Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM


Nepřihlášený uživatel

#3626 Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 09:21

#3586: Zuzana - Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ 

 Omyl:-) To jen vy ukazujete, co jste zač...

Zvolili jste si, oslavujte:-) Ale nedivte se, že po narcisovi a zloději, nejsme nadšeni z hulváta, lháře a populisty ( který navíc velmi zblízka přihlížel obrrozkrádačkám )

Ano, máme prezidenta, kterého si přeje většina, tedy i takového, jakého si zasloužíme. Ale ani on nic nezmění na tom, že vy jste a zůstanete zakomplexovaná, malá, "česká"komunistka:-)))


Nepřihlášený uživatel

#3627 Re: Re:

2013-01-28 09:31

#3603: - Re:  

 ...nádherný příspěvek, soudruhu:-)) ... takový státotvorný:-)) ... a hlavně, to IQ, to se hned pozná jiná liga:-)))


Nepřihlášený uživatel

#3628 Re: Skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báj

2013-01-28 09:35

#3611: Pro studenty z Třeboně - Skuhrání ukřivděných chlapečků, kteří se navzájem dlouho ujišťovali jak jsou skvělí, silní a báječní 

 Doktore Macku, ty odeesácký spoluautore Opoziční smlouvy, fackovači svých odpůrců, ty prosím, nesuď morálku příznivců pana knížete:-))


Nepřihlášený uživatel

#3629 Re: Karel už jede, ó díky pane bože , do pekla

2013-01-28 09:37

#3615: - Karel už jede, ó díky pane bože , do pekla  

 ... tohle je volič Miloše Zemana.

Dokažte alespoň, že nejste všichni takoví a zachovejte si jistou úroveň...

Nejsem Zuzana

#3630 Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 11:25

#3626: - Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

Chcete půjčit kapesník? Utřít slzičky?  Zeptal jste se někdy lidí ze svého okolí,proč volí levici? Evidentně ne, tak to koukejte zkusit. Kdyby pravice byla mezi lidmi oblíbená, kdyby dokázala, že jí jde opravdu o lidi a ne koryta, tak by se ODS mohla hřát na výsluní naší politiky třeba dalších 20 let. Ale ono tomu tak není. Co jste čekal, že lidé udělají? Byl jste tak naivní, že jste očekával a možná i chtěl, aby nespokojení lidé i nadále zůstali věrní ODS???? To ne, takový hlupák být nemůžete.

Lidé volili někoho jiného, protože chtějí změnu. Pokud možno k lepšímu, tak nám sakra tu možnost dejte. Máte plnou pusu demokracie, a když někdo nejde s vámi, tak jde proti vám. A neříkáte snad, že toto už tady jednou bylo a "vy", že jste lepší???? A jak se chováte???  V čem se chováte jina? Jo ahá, třeba tím, že jste odrovnali ženu, která nikomu z vás neublížila? Nebo tím, že jak svině do hovna rejete do prezidenta??? To je ta demokracie?  Tak to vám za ní pěkně děkuju.

Třeba jste pan Novák z Dolní HOrní a pracujete jako řidič autobusu a já sepíšu petici, že si nepřeji, aby za lidské života v autobuse odpovídal představitel ODS. Přitáhnu pár lidí před váš dům,o Vaší ženě řeknu, že je to k.... a bude to všechno v pořádku. Vám se to bude líbit, budete spokojen,protože se budu chovat přesně podle zásad modré demokracie.

Výborně, tleskám Vám.

A ještě něco,myslím si, že je lepší být malá nezakomplexovaná komunistka, než velký zakomplexovaný pravicový volič.


Nepřihlášený uživatel

#3631 Re: Re: Re:

2013-01-28 11:27

#3627: - Re: Re:

Copak, copak, potrefená husa nejvíc kejhá ? O moje IQ se nestarejte, myslím, že máte dost starostí sám se sebou.

