce Romualda. Včera jsem na zástavu našich pozemků Okolo Třeboně, rodinného domu s podloubím na Náměstí, podílu v Hotelu Bílý  Koníček, státních obligací a výdajů (deponovaných pro tvou VŠ) na tvé studium a Pensionu v Lužnici a činžáku na Náměstí Míru půjčil v Bance 189 miliónů, které jsem dnes v přítomnosti notáře věnoval Dominikánům u sv.Jiljí a část Voršilkám, co vlastnily ND. A 1 mega prostitutkám u Šmelhausů (babička byla sice proti, ale marně). Prodal jsem také akcie ČEZu v hodnotě 30 mega ještě z kuponové privatizace (protože jdou dolů kvůlivá Bulharsku a Albánii) z našeho Třeboňského Fondu a věnoval jsem výnos Klokánku, abych zarovnal dluhy státu. Měsíční jistina splátková v Bance činí 25 tis., milý úrok jen 3,9%. Až se staneš poslancem za KDUČSL, nezapomeň ze svého parlamentního platu své závazky po dědečkovi poctivě splácet. Nepochybuju, že se z toho budeš chtít "vyvlíct", jak říkáme my kacířští Jihočeši, pak ovšem spolíhej na svý děti, aby ti na Pankrác nebo do Ruzyně nosily aspoň buchty. Jako my cmundu pradědečkovi do koncetráku v Letech u Písku.

Máš pravdu, že moje negramotnost je veliká a mé viny nevyzpovídatelné (v dětství jsem ukradl svému bratříčkovi z rakvičky sv. obrázek). Že žádného bratříčka nemám, jak víš, je  přitěžující okolnost. Jedině VUML mě trochu povznesl. Zejména jeho ekonomická část (jak vidíš výše!). Takže kromě vydědění jsem podal ještě na tebe trestní oznámení, že neplatíš už prokázané dluhy (to co jsi mi podepsal levou zadní před 3 roky, byla dohoda o splácení výživného, a našeho domácího stipendia a nákladů na tvá studia (i za knihy, počítače, pivo, víno a Magnesii, ionťáky, drinky a jointy v coolně). Tvoje "výchova" zatím dělá cca 4 mil. Kč, jak jsem, nebo někdo, uvedl někde výše a LN v Orientaci před týdnem. Jan Zrzavý z JČ University mi to potvrdil. Takže od 18-tého roku budeš mít obstavené své příjmy exekutorem a budeš muset vystačit s minimem cca 6 tis. Kč. Což je ažaž.

Přeji ti dobrodružné mládí a klidné stáří, vzdělaný Jinochu!

Tvůj usmívající se dědeček D.

Vybrat přezdívku

#4273 MIPe, i přes tvé postižení tě máme rádi

2013-03-02 15:18

#4271: MIP - Trapná úroveň komunistických "diskutérů"

Klidne se zde vyprázdni, všichni, kromě tebe jsou bolševici a tak jim to nandej. Neber si servítky! Děláš to dobře! I přes tvé postižení tě máme rádi, patříš do této diskuse tak, jako patří k Praze Karlův most. To, co píšeš je svého druhu poezie.

Samoživitelka

#4274 Re: Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

2013-03-02 15:41

#4271: MIP - Trapná úroveň protikomunistických "diskutérů"

Včera jsem se převlečená za uklízečku vloudila do KDM-KDU (Klub Dospívající Mládeže), kde asi 30 "řetězovejch hladovkářů" konzumovalo televizi. Trochu se asi nudili: "Se poséér!" na adresu K.Šípa. "Nudááá!", pak přeladili na J.Krause: "Kurvááá, si myslíííš asi, že seš vtipnej, cóóó, burane!" nebo "Větééév!... "Neloudi, rabínééé!"... "Ta ti to dala,  Kuzmiči!" "Seš trapnéééj!" "Seš nudnéééj!"

Přepnuli na Barrandov. Vtom Liškovo glissando, crescendo a forte furiosso, na scéně Třicet případů majora Zemana. "Hele, Zeman!"  "Ten zasranej bolševik?" "Sklapni!"   A pak už jen otevřené huby a skoro hodinu čuměli! Já taky! Vytřela jsem jim pod nohama (nevoženěj se, koneckonců jako flanďáci ani nemůžou), svinčík jsem smetla na hromádku, na tři čtyři lopatky, a kdybych jim do huby strčila praporek Ku-klux-klanu, nepoznali by to. Byli u vytržení! Jako každý mládě, když se potká s něčím opravdovým a velkým! Dívky byly vzrušené. Chlapci svírali pěsti jako hrdinové proti Banderovcům. Bylo mi jich chvíli líto. Ale pak jsem si řekla. Dobře jim tak. Třeba později prohlédnou. Jen aby nebylo už pozdě.

Nevolím KSČM. Ale ode dneška vždy budu!

Vnouček blbého dědečka

#4275 Dědečkovi Dolejšímu s nudlí u nosu

2013-03-02 17:23

#4272: Dědeček Dolejší - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dominik Dolejší s NUDLÍ U NOSU RADÍ HEJTMANOVI

Že bude mít můj dědeček doslova příspěvek od příspěvku slabší mozeček jsem nečekal. Jde to s ním z kopce opravdu rychle. Jako s celou jeho KSČM. Takovýmito bláboly pozici Baborové,soudružky,estébáků věrné družky a jejích estébáckých soudruhů milý dědečku-blbečku neobhájíš. Za takovou podporu se ti soudruzi poděkují.