Petice proti změně zimního času na letní
Blbost!
V dnešní době,kdy se používají úplně jiný přístroje,každej má počítač,mobil,tablet s já nevím co,a hlavně skoro každej doma svítí LEDkama,nějaký šetření díky posunu času není vůbec na místě! je to s prominutím hovadina, která akorát každej rok lidi vytáčí a ti co posun obhajujou si to neumí spočítat!!!
Re: Blbost!
#453: Markéta Vopelková - Blbost!
Milá Markétko, i v dobách kdy váš guru používal ebonitovou tyč k leštění, se silová fázovaná atd. Tudíž si LED strčte prosím doprdele. Jako argument jste kničemu...
Už už je najvyšší čas posunúť to. V týchto dňoch pred zmenou času sa nám ráno rozvidnieva veľmi skoro - už okolo 5:00 hod. je tak vidno, že by som si mohol vonku prečítať noviny bez umelého osvetlenia. A na druhej strane je škoda mať o 19:00 tmu ako v rohu. Od zajtra sa nám to posunie o tú hodinu :)
A zrušiť zmenu času? 34 rokov sme si zvykli na to, že v lete sa stmieva medzi 21:00 a 21:30. Takže súmrak už po 8-mej v dobe letného slnovratu by sa nám zdal byť dosť neprirodzený.
Pouze komunistickým poslanců všech zemí v evropském parlamentu se tato nesmyslnost asi hodí.
Zrušit letní čas
Re: Zrušit letní čas
Myslel jsem si, že Olda je přítel můj... No a ono je to spíš, Olda je prostě blb...
Re: Re:
večer se budou vracet za světla, ale ráno chodit za tmy, zamyslela jste se nad tím nebo vy patříte k těm dámičkám, co lezou z postele až v 10 hodin, kdy už je světlo?
Re: Re:
„Drahá Anno" pokud se takto vůbec jmenujete. Z celého srdce bych Vám přál vstávání (denodenní-včetně sobot) ve 4:00 a ve vašem oblíbeném letním čase ve 3:00. Určitě potom nebudete psát tyto nesmysly. Taky se zamyslete ! ! !
Proč prostě jednoduše se to nepřestalo používat? :D
| This discussion has been closed. |