Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Tomáš Imrich

#1051 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas

2012-11-23 14:31

demokrat

#1052 Re:

2012-11-23 14:38

 a podvod na voličích V.#1050: -  

 Demokrat. Já to již dneska napsal, co dokázala ODS - organizovaná destrukce státu. A k tomu asociální TOP 09 .Zadlužila národ na několik generací,  pán Duka chce příští rok vyplatit 59 miliard na prkno. Hned je HDP 4 %.,Asi snížíme důchody seniorům,invalidům,, mají smůlu, nezaměstnaní mají smůlu, rodiny s dětmi mají smůlu, ani škrtnout sociální dávky by nestačilo. To by museli snížit důchody o 50 %. Vládne nám vláda, viz nový rozpočet, pan Kalousek dokázal jenom škrtnou socil. výdaje chudákům, korupce kvete ještě více, ikdyž je již podzim,/ skleník/, velkozloději a velkopodvodníci se smějí, zákon moci a peněz. Morálka ve společnosti.Ta je více pokřivena za 23 let, než za 40 let, obyčejným lidem se žilo lépe,.nepamatuji Drábkoviny a že jich je, aby slepý, hluchý a na vozíku jel k bankomatu, asi 20 km na vozíku, vyhrožováním těmto lidem odebráním dávek, viz nová ministrině, horší jak pan Drábek.Až to vše mladé potká v 50 letech, přijít o práci, zestárnout, důchod, co to je v 70 letech, odmakat 45 let zápočtu, vše nalajnule asociální pravice.Sociální smír nikdy nebude ideální, ať se ukáží zase ČSSD - KSČM dalších 23 let. Ale rozkradený stát a jeho defastace, oprava, to bude na několik generací. Stačila u moci tato co si říká pravice a poctivým pravicovým voličům se omlouvám. Drtivá většina národa, i pravicoví voliči se bouří, tato asociální pravice podraz na své voliče, zvyšuje daně, trestaný poslanec rozhoduje o národu s polečně s  s pol. stranou LIDEM. Tato vláda škodí 2,5 roku většinu národa a ještě bude škodit. Ať si mladí přečtou oba články demokrata a přemýšlí o budoucnosti. Ale tato vláda je žene do pekel. S pozdravem demokrat. Také názor, ale ze své zkušennosti, zažil jsem oba režimy. Mladí ještě nevědí nic o světe, uvidíme, jak budou křičet na ÚP, nebo jim roidče bez práce dají pohlavky a prarodiče okradení o sníženém důchodu.Vše může přijít pod vládou této asociální pravicové vlády, o tomto je demokrat.

BACHANAKK

#1053 Re: Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby

2012-11-23 14:38

#1034: demokrat - Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby

Dobrý den demokrate,

tušíte vůbec jakým poměrem hlasů v Parlamentu prošly církevní restituce a že restituce je jenom navrácení ukradeného a dosti zdevastovaného majetku?Vaše ostatní postřehy jsou z drtivé většiny pouze umně poskládané polopravdy a lži,kterými již delší dobu se snaží tento národ krmit tzv. ČSSD společně se šéfy odborů.Bohužel asi patříte k těm,kteří na základě  životních zkušeností nejsou schopni si utvořit svůj vlastní názor a tak se stávají lehce manipulovatelným voličem,který je ochoten za fůru slibů dát svůj hlas ve prospěch různých Paroubků,Ráthů,Drymlů,Palastů,Filipů a mnohým jim podobným.

Lež a nenávist není tou nejlepší životní cestou !

