Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#4101 Re: Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

2013-02-21 12:50

#4100: Plk.Sherwood - Re: Grázlové z KSČM, ozvětě se na obranu slušného estébáka Zemana-Kučery!

Má-li TOHLE být odpověď komunistů (tedy vlastně spolku bývalých estébáků) a jejich stoupenců, tak jsou to hovada ještě neskonale větší, než si lze vůbec představit.... To by měl číst každý: TOTO JE DUŠEVNÍ ÚROVEŃ DNEŠNÍCH KOMUNISTŮ !

Černý Berka

#4102

2013-02-21 14:08

Musím konstatovati, že nemám vůbec, ale vůbec nic společného s agentem chodcem MIP. Foto, které Moji Jasnost údajně usvědčuje ze spolupráce s MIPem, je sprosty montaž. To Heinrich. Byli jsme spolu s Heinrichem L....w...m poobědvati v Bruselské restauraci na Letné, a tam velká blamaž. Expo58, Praga Magica, jest okupovana Kanaďany, co viza nechtěli dati. Komunisti Expo jim prodali. Tak jsem už psal jinde. Třeba změniti a je vyhnati. Komunisti i Kanaďani. Není možno, aby národní památka nebyla přístupna mému lidu. Kdyby mě lid zvolila, tam pak elita seděti u zmrzlina a Vídeňská kávička. Ne jen čuměti jako žebraci na fakturantky jak Tváž za sklem v café Lustig! Vy Česi si nechate vzit Prochazku i židli pod p....í. Mam-li to korektně vyjadřiti pro slušne voliče Mé Jasnosti. Plk. Sherwood mi mluviti z meho duševniho bohatyrstva. Husiti pryč! Muj předek dostal řemdihem a dodnes mame po ňom bouleward na palici. Mucha Slovanska epopeja? Kyč!

Nepřihlášený uživatel

#4103 Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-21 14:25

#4095: MIP - Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka 

 Naprosto souhlasím...

Jak jsem Vám již řekl, mluvíte mi z duše, jen občas bych sám asi použil jiný slovník....nicméně Váš argument beru. Je pravdou, že zastánci soudružky Baborové si vůbec neberou servítky, a navíc, nepřipouštějí si, že by na komunismu bylo něco špatného...

Možná je pravdou, že v takovém případě platí: " na hrubý pytel, hrubá záplata" ... pokud je to z Vaší strany myšleno takto, souhlasím....Přiznávám, že občas se krotím s největším vypětím sil také:-)

Díky za Váš dopis, příteli:-)


Nepřihlášený uživatel

#4104 Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-21 14:28

#4095: MIP - Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka 

 ...a omlouvám se, pokud se Vás dotklo mé zastání....vím, že si umíte sám poradit. Berte to prosím, jako vyjádření jisté podpory, že se díváme na komunismus ( i obsazení funkce radní  ) stejným pohledem...


Nepřihlášený uživatel

#4105 Re: Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-21 14:38

#4096: - Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka 

 Ježiš, to je zase blábol...

studenty tu urážíte pouze Vy a navíc hrdě hlásáte názor, že všichni lidé studenty a jejich učiteli, městem Třeboň a já nevím, čím vším ještě, pohrdají ... ač pravdou je, že jimi pohrdají a uráží je pouze komouši...a to si dovolím říct, studentům až tolik nevadí...:-)

Vám někdo brání protestovat??? Máme demokracii, i když, ne díky Vám:-)... Vy jste demonstrovali maximálně proti krvežíznivým bankéřům z Wall Streetu, nebo proradné americké mandelince bramborové, jinak jste mávali mávátkama, i když jste si neměli čím utřít zadek.....tak si to teď užijte a demonstrujte, křičte, jak je Vám ubližováno, soudruzi:-))

MIP

#4106 Že by soudruhům dech došel?

