Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Re: Pro levicové anonymy
Nějak mi uniklo, že by něco podobného prováděla KSČM...
Re: Re: Pro levicové anonymy
#252: madqwert - Re: Pro levicové anonymy
Bude, má to v programu, a to je právě ten problém, o kterém se bavíme. Současná vláda taky není legitimní a to je právě ten problém. Absenci demokracie lidé řeší volbou jejího většího okleštění.
Naše školství se propadá dědictví komunismu. Po víc jak dvaceti letech? Ano. Teprve po takové době je totiž teprve možnost to nějak obrátit, ale děje se pravý opak.
Díky
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: vulgarity
Re: Re: Bez komentáře!!!
#221: Venca - Re: Bez komentáře!!!
Má pravdu? Kdy nastal v roce 2009 předvídaný kolaps nemocnic?
Re: Díky
#254: Vybrat přezdívku
Znepokojující je to množství lidí, kteří nechtějí uvést své jméno v seznamech podpisů. Že by zase strach z bolševika? Strach je spojenec zla. Já vím, že studenti a penzisté jsou svobodnější než čtyřicátník s hypotékou, alimenty, nevyřešenými vztahy atd. Přesto i tito bojácní by měli chápat, že se nelze schovávat do anonymity (platí to i pro komentáře). Přeji všem statečnost a sebedůvěru. Zlo se dá porazit, ale dá to holt práci. :-)
Re: Re: Fašisti
VY PRAVIČÁCI JSTE ÚCHYLNÍ NEMAKAČENKOVÉ A PITOMCI
ÚNOR ROKU 1948 BYL SPRÁVNÝ
Re: Zvláštní
Ptal jsem se. Moje babička volí lidovce a děda také. Oba mě důrazně varovali před novým nástupem KSČ.
Re:
Jako vtip dobré. Např. U.K. v Praze za doby vlády KSČ přestala být mezinárodně uznávanou institucí a klesla na lokální úroveň.
Re: Re:
To je jednoduché zdůvodnění. Padali jsme už předtím, ale KSČ žádné srovnání nepřipouštěla.
Re: Re: Re: Re: Re: Fašisti
#243: madqwert - Re: Re: Re: Re: Fašisti
Seznamte se alespoň se zákony této země. Díky.
Lidi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fašisti
#264: - Re: Re: Re: Re: Re: Fašisti
Spíše bych to doporučil já tobě.
Re: Re: Re:
Chápu, že děláte práci, za kterou jste placen. Vaše přezdívka je notoricky známá a to, co napíšete také.
Nicméně: Paní Baborová je členkou strany, která U.K. zdevastovala. Z jejích článků vyplývá, že přímo vyhrožuje soukromým a církevním školám. Konkrétní plán na zvelebení krajského školství také nemá. Zatím jenom fráze
Re: Re: Re: Pro levicové anonymy
#253: - Re: Re: Pro levicové anonymy
Co má v programu tak strašného?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fašisti
#267: madqwert - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fašisti
Zkuste toto: Zkuste trestní zákon Trestné činy proti lidskosti.
Re: Re: Re: Re: Pro levicové anonymy
#269: madqwert - Re: Re: Re: Pro levicové anonymy
a) V podstatě žádný konkrétní program nemá.
b) Vyhrožuje soukromým a církevním školá.
c) Jen opakuje fráze o nutnosti likvidace výběrových škol. Co bude v praxi?
komunismus v kostce:
Komunismus dělí lidi na třídy. Tvrdí, že společnost má vést třída dělnická řízená komunistickou stranou. Soukromý majetek (výrobních prostředků - ale to si pak vykládali dost volně) je podle komančů zdrojem vykořisťování a proto je špatný. Celkem správně pochopili, že dobrovolně se majetku nikdo nevzdá, takže je třeba udělat násilný převrat - revoluci a majetek znárodnit.
A NASTOLIT DIKTATURU PROLETARIÁTU ( = nejspravedlivější uspořádání společnosti) - tohle nás učili ve škole ...
Kdo říká, že je komunista, ale vzdal se třídního boje, znárodňování a revoluce, ten lže (dočasně, takticky). Asi jako někdo, kdo říká že je zloděj, ale nekrade. Komunismus = násilí (třídní), revoluce a znárodňování!
Je mi z té elity národa smutno
Takže vážení studenti především této jistě prestižní školy - nejste elita národa. Být na gymnáziu je dneska normální. Dokonce být na vysoké škole je dneska normální. Ale za to nemohou komunisté, za to mohou ti, které očividně tak slepě uctíváte. Protestuje jen proto, že vám někdo řekl abyste protestovali. Tak se hodně rychle seberte, udělejte si VLASTNÍ názor se kterým se můžete ztotožnit, podložte si ho racionální úvahou a za ním si stůjte. Jak se totiž ukazuje, polovina z vás asi nemá ani na to, být na učilišti. To, že na gymnáziu se dneska učí dovednosti předlistopadové základní školy vám asi vyhovuje. Můžete se ohánět jak jste chytří a přitom neumíte nic. Za to může DNEŠNÍ systém. Proti němu protestuje ;) Pokud paní radní skutečně má za cíl dosáhnout vyššího počtu žáků na učilištích (jak píšete v hrozbě o stávce, já nevím, nezjišťoval jsem) a omezování počtu žáků osmiletých gymnázií, vrátí se vše jen do normálu a má tedy mojí plnou podporu (nevzdělaných pologramotů z gymnázií totiž máme nadbytek, kvalitních řemeslníků ale nedostatek) - Tedy gymnázia budou studovat jen ti, co by je studovat měli (a samozřejmě v návaznosti na to vyházet 80% lidí z vysokých škol - tedy ty co tam jsou naprosto omylem a nechat tam jen ty, co tam patří)
Proberte se, strašit v dnešní době komančema je asi jako strašit tím, že se vrátí církevní procesy pro kacíře.
Re: Re: Re: Re: Re: Pro levicové anonymy
#271: - Re: Re: Re: Re: Pro levicové anonymy
ad a) aha, tak proč jsi psal, že to mají v programu?
ad b) nevyhrožuje, názor KSČM, že je třeba změnit financování soukromých a církevních škol, je zcela legitimní
ad c) o likvidaci výběrových škol jsem nic neslyšel
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Podpora studentů
#246: madqwert - Re: Podpora studentů
Již jsem to napsal, za 4 roky půjdou volit i všichni ti středoškoláci. Bude to trvat dlouho, ale co se dá dělat.
PS: My si tykáme, anonyme?