Štěpán Kopřiva

#1054 Re: Tak studenti za to opravdu nemohou

2012-11-23 14:45

#1046: - Tak studenti za to opravdu nemohou

Mýlíte se v tolika bodech svého příspěvku, že až žasnu, že to lze nacpat do několika málo řádků. Dotknu se ale jen jednoho nesmyslu. Jižní Čechy jsou jedním z mála krajů, kde neproběhla za bolševika masivní industrializace a zprůmyslnění, tudíž tam nedošlo k "nájezdu" pracovní síly, která ovšem vzhledem k náročnosti prováděných prací v těchto nově vzniknuvších továrnách v jiných částech ČSR (ČSSR), proslula spíše jednoduchostí v uvažování, dá-li se o uvažování v případě těchto pracovníků vůbec hovořit. Právě naopak. Jihočeský kraj byl tohoto nájezdu ušetřen, a proto se mohl demograficky vyvíjet naprosto přirozeně. Není důvodu si myslet, že jsou jeho obyvatelé stiženi sníženou intelignecí, ba právě naopak. Příliv horníků, tavičů, dělníků k pásu apod. postihl jiné oblasti a o inteligenci těchto pracovních sil si nelze dělat iluze.

demokrat

#1055 Re: Re: Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby

2012-11-23 14:51

#1053: BACHANAKK - Re: Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby  

 Zažil jsem oba režimy. Ty restituce , nikdo neví, co se má vrátit, majetky, výměry všeho jsou nadhodnocené. Proč má platit ateista, nenarozený něco církvi. Tato upalovala ve jménu boha. Je to pořád jenom fikce, ve jménu boha se vedly války.Ještě papež světil zbraně, aby lépe zabíjely.Papež ve zlatém rouchu v chrámu obklopen zlatými poháry káže o morálce, pokání, hrbit záda, lidé manmí být  v pokoře. Na co jim jsou obrovské majetky, většina pochybného.Když kážou o pokání, tak ať se tato fikce kaje. Proč s tímto nesouhlasí 92 % národa, to bych chtěl od Vás vysvětlit. Jinak, ano prošly, ale jedním hlasem a to člověkem , který je nepravomocně odsouzen za korupci a ještě hlasy politické strany LIDEM, kdy tuto politickou formaci nikdo nevolil. Pokřivená demokracie.Jinak mně nemusíte něco vnucovat, mám svoje zkušennosti, ale vyhazování lidí na dlažbu bez udání důvodu, ožebračování rodiín s dětmi, invalidů, seniorů, to komunisté i před rokem1989 nedělali. Natož, aby toto dělali v této demokracii. KSČM je demokratickou stranou,ať se Vám to pane líbí , nelíbí. tako 23 let zde nekradla. Stát nebyl zadlužen a tato nepravice za 6 let zadlužila stát a ještě ji dává do recese.Demokracie je široký pojem, ale bez peněz není demokracie, ta je pro vyvolené. Kdyby aspoň nabyli majetky legálně.Tato vláda škodí, je jenom dobře, že lidé šli k volbám a volili demokraci, šťastnou budoucnost, KSČM a ČSSD v krajích.Jestli nechcete pochopit, co jsou demokratické volby, je mne Vás upřímně líto. To co dělá tato asociální vláda, nemá s demokraciií nic společného, viz ten hlas a pak hlasy strany, kterou nikdo nevolil. Proč se bouří 92 % národa, jsou to i pravicoví voliči.Nevím, kolik Vám je let, já jsem dost stár, abych pochopil, jaká bije. Študáci ať študují a hlavně,ať se klepou, aby jim tato vláda  rapidně nezvýšila školné,jako to dělá pravice na západě. O tomto je, demokrat.


Nepřihlášený uživatel

#1056 Co je dobré a co je špatné

2012-11-23 15:02

Dobré je, že se krade a proto proti tomu studenti neprotestují. Špatné je, že osobou mající na starosti školství se stane člověk, který ve školství pracuje a rozumí mu. Kdo se nad tím zamyslí, tak musí uznat, že v Kocourkov nelze urážet srovnáním s našimi poměry...
Bohumil Fořt

#1057 učitelé

2012-11-23 15:12

Takhle to vypadá, když dva zběhlí učitelé, Zimola a Baborová, dělají politiku... A na ty, kteří opravdu učí své žáky, je pohlíženo jako na mocenské manipulátory studentů. Myslím, že kdyby pan Rosocha opravdu stál o "moc", následoval by ty dva zběhlíky a nezůstával by na gymnáziu. Já, sám učitel, více důvěřuji učitelům, kteří učí, než těm, kteří zběhnou k politice...
Veslo

#1058 Jsem opravdu pobaven některými zdejšími komentáři.