2013-02-21 16:34

Zdá se, že utichá zde hlas Strany, komunistické strany. Neozývá se více brilantní komunistický diskutér a propagandista Tomáš Kott se svými pádnými výčty úspěchů socialismu (mimochodem, nikdy bych si NEDOVOLIL takovému mozku nadávat. Pouze, jak je běžné v jiných jazycích, italštině například, jsem na důkaz své hluboké úcty k jeho argumentům jeho jméno stupňoval – 1. stupeň Kott, vyšší, 2.stupeň něčeho takového je Kokott a nejvyšší, 3. stupeň je Všech Kokottů futrál. Snad si tento hrdý titul soudruh Kott jednou také zaslouží). Ani komsomolka Veronika (později "nepřihlášená", tatík starý bolševík, celá rodina hrdě volí kandidátku KSČM). Nikdo zde už nepolituje zničenou Baborovou, soudružku, estébáků věrnou družku. A už 4 dny se nikdo nezastane hodného, lidského estébáka Vaška Kučery alias Zemana. V plen Zimola-Rosocha-Heller-Jugend jsou vydány tyto stránky, zelenou mají k honu na bezbranné estébáky a jiné komunisty.... Snad vyčerpána je studnice mouder marxismu-leninismu, snad do jiných, pohostinějších, východních, končin odtáhli komunističtí agitátoři, na stránky Haló novin. Tam, mezi svými, jistě větší porozumění pro pravdy marxismu a hrdé tradice estébáctví najdou. Teď abych i já diskutování nechal a šel do toho „důchodu“....(diskutovat s ubohým slintajícím lidským individuem , lidské mluvy hrubě neznalým, které si říká Plk.Sherwood je přece jen pod úroveň i nijak vysoké úrovně diskuse, komunisty zde vedené). Čest práci, soudruzi! Na NESHLEDANOU!

MIP

#4107 Re: Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-21 17:47

#4104: - Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

Netřeba se omlouvat, nic se mne samozřejmě nedotklo, vím, jak jste to myslel.

Brečí zde soudruzi, že je jim nadáváno. Dokud měli ovšem vedoucí úlohu zajištěnou ústavou a zaručovanou estébáky,péesáky,milicionáři a kádrováky (či jak se všechny ty ozbrojené pěsti dělnické třídy jmenovaly), nebyli na nadávky (těm druhým) tak citliví. 40 let nebyli citliví ! Aniž bych si mohl dělat nárok na to, že můj výčet je úplný, jen tak namátkou noviny, rozhlas, projevy, ano i „umění“ se doslova hemžilo slovy jako: reakcionář, kontrarevolucionář, maloměšťák, trockista, imperialista, agent či žoldák imperialismu, revanšista, špión, krvavý pes, Titovec, kulak, chuligán, fašista, hitlerčík a od toho také adenauerčík, buržuj, inteligentčík- běloručka, buržoasní parazit, kapitalistický vydřiduch a šmelinář, nepřítel pracujícího lidu, samozvanec …..

Možná se to dnes NEZDÁ někomu jako nadávka (jako komunistický blbec, například). Ale oni to jako nadávku, výraz třídní NENÁVISTI skutečně brali. Ale nebyla to jen „nadávka“. To bylo i pojmenování, označení, mnohdy vlastně pokyn STB konat..... A to bylo mnohem, mnohem horší než nějaká „jen“ nadávka, nějaký ten „blbec“. Ostatně k tomu mám i osobní zážitek: když mne z jednoho socialistického národního podniku vyhazovali, řekl mi komunista – kádrovák doslova: „kdybyste byl zloděj, tak tu můžete pracovat dál, vy jste ale kontrarevolucionář a proto odtud vypadnete!“ (mimochodem celý podnik si vyprávěl, kolik toho tento komunista nakradl v závodě při stavbě svého domu....).

Nezapírám, že mi dnes nedělá dobře, nazvat veřejně komunistického blbce, blbcem, zločince zločincem..... Ale také,samozřejmě, dobře vím, že nějaké nadávání nic nevyřeší. Já zde s těmito komunistickými blbci a zločinci také NEDISKUTUJI! Na diskusi se mnou měli 40 let, kdy jsem musel já mlčet. Diskuse, výměna názorů, má přece její účastníky obohacovat. To od komunisty rozhodně nečekám a o obohacení o jeho debilní komunistické žvásty ani nestojím, ty jsem slýchal právě těch 40 let. A vím, že já takové také nepřesvědčím. Takže DNES s nimi nediskutuji, jen zde reaguji na jejich lži, demagogii a mnohdy drzou sprostotu, proto, aby si nemysleli, že tu mají prostor pro svůj exhibicionismus. Když se moje názory navíc líbí někomu normálnímu, „tent mieux“ jak říkají Francouzi, jsem tomu velmi rád. Že nejsem se svými názory nějaká bílá vrána – i když ani to by mi nevadilo.

