BÍLEK-VEN!
Souhlas!
Cenzúra!
Re: Cenzúra!
No mně to tam připadá taky divný - má 20 litrů podpisů a nic nedělá.. Oslovit sponzory je směšný..
Podpisů přibylo..:-)
Vysvětlení...
Tato petice je založena pouze z toho důvodu, že jsem Liborovi (autor petice) odmítal jeho radikální názory... Jsem pouze obyčejný fanoušek, který se snaží nejdříve řešit a poté jednat.
Co se týče údajné cenzury na mnou založené petici: http://www.petice24.com/signatures/vyhodte_bilka/ nenechám se hanit člověkem, jež nedokáže zvednout telefon a nebo zavolat nazpět!
Jinak každého racionálně uvažujícího fanouška napadne, že zdejší komentáře jsou pouze cíleným útokem proti již běžící a mnohem úspěšnější petici.
A propo, co zdejší zakladatel již učinil pro odvolání p. Bílka?? Teda krom planého tlachání...
S pozdravem Pavel Číla
Re: Vysvětlení...
#6: Pavel Číla - Vysvětlení...
Pane Čílo, to je tedy od Vás trochu hodně podpásovka, co jste právě vytvořil.. - zkreslení situace + nepravdy.. Narozdíl od Vás však my komentáře necenzúrujeme, takže ho zde nechám a budu reagovat. Avšak jelikož je to závažná věc, tak neodpovím takto narychlo (nynější zaneprázdnění - jsem zde na stránce jen po avízu kolegy..), ale zítra zde bude Oznámení č.2.. Nic vulgárního, nic očerňujícího, jen upřesnění faktů a uvedení na pravou míru..
S pozdravem též.
L.Dvořák
Re: Re: Vysvětlení...
#7: Libor Dvořák - Re: Vysvětlení...
No vidíte pane Dvořák, to jste mi to nandal. Jste Frajer...
Pavel Číla
Re: Re: Re: Vysvětlení...
#8: Pavel Číla - Re: Re: Vysvětlení...
Od toho tady jsme, abychom Vaši pohodlnost resp.neschopnost hlídali.. - my totiž cítíme odpovědnost za těch "Vašich" 23 tis.lidí mnohem více než Vy.. Je dobré, že jste se po 2 týdnech již alespoň k něčemu rozhoupal - zjevně jen díky nám, Frajerům.. :-) Nicméně v odpovědi ve včerejším mailu jsem Vás usvědčil z několika "nejasností" resp.lží - vyvrátíte je?.. ;-)
Společně
Možná by to mělo větší úspěch než se jen tu mezi sebou hádat (vyměňovat názory).
Zkus te to. Budeme jen rádi.
Děkujeme.
Re: Společně
#10: Martin (Liberec) - Společně
Martine, pokud jste si pozorně přečetl naše 2.oznámení, tak ale musíte uznat, že pan Číla je osobou poněkud nevěrohodnou - byl usvědčen ze zkreslování situace i ze lží, a zmohl se reagovat jednou výsměšnou větou..(zde nahoře). S takovým arogantním lživým člověkem nemá spolupráce smysl, nehledě k tomu, že stále není jasné, do které z těch 3 verzí (2.oznámení) ho zařadit..
Re: Společně
#10: Martin (Liberec) - Společně
Jo, zapomněl jsem se podepsat - Libor Dvořák.
Bylo nebylo..
Kdy už ten Bílek skončí?
plzeň
Re: plzeň
Tady si asi někdo trochu víc šlehl.. Plzeň hraje prachbídně a sparta hrála hezky - tady by se fakt někdo (asi nějaký nepřihlášený sparťan) měl nechat vyšetřit..:-))
cenzúra shora?..
Re:
Ona žádná petice nic nezmění, tak už to v "demokracii" chodí, ale může být základem k dalším krokům. A ti Regenerátoři tady už něco v úvodu naznačili.. Chce to jen víc aktivity veřejnosti.....
Kalousek pro běžný lid.
| This discussion has been closed. |
Bílek musí skončit!