2012-11-23 15:13

Proto také máme vládu takovou, jakou máme. "Poturčenec horší Turka" se říkalo. Komunista obrácený na pravičáka horší než komunista, říkám já. O jihočeské školství budu mít obavy jen do té doby, do které se bude provádět na středních a vysokých školách tohoto kraje neobolševická agitace - v rozporu se školským zákonem. Zatímco učitel Rosocha pod vedením ředitelky z ODS hezky manipuluje své studenty k používání bolševických praktik proti politickým oponentům, tak se všichni strefují do radní za KSČM, aniž by jim vadilo porušování školského zákona. Doporučil bych studentům lépe studovat historii, protože každá totalita začíná porušováním demokratických pravidel. Nebo ještě lépe ať si přečtou Farmu zvířat od Orwela. Pak se jim možná rozbřeskne a začnou se pak třeba více zajímat o současnou kleptokracii. A možná pak i něco změní.
BACHANAKK

#1059 Re: Re: Re: Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby

2012-11-23 15:33

Kolik let jste prožil v minulém režimu a případně na jakém postu?

A víte,že vracet se bude pouze majetek u kterého žádající prokáže,že byl opravdu jeho majitelem?

Víte kdo jako první přišel s údajem "92 % nespokojených spoluobčanů" a ostatní to po něm dodnes papouškuji,neboť se jim to hodí?

Víte že před Vámi uváděnými 6 lety byl stát zadlužen  i po rekordním skoro 6

% růstu HDP díky tehdejšímu ministru financí B.Sobotkovi a nesmyslné tzv.sociální politice,která byla pouze vnějším rámem vnitřního obrazu získávání voličských hlasů?

Vítě,že s Vámi souhlasím,že je dobře,že lidé šli k volbám,ale mělo nás být mnohohem a mnohem více,aby se podařilo opravdu volit demokracii a ne tzv.ČSSD a následnici zločinecké organizace KSČ.

Víte,že jsem také dost stár jako Vy?Dokonce si ještě pamatuji z minulého tak"demokratického" režimu jak jsem pro své politické veřejně deklarované názory byl náhle nezaměstnaným a bez jakékoliv podpory za strany státu.Obdobná situace asi na půl roku potkala i mojí manželku.Ale nakonec se našel i odvážný ředitel jednoho podniku,který se nebál mou osobu zaměstnat alespoň jako pomocného dělníka.V žádném případě si nestěžuji,ale pouze chci varovat před něčím co zde již bylo a na co by se nemělo zapomínat.1055: demokrat - Re: Re: Demokracie vypadá jinak - študáci nepochopili demokratické volby

 


Nepřihlášený uživatel

#1060 Re: Petice

2012-11-23 15:41

Štěpán Kopřiva

#1061 Re: Jsem opravdu pobaven některými zdejšími komentáři.

2012-11-23 15:53

#1058: Veslo - Jsem opravdu pobaven některými zdejšími komentáři.

Spolehlivým poznávacím znamením komunisty je jeho drzost, se kterou označí nějaký blábol za pravdu a na této fikci postaví svou "argumentaci". Neomalenost, s jakou předpokládá, že je to v pořádku a ostatní jsou povinni jeho "pravdy" rozporovat je směšná. Už mě unavuje diskutovat se snílky v lepším případě a nebezpečnými existencemi ať už z minulosti nebo, nedej bože, z budoucnosti v případě horším.