Jen tak mimochodem, napomínal mne zde nějaký výlupek č. 4096, že nadávám lidem jiného názoru. Že jsem tu už napsal, že "nadávám" lidem zločinného názoru ignoroval. Při svém nabádání mne (!) ke slušnosti píše, že pan Rosocha není žádný „profesor“ jak jsem ho nazval já, ale „učitýlek“ (opravdu "úcta" k někomu jiného názoru v praxi). Řekněte sám, jak slušně nazvat takto argumentujícího komunisrického blbce, který ani neví, že v této zemi je už více než století (snad s vyjímkou let socialismu, kdy byl každý „soudruh“) zvykem oslovovat středoškolského učitele „profesor“. Náš blbec číslo 4096 to ovšem nemůže vědět. Zřejmě „vystudoval“ tak leda VUML a tam měli „soudruhy lektory“. Mějte se pěkně!

Plk.Sherwood

#4108 VIP MIP

2013-02-21 19:36

Tys snad MIPulino utekla z Dobrzan bo z Oparzan. Takowa prwoplanowa praca nejde honorowacz. Twoja rozhorzczena poza (póza) sluszy leda nedovzdelanym zmanypulowanym studentikam a holczyznam wykulenym. Ale ty stara baba przece! Snad te nepremluvila Issova?! Dle zakonu konspiracje ty musysz dbat na Pamet naroda, ktory napadasz. Bo se setkasz s opacznym uczynkom. To Czendlik ani Sczygiel te neinformovali? I my, cudzincowe, i ty domorodec, jestesz, at chcesz lebo ne, pozorovan i historicznou pameti. Diva se na te Josef Holeczek a jeho Naszy. Klostermann. Diwa se na te Zeme zamyszlena Stehlikowa, zpevaczka z Tabora minysterska, Trzebonsky Regent Herzmankuw Krczin, Husiti i Rozumberkowe (i Czerny Berka), cela Jihoczeska Thelema, prekladatelka Rabelaise, kterego miloval zde už zmineny popraweny Wanczura a Waclawek i K.Novy, R. Kratky, basnik a prekladatel Dekamerona te vidi, jakosz i slawny basnik PEN kluba Hule. A Slavna Anabaza kol Putimi. A dalszi celebrity. Pak twoje vylewy vypadaju az faszystyczne. A to nam nepomoge. Vuobec. Tu zakoreneno (a divim domorodca, ze to neciti), ze cela levice a komunisty bojovali proti faszounum na Neme barikade. 5 tis. mrtvych po Heydrichiade. Stoji proti sobe odjakziwa. Ted vyroczy bolo nastupu Hitlera a prvni, kdo to odnesli, byli komunisti a zidi. I Stalingrad mel ted vyroczy pro cely swiat. A ty nemozes nam delati vostuda, ze k faszounum se hlasysz. Za chvili vytahnou proti nam Lety u Piska, koncentrak strejdy Berky. V zajmu pokroka zaujimaj sa troche o kulturny fronta, co volila K.S. Ony, 3.odboj, grdinowe Maszynowe, hladowkari a Kosovo su naszy spojencowja. A to neny malo. Viac chcať nemogesz.

Nepřihlášený uživatel

#4109

2013-02-22 08:47

Koukám, že "studentům" už sklaplo (tedy kromě pár posledních psychopatů). Došlo jim, že pouze:
- posloužili KDU-ČSL ke zviditelnění
- ublížili slušné a poctivé ženě (které si nyní kvůli jejich štvanici váží celá země)
- zesměšnili město Třeboň, své gymnázium, ale především sebe samotné před celou zemí.
Jejich pokus hromadně se nacpat do zadnice krajským politikům ODS, TOP a KDU-ČSL byl nakonec trapný i těm politikům (ti alespoň pochopili, že se jim lidé smějí, tyhle děti ani to ne /opravdu jen rozjívené děti, do dospělého, odpovědného a slušného chování mají ještě hodně daleko - přesto mohou být nebezpečné - jako jejich předchůdci, mladí fašisté ve třicátých a mladí komunisté v padesátých letech./)

Nepřihlášený uživatel

#4110

2013-02-22 11:31

Fór roku: Baborové si váží celá země..... Jmenovitě: estébáci a péesáci Filip, Braný, Kučera, Dvořák a další, zkrátka celý klub vysloužilých práskačů a bachařů, zvaný KSČM. Opravdu celá země, vždyť ten nestranický šmejd nestojí za řeč.