Miloši Zemane, nejste a nikdy nebudete můj prezident

#3632 Miloši Zemane, nejste a nikdy nebudete můj prezident

2013-01-28 12:05

Miloši Zemane, nejste a nikdy nebudete můj prezident

Nepřihlášený uživatel

#3633 Re: Re: Re: Re:

2013-01-28 12:37

#3631: - Re: Re: Re:  

 ...hlupáčku:-)


Nepřihlášený uživatel

#3634 Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 12:46

#3630: Nejsem Zuzana - Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ 

 Víte, co je největší problém? Že se to tu zase hrotí na pravici a levici.

Komunisty nechme stranou, ti tam mají zůstat, ale ODS a ČSSD, jakožto představitelé klasické pravice a levice přece selhaly !! Obě tyto strany si rozpachtovaly republiku, zprivatizovaly politiku, státní správu, právo,...

Dokud si tu naivně budete mluvit o strašné a zlodějské ODS ( plným právem ) a spravedlivé a čisté ČSSD, tak se tu nikdy nic nezmění. Opoziční smlouva, kamarádství za hrob mezi Klausem a Zemanem, umění se kdykoli domluvit na všem a hlavně jakýmkoli způsobem, to je ta hrůza, která ochromila zcela spravedlivý stát...

My se tu hádáme, střílíme zleva doprava a naopak a pánové Klaus, Zeman, Šlouf, Gross, Topolánek, Dalík, Janoušek, Tvrdík, Barták,  .... a samozřejmě i Kalousek  a Filip, staří političtí harcovníci, naoko nepřátelé, ve skutečnosti jeden politický rybník, se nám všem smějí...


Nepřihlášený uživatel

#3635 Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 12:50

#3630: Nejsem Zuzana - Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

Krásný příspěvek! Z něj ty vaše komplexy přímo stříkaj... Pletete si dojmy s pojmy, motáte se v tom jako nudle v bandě a výsledek? Nula. Jedinné co se z vaší hluboké úvahy nakonec vypadne, je nějaký potlesk.

PS: Lidé jako vy žádnou změnu nechtějí, jsou přímo podělaní z toho, že by se měli starat sami o sebe, mít nějakou zodpovědnost a svobodu. Slepě věří lidovému vypravěči, kór pokud je krapet přiožralej a pinoží se kolem něj nějaká "populární" komediantka, očekávají, že jim tento zařídí pečený holuby rovnou do huby. Nezařídí, neboť vy jste mu úplně volní, jenom vás použil ku prospěchu svému a svého ega. Melete cosi o rozkrádání a podobně. Nebyl to ale nakonec zrovna on, kdo se s Vendou dohodnul, že se na pár let "zhasne"? To ovšem nejste schopni pochopit. Jasně vidina buřtů a levné desítky vám evidentně stačí. Tak hurá!


Nepřihlášený uživatel

#3636 Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 12:55

#3630: Nejsem Zuzana - Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ 

 ...nemluvte o hlouposti, Vy ne...

Výsledky voleb ukázaly, že ODS věří málokdo ... mnozí její bývalí voliči se poučili a nevolí jí,....za to vy, voliči ČSSD, strany, která tu spolu s ODS mafiánský a korupční systém zavedla, jste se nepoučili a volíte ji dál ...

Kdo je tu tedy hloupý? ... nebo, že by ještě hloupější, protože volí komunisty?.-))) 

A věčný argument, že není koho volit, jiné strany jsou malé,....? Nevytvářejí tento dojem samy tyto velké strany? Ano, problém je, že nás zklamaly VV, zanikla ODA a další menší strany ... A znovu jim vydatně pomohly k pádu ty velké ... že, pánové Tluchoři a Škárko, slečno Kočí?

Potřebujeme nějakou novou hybnou sílu společnosti, konec hraní na levici a pravici....sílu, která bude naslouchat lidem, nastolí právo a zamezí rozkrádání... to by na začátek úplně stačilo.

Věřte, že ODS, ani ČSSD touto budoucností bez obrovské sebereflexe a výrazných změn svých tváří, nezajistí..... a komunisti už vůbec ne... 

Vybrat přezdívku

#3637 Předmět

2013-01-28 13:13

KDO STE VOLIL ZEMANA SÁLDO OVAR TLAČENKU DĚTE DOPRDELE!

 

TŘEBOŇ RULEZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ari

#3638 Jak dlouho ještě budeš zneužívati naší trpělivosti, Baborová?