V mnoha případech je i docela obtížné dovtípit se, co se snaží diskutující vlastně sdělit, protože stále se hromadící překlepy, vychýlení z větné stavby, nedokončení vět atd apod. přestávají dávat smysl.


Nepřihlášený uživatel

#1062

2012-11-23 16:01

Podporuji lidskou slušnost a chválím studenty !

Nepřihlášený uživatel

#1063 Re: Re: Jsem opravdu pobaven některými zdejšími komentáři.

2012-11-23 16:05

#1061: Štěpán Kopřiva - Re: Jsem opravdu pobaven některými zdejšími komentáři.

Je mi líto, ale na hlavní námitku toho pána jste neodpověděl: studenti pod vedením pedagoga používají totalitní praktiky, postupují (pod vedením pedagoga - !) zcela v rozporu s principy demokratického státu. Jak lze obhájit učitele, který studenty vede k takovým totalitním manýrám?

dfdsfsdfs

#1064 Velké poděkování stávkujícím některým studentům

2012-11-23 16:22

Milí někteří studenti,
velice Vám děkuji, že alespoň Vy jste se konečně pustili do stávky, když zkorumpovaný Zavadil a jeho odbory-boys toho není schopen.

Učitelé, přetížení neustálými změnami a nárustem byrokracie si díky Vašim stávkám odpočinou, aniž by jim to - protože stávkujete Vy - bylo strženo z platu. Famózní tah, blahopřeju!

Po alespoň 14-ti denní dovolené (čím déle, tím lépe!), kterou si kantoři po řádění nejlepšího ministra školství Dobeše jistě zaslouží, navrhuji jihočeským zastupitelům přistoupit na politické požadavky studentů a aplikovat pravicový program na protestující středoškoláky - závést jim školné. Myslím, že máme demokracii a i studenti by měli dostat přesně to, co chtějí.
Amnabe

#1065 Re: Velké poděkování stávkujícím některým studentům

2012-11-23 16:53

#1064: dfdsfsdfs - Velké poděkování stávkujícím některým studentům 

 A kde jste přišel na to, že mají učitelé díky stávce tolik volna?...tu hodinu, kterou studenti zameškali si nahradí hodinou jinou, kterou jim všichni kantoři nabídli. Zbytek se děje mimo vyučování, takže nemluvíte pravdu.

A taky by mne zajímalo, jak víte, že někomu vadí školné. Už aby bylo. Alespoň nebudou přeplněné vysoké školy a budou tam chodit jen opravdu chytří studenti.

Amnabe

#1067 Re: Modří svazáci v Plzni

2012-11-23 17:06

#1066: Tomáš Imrich - Modří svazáci v Plzni

To jste si spletl kraj. Váš příspěvek je k nějaké petici z Plzně.


Nepřihlášený uživatel

#1068 Re: Re: Re: Re:

2012-11-23 17:17

#1031: - Re: Re: Re:

A on nějaký z těch, který jste jmenoval byl odsouzen?


Nepřihlášený uživatel

#1069 Re: učitelé

2012-11-23 17:20

#1057: Bohumil Fořt - učitelé

Pane Fořte, Vaše slova podepisuji.


Nepřihlášený uživatel

#1070 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas

2012-11-23 17:22

#1051: Tomáš Imrich - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nesouhlas

Ten článek je blábol ujetého teoretika, který neví, co je práce.


Nepřihlášený uživatel

#1071

2012-11-23 18:11

Milí soudruzi, když už mluvíte o zlodějnách, tak nezapomeňte na vaši měnovou reformu z roku 1953. To byla zlodějna, před kterou i ODS bledne.

Nepřihlášený uživatel

#1072

2012-11-23 18:13

Děkuji za možnost připojit se k petici.
Tomáš Imrich

#1073 Poslední odkaz pro rozšíření obzoru, není správné tu plevelit odkazy

2012-11-23 20:13


Nepřihlášený uživatel

#1075 Re: ale opravdu poslední odkaz

2012-11-23 20:50