Nepřihlášený uživatel

#4111

2013-02-22 12:38

Ne - já jsem za komunistů nesměl studovat, nesměl pracovat v oboru, který jsem vystudoval.
Přesto si dnes paní Baborové vážím a myslím si, že tehdejší režim, i když nebyl dobrý, byl mnohem lepší demokratičtější, humánnější a poctivější než to, v čem žijeme dnes. Tohle je SKUTEČNÁ totalita, která má na svědomí víc životů než komunisté, a Hellerova lidovecká komanda jsou jejími Hitlerjugend, jejími svazáckými výbory... Lidé, kteří podepsali tuhle petici, jsou jen zvrhlá násilnická zvířata. Proto se jich každý slušný člověk štítí.

Nepřihlášený uživatel

#4112 Re:

2013-02-22 13:20

#4111: -

Tak to je tedy vidět, že jsi nestudoval, dokonce asi nemáš ani mozek. Nebo komunisty dobře vymytý. Tak zalez zpátky mezi slušné lidi, gestapáky a estébáky, práskače, udavače, bachaře a katy, Filipy(Falmery), Sloupy, Kučery(Zemany),Baborové.... protože: rudí smrdí.


Nepřihlášený uživatel

#4113 Re: Re: Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka

2013-02-22 14:13

#4107: MIP - Re: Re: Nejsou "urážky" jako "urážky"aneb ne všechno je urážka 

 :-) pobavil jste mne....a navíc máte plnou pravdu...

Souhlasím naprosto, že komunisté se ke svým odpůrcům chovali vždy jako k odpadu a také je tak nazývali a tak s nimi i zacházeli ... máte pravdu, jakýkoli soucit není namístě, pokud oni sami nedokáží projevit svou lítost...

Mějte se fajn:-)


Nepřihlášený uživatel

#4114 Re:

2013-02-22 14:20

#4109: -  

 Soudruhu, to musel být bolestivý porod....stvořit takový blábol, to není vůbec snadné...:-))

A věta, "... (Baborové si ) "váží celá země" .... to je televarieté:-)))

a poznámka: výrazy celá země, všechen pracující lid, dělnická třída,..... to je jen nenaplněný sen:-)) Soudruzi, proberte se :-)) 


Nepřihlášený uživatel

#4115 Re:

2013-02-22 14:22

#4111: -  

 Nechte se vyšetřit....je to ve vašem zájmu....můžete být svému okolí nebezpečný:-))


Nepřihlášený uživatel

#4116 Re:

2013-02-22 14:32

#4111: -  

 ... kde berete jistotu, že jste slušnější člověk, když se štítíte studentů z Třeboně, než já, když se jich neštítím?.-)

Petici jsem podepsal....proč myslíte, že jsem zvíře? Navíc násilnické?.-)

Myslím, že na Vás by si mohl leckterý psycholog udělat zajímavou studii....protože nějaký problém tam bude...

Neznám člověka, kterému komunisté ublížili jako Vám, aby je velebil....jste jistou anomálií, promiňte... 

MIP

#4117 Nezvrhlému, nenásilnému, zcela ochočenému, zviřátku.

2013-02-22 18:38

#4111: -

Tak příspěvky tohoto druhu úplně zbožňuji: nekomunista (nikdy nebyl ve Straně, nikdy komunisty nevolil, rodina či on sám komunisty postižen) promluví stylem vzorového komunisty ze stranické příručky jen pro vnitřní potřebu: "Jak prosazovat politiku komunistické strany proti útokům reakce", poplive a zneuctí dnešní reřim a zapláče, jak skvělá byla vláda KSČ. No řekněte sami, není to nádherný příklad blbce, který po leninsku pochopil hlubokou komunistickou pravdu, že "svoboda je poznaná nutnost"?

Přesto bych soudruhovi (snad BEZ stranické legitimace) chtěl říci: pozdě soudruhu bulíš, mršinu komunismu dnes tím nevzkřísíš. CO jsi ty udělal pro ten "mnohem lepší demokratičtější, humánnější režim",  dokud byl čas? To jsi měl, holoubku, více pro socialismus pracovat, hodnotnější závazky uzavírat, rejdy reakcionářů ve svém okolí lépe a důsledněji odhalovat a tyto pak práskačům, estébákům a Baborovým více předávat, do Milovic a jiných posádek se více družit a zkušenosti přebírat jezdit, "Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti" lépe nastudovat a jím se řídit a vůbec, k rodné Straně se úžeji přimknout a tím její řady posílit (proč jsi vlastně byl mimo !). V kritických listopadových dnech pak soudruhy Jakeše, Husáka a spol. svým osobním nasazením podpořit....... To všechno jsi asi neudělal, nebo tak po socialisticku, stylem "žaves"....  A teď pláčeš, protože se to díky takovým, jako ty, podělalo.