2013-01-28 13:13

Jak dlouho ještě budeš zneužívati naší trpělivosti, Baborová?
Pavel Táborský (Britské listy)

Tuto klasickou, volně přeloženou senátní otázku z římských dob si asi kladou organizátoři a duchovní vůdci jihočeských studentských demonstrací, hladovek a stávek. Je až neuvěřitelné, co si ta učitelka vůbec dovoluje. V demokratickém státě je členkou parlamentní politické strany, za kterou si klidně kandiduje v krajských volbách, ta strana ještě navíc po beztak zmanipulovaném volebním úspěchu uzavře jakousi nepochybně zločinnou koalici s další podezřelou levicovou stranou. Učitelka Baborová se po koaličním jednání stane bez studu krajskou radní za školství. Jak odporné a pro českou a zejména jihočeskou demokracii naprosto nepřijatelné.
Volby pro jihočeské účastníky demonstrací jsou přece dobré jedině tehdy, když se jim výsledky zamlouvají. Tak to má asi v demokracii podle jejich představ vypadat. A když ne, tak si na ty řádně zvolené strany a jejich představitele došlápneme. My, duchovní vůdcové a organizátoři, to už dokážeme zajistit. Prozatím zkusmo „mírovými“ prostředky.
Nejdříve učitelku Baborovou řádně prokádrujeme. To už přece uměli v minulém totalitním režimu naši předchůdci. Bohužel zjistíme, že členka parlamentní komunistické strany je dobrou učitelkou. V kolektivu je oblíbená a do práce chodí včas. Dokonce i jí svěřené děti netrápí a nezneužívá. Žáci pohříchu o ní povídají, že je matematice vyučuje řádně, ale je přísná. No vida, alespoň něco. První kádrový zádrhel je na světě. Rodinný život objektu je spořádaný. Je tudíž možné jej soustavným tlakem poněkud spořádat podle našich představ. Vytěžovaný objekt je naštěstí ženského pohlaví a tudíž lze předpokládat, že se jedná o citlivou osobu.
Po poradách našeho štábu navrhneme následující postup. Osobními kontakty na redakce místních Kozích vzdechů zajistíme sérii článků, které v duchu „čtyřicet let jsme trpěli“, zahájí úvodní část kampaně na ovládnutí veřejného mínění. Mlčící většina má přece dost svých starostí, aby se téměř čtvrt století po změně režimu nedala nachytat na známou vějičku, co by stalo, kdyby…Pomoc z centra se dá očekávat, neboť někteří občané začínají být se společenským vývojem mírně řečeno méně spokojeni. Je tudíž potřeba zapojit i celostátní informační zdroje a postupně poukázat na nepřítele a ďábla, který kazí naše mírové budovatelské úsilí. Štáby televize se jistě dostaví v hojném počtu. Spravedlivě rozhořčené občany promptně dodají z řad studentské omladiny naši spolupracovníci z resortu školství. Lze předpokládat stavovskou rivalitu mezi vyučujícími ze základního a středního školství a jejich obav z možných změn v zaběhlém koloritu daného prostředí. To se příliš nenosí.
Studenti se k stávkovém hnutí vždycky rádi přidají, zejména ti, kteří pocházejí z nám organizátorům podnětného prostředí. No a nějaká ta volná hodina, případně den je přece příjemnost sama. Bude legrace.Navíc lze předpokládat, že si nikdo netroufne mladé lidi upozorňovat na paradoxní základ jejich protestu, neboť máme všichni na paměti „nezapomenutelné“ vystoupení jistého Štěpána, které umožnilo vznik hesla Nejsme malé děti. Děti jsou přece dětmi jen pro rodiče a narážet tak primitivně na nezkušenost stávkujících může jen neználek psychiky krátce dospělých. Mladí konzervativní demokraté jsou naši. Ten, kdo by si troufal upozornit na jev zvaný stádnost, ať si nás nepřeje. My přece víme, za co bojujeme. Za čistou demokracii, bez škůdců a zrádců. Když máme patřičné kontakty, zajistíme si spoluúčast místních akademických funkcionářů, neboť náš kredit je třeba společensky podpořit. Stávky a hladovky mohou začít. Blíží se přece prezidentské volby a zatuchlý vzduch, plný výparů z možné opozice, je třeba kapánek provětrat. Aby se věc poněkud urychlila, nenápadně zajistíme pár křiklounů, kteří se v místě bydliště objektu Baborová projdou jen tak, jakoby na přátelskou procházku.
-2- Využijeme rovněž tradiční nebývale silnou profesionální solidaritu mezi učiteli a můžeme si být jisti, že se učitelská veřejnost promění v mrtvého brouka. To by v tom byl čert, aby v podstatě v osamocení co nevidět nezačal náš objekt užívat alespoň depresiva s výhledem na žádoucí zhroucení a duševní chorobu. Upřímné politické přesvědčení členů opozice je třeba všemi prostředky rázně potlačit. Koloběh všech politických křiváren a lumpáren musí ve společnosti pokračovat, i kdyby na chleba nebylo.Snad právě proto. Paní učitelce Vítězslavě Baborové bychom však všichni soudní občané měli držet palce. Už proto, aby jednou nepřišel den.

