Petice proti změně zimního času na letní
Je vůbec nějaký jiný argument PRO střídání, než to, že existují lidé, kterým to nevadí?
Re:
Tak přesně jste mi to vzala z úst a formulovala bych to obdobně i když v tomto státě a evropské unii už nedoufám v nic normálního.
příroda. Není potřeba neustále něco měnit.
Bur.
Re: Re:
A můžu se zeptat v kolik hodin denně vstáváte? Určitě ne brzo, protože jinak byste takový nesmysl nemohla napsat. Změna času nikdy nepřinesla a nepřinese žádnou úsporu energií. A to nevyspání není dvakrát do roka. Já vstávám denně do práce ve 4.00 hod. protože mi jede autobus ve 4,30 hod. a pokud je čas letní, tak vstávám vlastně už ve 3,00 hod., což je proti zdravému rozumu - vstávat do práce v noci! Jenom to ničí zdraví lidí a k ničemu jinému tento nesmysl posunovat ručičky hodin tam a zpět není.
Pryč s blbým letním časem!
Re:
a prave proro si chci uzit i svetlo dele. ne se vracet ve tme domu.
Re: Re: Re:
mnoho cestuji a nedela mi problem treba i 12 hodinovy posun. usetreni elekriny nezajima mne, ja myslela ze mozno vas by mohl, spomenula jsem to je nom proto. Dobre naledeni lide zvladnou kde co. hezky den,Anna.
Dobry den, je mi lito ze musite vstavat do prace so brzo a proto chapu vsechny vase argumenty. ja vstavam v 7:30 . Dle meho to nepovede nikde, pul narodu bude za letni cas a druha pulka za zimni cas. Norove tezko budou suhlasit se zimnim casem naporad. v zime slnce zapada ve 3:30 PM. Hezky den,Anna
vubec se nerozciluji a nikoho neurazim i Vam preji Hezky den a preji mnoho dobre nalady a pevne nervy u zmene casu.
Re:
Můžete mi vysvětlit k jakým přírodním hodnotám se chcete vracet? Vždycky jsem si myslel, že čas a kalendář je výmysl člověka, nikoliv přírody...
letní čas
Mgr.Horniakova, Kremnica,SR
Re: Re:
Souhlasím. Všichni kteří chtějí mít večer brzo tmu jsou světloplaší kokoti. Letní čas by měl zůstat. Založíme petici. Ano!!
| This discussion has been closed. |