Jen tak mimochodem:

NETRPĚLIVĚ ČEKÁM, KDY SE ZDE OZVOU, VÝRAZNĚ OZVOU, TI OBRÁNCI "JINÝCH NÁZORŮ" A "SLUŠNOSTI V DISKUZI", TY RŮZNÉ VERONIKY NEBO ČÍSLO 4096 !  Ono je přece jen rozdíl, nazvat zde blba blbem (zvláště, když doložím, v čem blbost dotyčného vidím) a NAZÝVAT, ZCELA PO KOMUNISTICKU, TY S JINÝM NÁZOREM  "...jen zvrhlá násilnická zvířata". Myslím ovšem, že se vystoupení těchto spravedlivých dočkám asi tak, jako komunismu.

MIP

#4118 Soudruzi, nestyďte se přihlásit k soudruhovi estébákovi!

2013-02-22 18:57

Pořád čekám fundované vystoupení na obranu reakcí (žádnými žáčky či ještě neopeřenými študentíky!) štvaného poctivého estébáka a péesáka, člena Husákovsko-Jakešovské KSČ i Filipovy KSČM, Vaška Kučery-Zemana. To se soudruzi nestydíte takto zbaběle přihlížet štvanici na tak charakterního člověka, vzorového člena vaší strany? Těším se na argumenty ze stranické pokladnice moudrosti, jak hájit něco takového. Třeba v souvislosti s tvrzením soudruha Filipa-Falmera o moderní, levicové straně, která má své místo na naší politické scéně, protože je hluboce demokratická. To bude počteníčko!


Nepřihlášený uživatel

#4119

2013-02-23 02:06

Ano, komunistický režim byl ubohý (a opravdu jsem v něm nesměl cestovat, pracovat v oboru atd.) -ale ve srovnání s mediální totalitou ODS a TOP, v níž žijeme dnes, to byl takřka ráj.
Špína a bezdomovci, hlad a lidé, kteří umírají na ulicích, kriminalita a nemocnice, kde se umírá bez pomoci, exekutoři, opakující se hospodářské krize, úchylné a pološílené třeboňské děti, které pro zábavu uštvou učitelku - to jsme si v roce 1989 vůbec neuměli představit. Jestli se za něco v životě doopravdy stydím, a jestli je něco, za co se budu svým dětem a vnoučatům donekonečna omlouvat, potom je to fakt, že jsem byl 17. listopadu 89 jako student na Národní třídě, že jsem rok před tím na protest vystoupil z SSM, že jsem půl roku před tím podepsal Několik vět, že jsem se opravdu snažil, aby ten slušný režim skončil... Byli jsem mladí a blbí - skoro tak blbí, jako ty děti z Třeboně, které se nechaly naverbovat do téhle sadistické akce politika KDU-ČSL Hellera... Ale tak sadistické a fašistické chování jsme opravdu neměli...
Slušní lidé (a jsem si jistý, že VŠICHNI slušní lidé) zažívají při setkání se studentem gymnázia v Třeboni jeden jediný pocit: štítivost a nutkání zvracet.
Ano, být studentem z Třeboně je ostuda na celý život a cejch - ale vypálili si ho sami.
MIP

#4120 Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu

2013-02-23 11:03

#4119: -

Nazvu-li autora takovéhoto příspěvku blbcem, rozhodně mu nenadávám „pro jiný názor“ než mám já. On tu totiž ani žádný názor nevyslovuje, on nám tu jen sprostě, drze, po komunisticku, lže. Zřejmě v (komunistickém) přesvědčení, že má před sebou jen hlupáky "nestraníky", nebo že trvá, podle něho „mediální svoboda za komunistů“ (na rozdíl od „totality“ dneška !!), kdy k jakékoliv drzé lži komunisty se nevyplatilo a bylo i nemožné cokoliv říci.