Nepřihlášený uživatel

#3639

2013-01-28 13:15

KRÁVO BABOROVÁ TÁHNI UŽ LASKAVĚ DO PÍČE A FŠICHNI VOLIČI SÁDLO ZEMANA TAKY JO?

TŘEBOŇ 4EVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

KNÍŽE-PLASTOHLAV a papá

#3640 tož na zdraví synci a může i emigrovat v rakousích na vás už čekají

2013-01-28 13:24


http://www.radiospin.cz/clanek/kamikaze-strong-energy-1557.html


Možná ho studenti z Třeboně za pět let naučí jak se alespoň vhazuje volební lístek do urny.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/

Text písně Bereniky Kohoutové "Volím Karla":

Volím tebe Karle, tak mě hobluj a vař,
postavím Ti harém, vyzpívám svatozář.
Polož spící hlavu, ke mně do klína,
a pak až tě zvolej, vem mě do kina.

Svý pankáčský kosti na Hradě ohřeješ,
ukážu ti výstřih, a ty pookřeješ.
Napěchuj si dýmku, začíná tvá mise,
nedovol ať skončím po volbách zas s hlavou v míse.

Buď náš poklad a náš šperk,
buď prezident Schwarzenberg.
Buď náš děda, buď náš král,
buď ten Karel, co to dal.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/
Monika

#3641 Kté domof můj, kté domof můj.

2013-01-28 13:25


Nepřihlášený uživatel

#3642 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 13:26

#3634: - Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

Také si myslím, že poslední dobou se lidé dělí a kamarádí jen podle toho, co kdo z nás volí. Je to špatné, to bez diskuze. A je jasné, že naše blábolení pod peticí nic nezmění.

Souhlasím s tím, že ODS zklamala, přišla o voliče, ale mrzí mě, že skalní voliči neuznají chybu svojí strany, nehledají řešení a ponižují se  v tom, že budou nadávat jiným. Co tím chtějí získat? Jako, že bychom se měli polekat a začít volit stranu, se kterou nejsme spokojeni, jen pro klid?

Tato doba přihrává hejskům jako je Rosocha, Hořejší a spol., protože pokud je člověk intelignentí, tak musí přiznat, že tahle partička šlápla vedle.

To, co předvedli není demokracie nebo mi snad chcete lhát, že tak prudce inteligentní tvor jako je zcela určitě Rosocha, nevěděl, co tím způsobí? Chcete mi snad říct, že nevěděl, že ten teror,který rozpoutal, psychicky ublíží paní radní?

On ,který kritizuje totalitní praktiky je pak sám začne používat?  Není v tom případě Rosocha komunista z 50.let?

Nikdo z nás přece nechtěl žít v takovém srabu, v jakém teď tady žijeme.

Nechť si to každý přebere ve svém vlastním svědomí, pokud nějaké má.


Nepřihlášený uživatel

#3643 Psali v Blesku, že knížeti stoupl, ano ale...

