Vyhodte Bílka
15 tisíc podpisů pro vyhození Bílka. Autor píše i sponzorům
Bílek
Pelta si dělá zbytečně zle
česká fotbalová reprezentace
Re: Bílek
#svazu jsme nadávali i dříve731: Manky - Bílek
Myslím, že v tomto příspěvku bylo řečeno vše a velmi výstižně. Škoda, že asi ani toto se zabedněncem Peltou nepohne. Na předsedy svazu jsme nadávali i dříve, ale toto je extrém.
Nevím,proč má Bílek stále podporu.Už tam je dost dlouho na to,aby něco ukázal.Zatím se tak neděje a vrcholem všeho je,že si nechá našeptávat:-( !!! na tiskové konferenci.........BÍLEK VEN!!!!!
Názor
Pan Komňancký, Straka, či nějaký zahraniční trenér. Kohokoli jiného uvidím nejen já, ale i většina sportovních diváků radši na místě reprezentačního trenéra. Prosíme Vás pánové na ČMFS probuďte se už! Podívejte se zpětně na zápas proti Finsku jak dopadl. Vždyť to co my předvádíme to se dá srovnat s fotbalem ve filmu Okresní přebor. A to se dá na ten film koukat. Na náš reprezentační fotbal se koukat nedá.
Děkuji.
Na tohle se opravdu dívat nedá
Pokud trenér nemá soudnost je to smutné, ale proč to musí odnášet fotbal. Nedá se na to dívat! Když už chcete 1 500,-kč za vstupenku, tak ať ten fotbal aspoň stojí za to!! Naposledy jsem fandící znaky ČR klobouk, šálu, dres použila ve Švýcarsku. Od té doby se na ně práší ve skříni. Chci je zase vytáhnout a být pyšná na to, že tým ČR odevzdá na hřišti duši a pak mi nebude za těžko i po prohraném zápase klukům na stadioně poděkovat. Na zápase s Bulharskem neměli komu děkovat. Po zápase se všichni zvedli a tlačili se k východu. Nikdo nečekal aby jim zatleskal a poděkoval - není za co.
Atraktivita
Kdyby jste měl pane Bílku
BOJKOT!
Komentář
| This discussion has been closed. |
Repre