Samozřejmě, že na argumenty takový bolševický blbec nereaguje, ani když svými lžemi usvědčuje sám sebe. Pravda, mají komouši dnes připraveny lháře nové generace, sofistikované: uzná i, že „nesměl cestovat“, byl ale na Národní třídě (to že byl „student“ ovšem neříká, na jaké straně, zasahoval přece také pluk jakýchsi policejních „studentů“) a podepsal i „Několik vět“ (!!! - už také víme, jak byly řady disidentů zamořené estébáckými práskači, kteří se snažli řídit celé hnutí...).Ale řekněmě i, že má v tomto vyjímečně pravdu, náš odvážný, nyní prokouklý a tedy tehdy zřejmě pomýlený soudruh. Tím ovšem jeho sprosté lži se pravdou nestanou. (Mimochodem, proč se mezi komunisty stále znovu masově objevují "pomýlení"? Že by to souviselo s inteligencí komunistů?)

Tedy jen letmo: mluví o „špíně“, bolševická špína, jako by nebyli pamětníci, kteří mohou porovnat třeba jak vypadala „městská památková rezervace“ Český Krumlov tehdy, na konci komunistického „takřka ráje“ a dnes. O tísících i těch nejmenších vesniček, kde „hospodařila" JZD a bordel doslova přetékal za humna nebo o šedivé, rozpadávající se Praze, kde jen léty zrezivélá lešení mnohdy držela padající ruiny, ve které komunisté dokázali přeměnit svou „péčí“ celé ulice, ani nemluvě. Bezdomovci, v režimu, kde všudypřítomný fízl, „příslušník“ VB nebo estébák kdykoliv kdekoliv mohl každého kontrolovat (a také kontroloval !, bezdůvodně, jen z titulu své moci nad poddanými) a už kdo neměl občanský průkaz byl zatčen, věru nebyli, o ty bylo "postaráno". Každý MUSEL mít bydliště a razítko zaměstnavatele. Ti, kdo něco takového neměli, skončili jako asociálové, příživníci v kriminále, ano blbče, bezdomovci byli v kriminálech... jestli ti dnešní, většinou bezdomovci vlastní volbou (čímž neříkám, že to nejsou někdy nešťastní lidé) by ti poděkovali za takovou péči, se zeptej jich. Je marné blbci tohoto typu vyprávět stále dokola, jak „lepší“ léky byly ve speciálních lékárnách jen pro nomenklaturní komunisty a kdo jím nebyl, měl prostě smůlu že jeho nemoc byla "neléčitelná" nebo připomínat, jak v nemocnicích, koncem XX.století ve Střední Evropě byly pokoje pro 10, 12 pacientů a leželo se i na chodbách.... Už úplně zbytečné by bylo takovémuto nechápajícímu hovadu vykládat, jak vypadalo „hospodářství bez krize“, kde někdy v roce 1988 třeba jen v brněnském Zetoru stálo na odstavných plochách 5000 (slovy pět tisíc) často už naprosto zrezivělých traktorů, které byly neprodejné. A komunistická výroba „bez krize“ jela dál …. za cenu, že kahoty stály také třetinu výplaty....

Ale proč pokračovat. K tomu se náš komunistický blbec stejně nemůže nijak vyjádřit. Co jsme si v Listopadu opravdu neuměli představit (já tedy utrčitě ne !), že za 23 let se budou k moci zase drát komunistické kreatury jako Baborová, estébák a péesák Sloup nebo Kučera.... Že si budou dokonce drze nárokovat, proti těm, kterým desetiletí ničili životy, jakási „demokratická“ práva, aby mohli zase pokračovat. Že lidé, kteří dokázali, za cenu osobních i kariérních obětí, si udržet čistý štít a rovnou páteř, by měli podle tohoto "nepřihlášeného" komunistického grázla číslo 4119 přijmout bez slovíčka protestu znovu vládu charakterovéko křiváka, jako je bezskrupulózní služka zločinecké organizace Baborová, nebo přímo zločinec (přinejmenším svou osobní účastí) Kučera-Zeman... A když se ozvou, tak jim 23 let po krachu odsouzeníhodného režimu bude nějaká bolševická stvůra nadávat VEŘEJNĚ do blbců, sadistů, fašistů a „zvracet“ nad nimi !!!! Jen se vyblij, komunistický grázle, a pak si v „mediální totalitě ODS a TOP“ jdi koupit Rudé právo (ani to nedokázala tato „totalita“ zakázat, jako by v Německu dodnes vycházel Volkischer Beobachter...), Haló noviny nebo si počti na internetu Britské listy (sic!) či Listy parlamentní. To je přece TOTALITA, včetně tvých žvástů, které píšeš sem.