2013-01-28 13:26


Nepřihlášený uživatel

#3644 Já folil tocho boriše kahrla

2013-01-28 13:27

Hřebejk

#3645 Prezentace Karlíka v cizině - fantazie , no konečně už je dědeček papá

2013-01-28 13:34


Nepřihlášený uživatel

#3646

2013-01-28 13:46

Kdybyste ty nevtipný fóry nedělali alespoň jako naprostí diletanti...
Svý pankáčský kosti si na Hradě neohřeje

#3647 Benešovy dekrety neplatí ?????? a proto Karlíku pápá , papá

2013-01-28 13:47

http://www.youtube.com/watch?v=7uZi96togh0


Možná ho studenti z Třeboně za pět let naučí jak se alespoň vhazuje volební lístek do urny.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/

Text písně Bereniky Kohoutové "Volím Karla":

Volím tebe Karle, tak mě hobluj a vař,
postavím Ti harém, vyzpívám svatozář.
Polož spící hlavu, ke mně do klína,
a pak až tě zvolej, vem mě do kina.

Svý pankáčský kosti na Hradě ohřeješ,
ukážu ti výstřih, a ty pookřeješ.
Napěchuj si dýmku, začíná tvá mise,
nedovol ať skončím po volbách zas s hlavou v míse.

Buď náš poklad a náš šperk,
buď prezident Schwarzenberg.
Buď náš děda, buď náš král,
buď ten Karel, co to dal.

http://vtipy.netroof.eu/item/9910/pa-pa/

Nepřihlášený uživatel

#3648 Re: Jak dlouho ještě budeš zneužívati naší trpělivosti, Baborová?

2013-01-28 13:52


Nepřihlášený uživatel

#3649 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 14:09

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ 

 Nevím, jak Vy, ale já mám mezi přáteli i ty, kteří volili p. Zemana a rozhodně naše "diskuze" byly vždy poučné a v pohodě. Rozhodně se nezmění nic na našem přátelství.

Nevím, o čem mluvíte...přece volební výsledek ODS svědčí o tom, že její voliči jí nedůvěřují. Problém je, že ČSSD, která je spoluatorem Opoziční smlouvy a má spoustu stejně obrovských škraloupů i "týpků", kteří politiku naprosto zamořili klientelismem, korupcí a rozkrádáním totožně, jako ti z ODS, stejným odklonem voličů neprošla. Proč?  

Vámi jmenovaní pánové mi mluví z duše. Já nevidím spásu v komunistech, ani v ODS, ale ani v ČSSD ( obě posledně jmenované strany musí projít obrovskou sebereflexí a personální proměnou, mají-li získat opět někdy důvěru ) OBĚ TYTO STRANY !!! A je už vůbec směšné mluvit o teroru...v politice musí každý počítat s nesouhlasem, musel s ním počítat i pan Ziomola, adresát petice, i p. Baborová, která zůstala věrná komunistické straně a jejím ideím. Petice a demonstrace jsou  běžné prostředky v mezích zákona, o teroru si nechte vyprávět od těch, kteří někdy padli do rukou STB...

Takže přirovnání s 50.tými léty je trapné...

Znovu říkám, pokud se nezbavíme celé téhle podařené politické generace ... budeme jen podporovat ten jejich "naoko" boj pravice a levice, budeme jim pro smích a oni si budou dál vesele krást, podvádět a lhát... ( to se týká Klause, jako Zemana, Grosse, Nečase, Sobotky, Topolánka, Kalouska, Filipa, Řebíčka, ...a na ně napojeného Šloufa, Janouška, Dalíka, Hulínského, ....)

Oni jsou jedno bratrstvo ... naoko válčící, ale v kšeftech, zákulisních domluvách, brždění práva,....naprosto jednotné.

Otevřete už oči....  

 


Nepřihlášený uživatel

#3650 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ

2013-01-28 14:18

#3642: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nezapomeňte ČSSD=KSČ 

 Takže upřesnění, abyste pochopil. Já se vymezuji proti rozhodnutí pana Zimoly, přivést do důležitých funkcí komunisty....a zároveň se stejně vymezuji proti ODS ... a stejně tak i ČSSD...

Komunisté jsou pro mne zavrženíhodní z historického hlediska....ODS a ČSSD od chvíle, kdy si rozparcelovaly Opoziční smlouvou tuhle zem...