Nepřihlášený uživatel

#4121 Re: Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu

2013-02-23 11:23

#4120: MIP - Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu

Ano, ulice byly špinavé - ale neumírali na nich lidé.

Ti, kdo dopustili vznik dnešního režimu, mají na rukou krev - včetně tebe a včetně mně. A to neumyješ.

Např. Britské listy vydává dr. Čulík, někdejší emigrant a nyní už skoro tři desítky let profesor na univerzitě v Glasgově. Nikoho normálního by v Británii nenapadlo považovat je za levicové - v normálním režimu je to prostě středové objektivní médium. O zvrácenosti zdejšího režimu svědčí i to, že jsou vystaveny neustálým útokům zapšklých lidí s psychickými problémy, jako jsi ty.

Mimochodem, inteligence jsi zjevně moc nepobral. Takže jestli sedíš někde u kasy v hypermarketu nebo postáváš u pásu ve fabrice, měl bys komunistům líbat ruce za to, že pro tebe vybojovali osmihodinovou pracovní dobu, právo na dovolenou atd. Umřelo jich při tom hodně. A jestli jsi nezaměstnaný, měl bys komunistům líbat ruce za to, že pro tebe vybojovali podporu.


Nepřihlášený uživatel

#4122 Re:

2013-02-23 11:36

#4119: -  

Jste politování hodná figurka...


Nepřihlášený uživatel

#4123 Re: Re: Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu

2013-02-23 11:40

#4121: - Re: Pro komunistu (což samo vypovídá o jeho inteligenci) po sté a znovu a znovu 

 :-)) soudruhu, tyhle bláboly platí jen na primitivní hlupáčky...

Jestli má někdo krev na rukou, tak jsou to komunisté ... a že jim líbáš ruce Ty, je určitou výpovědí o Tobě...

 

MIP

#4124 Komunista nemůže ani otevřít hubu aniž by lhal

2013-02-23 11:51

Demagogický blbečku! Osmihodinová pracovní doba (někde) byla vybojována dávno dříve, než spolek největších grázlů se dal dohromady pod jménem komunisti (vybojována parlamentní cestou, žádným komunistickým terorem). A za těch komunistů vypadala "osmihodinová" pracovní doba tak, že po ní následovala ve "volném čase" pracujícího "dobrovolná" brigáda - zadarmo, samozřejmě(to je skutečný vynález komunistů !)O stupiditě tvrzení, co vybojovali komunisti pro "nezaměstnané" nemá cenu ani mluvit... Ostatně, podle toho, za co bojovali a co hlavně slibovali (běda tomu, kdo si dovolil nevěřit !) měl teď už dávno být komunismus, každý by měl, co by chtěl a pracoval by (jen na tom, co ho baví) několik málo HODIN týdně..... Tak to slíbili, ty který jsi inteligenci pobíral zřejmě plnými doušky, to je to, co "nám" "vybojovali" (hubou) .... a ostatně, co že jsi, ty, tak inteligentní, se nechal napálit? JÁ JSEM PLNĚ SPOKOJENÝ, "LISTOPAD" MI SPLNIL ZHRUBA VŠE, CO JSEM CHTĚL, PRO CO JSEM ZVONIL KLÍČI.... Samozřejmě, není nic dokonalého (ani jsem nečekal, na komunismy se vším, co kdo chce zadarmo, může věřit jen opravdový debil), stvůry typu Baborová, Kučera-Zeman a podobné mne otravují například dále (alespoň mne už nemohou kádrovat), ale všechno zásadní, pro mne důležité, mám. Pukni vzteky, bolševický lháři, JÁ SE MÁM DOBŘE. Jestli TY, bolševický pacholku, máš na rukách něčí krev, tak se s tím vyrovnej sám. Druhé, ty ničemo, do toho netahej. Já bych mohl mít na rukou krev tak leda bestií komunistických, za všechno, co udělali. Na to jsem ale příliš velký demokrat a hlavně NEJSEM něco, jako oni,komunisti.


Nepřihlášený uživatel

#4125 Další!

2013-02-23 12:45

Tak estébák Kučera přece jen odstupuje... "Cítil" sice podporu své KSČM, ale pak se ukázalo, že to co "cítí" to se jen Vojta Filip uprdl.... Soudruzi na stránkách zde ho nepodpořili.....asi věděli sami proč.