Ivana Boorová- Bez deti neodídem....

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Ivana Boorová- Bez deti neodídem....

makuly

#26 hnus

2012-09-28 14:41

V těchto zemích vládne pouze korupce a byrokracie, normální obyčejný člověk nemá žádnou šanci. Je to jeden velký hnus a bordel. Paní Ivaně držím palečky a přeji aby vše dopadlo jen a jen dobře, ať se děti vrátí k mamince. Hodně štěstí a pevné nervy. Markéta
Sonja

#27 Re:

2012-09-29 02:13

#25: -

Britové si zajišťují budoucnost, Britky nerodí v tom je cizinci v Anglii v pohodě trumfnou a tak si svou populaci zajišťují tím nejsnažším a nejlevnějším způsobem. Podpořit Britky aby rodili víc než dvě děti a při tom ještě chodily do práce a platily daně je vlastně čistá utopie. Když odeberou děti rodinám cizinců, navíc bílých dostanou inteligentní dítě které má kvalitní geny, převýchova v anglické rodině z nich udělá angličany, za pár let je všechno jak má být. Tady je jasně vidět, že cizinci jsou v Anglii jen napůl lidi a, že s nimi jde nakládat jak se to komu hodí. Jak mě tohle všechno strašně štve!
Ivano, vůbec Vás neznám stejně jako Vašeho muže ani děti, ale od včerejška kdy jsem sledovala tel. diskuzi BEZ DETI NEODÍDEM III na vás všechny neustále myslím. Moc vám držím palce, věřím, že všechno dopadne dobře.

Dagmar

#28 Re: pleasy

2012-10-03 12:03

#14: - pleasy

ahoj Ivano,mam stejny problem,vzali mi dceru,protoze nemam bydleni pro ni,atd co mam delat?Nevis o nejake praci?potrebuji koupit barak pro moji malinkou,trpi zabka moja je psichycky znicena!!!!!!!!

Daca

#29

2012-10-03 12:04

taky neodjedu bez ni a nikomu ji nedam!!!!!!!!!!!Miluji ji!!!!!!!!!
DAGMAR

#30

2012-10-03 12:05

Ano sama korupce ale ja se nebojim bez me male neodejdu!!!!!!!!!a pry ze tady deti milujou jsem myslela!!!!TO JE HNUS CO SE TU DEJE
Dagmar

#31

2012-10-03 12:06

To je ubohe toto
Dagmar

#32

2012-10-03 12:06

Deti boze muj chudacci moji

Nepřihlášený uživatel

#33 Re:

2012-10-05 13:46

#18: :-( -

A OTCOV SI KDE NECHALA? V DOBRE FUNGUJUCEJ RODINE JE TO PODLA MNA 50:50.

A.

#34 Re: Re: pleasy

2012-10-05 22:51

#28: Dagmar - Re: pleasy

Dagmar tu su zverejnene kontakty na koho sa obratit pre pomoc:

http://pekarkova.blog.idnes.cz/c/288816/Odebrali-vam-v-Anglii-deti-Clen-parlamentu-pomuze.html

www.forced-adoption.com

Podpora pre rodiny v podobnej situacii:

http://www.facebook.com/IvanaBoorovaChceSvojeDeti

bradac15

#35

2012-11-09 18:09

ked nemaju anglicania na to aby si zvysili svoju populaciu a su sexualne neschopny nech vykapu ale nech nekradnu deti
bazuna

#36 petícia

2012-11-12 17:59

Jeden telefonát s jenou pani pracujucou pre SS v Británi. úryvok z hovoru:......but Czech Republic is not in European Union(preklad ale Česko nie je v Európskej únii)povedala tá pani. Moja odpoveď: Áno je (yes, it is). No a čo tá pani zo sociálnych služieb na to: So Great Britain is not in EU( preklad:tak potom Británia nie je v EU). Čo sa čudujete,keď tam robia samí magori.
Kreta

#37

2012-11-14 10:25

Myslim,ze sustavne ustupky Anglickej justicii {nemedializacie}je len nahravanie Anglicku.Treba ich zazalovat v Strasburgu za prietahy,za neopravnene zadrziavanie deti,kedze sa obvinenie stiahlo-nepotvrdilo,dokonca za falosne obvinenie.Traba to vykricat do celeho sveta,ale toto by mal vziat do ruk stat-SLOVENSKO a konecne vynahradit Boorovcom to,ze nechal zajst tuto kauzu az za hranice moznosti.Ze bol nevsimavy k ich prosbam.Konecne o ich nevsimavosti k prosbam"obycajneho"ludu sa presviedcane denne.Konat ale treba OKAMZITE,nevyjednavat-to nieje obchod tu sa jedna o nevinne deti,ktore sa same nemozu branit.Skratka"bombardovat,bombardovat,bombardovat"ich zalobami,jednou za druhou a mozno by neskodilo aj o sukromne preverenie si adoptivnej rod.co su zac a aj to zverejnit pri sude.Tu Slovensko uz musi vstupit do BOJA ,ked do teraz nic nerobili.
Kreta

#38 dodatok k 37

2012-11-14 10:34

Myslim ze aj pani Boorova,ked si manzela vzala z lasky,je o jeho nevine presvedcena nemala ustupit a spolu s NIM by mala bojovat za navratenie deti a odskodnenie za utrapy ktore im Anglicko sposobilo

Nepřihlášený uživatel

#39

2014-11-28 17:54

Třeseme se strachy? Ne! Ale proč?


Protože se hřejeme v tom našem vychvalovaném umolousaném bezpečí a s dlaněmi urputně přitisknutými na obě oči dupeme jako malé děti před otevřenými dveřmi do temného sklepa, v němž tušíce temná zákoutí s pavučinami a bytostmi s ostrými chelicerami a se znameními kříže, křičíme: „Néééééééé!!!

A přestože to, co jsme tak neradi zahlédli mezi rozechvělými prsty na nás zakřičelo: „Ano!!!“, bylo to tak nekřesťansky neevropské, že naše mysl uchvátila spatřené obrazy, ponořila, utopila je a odvrátila se. Teprve pak je možné pomalu otevřít oči, dlaně nechat klesnout na hruď, kde ještě cítíme zrychlený tlukot srdce. Co s tím? Co s tím srdcem? Bušit do něho. Jako naši příbuzní - orangutani. Bít se v prsa! Vítězně ze srdce vymlátit člověka a být hrdí! A honem se porozhlédnout po nějakém boji! Neohrožuje tu někdo tu naši topkulturu? To naše vyciselované, jemné empatií produchovnělé lidství?

John Hemming – britský poslanec: „Mám informace o tom, že každý rok je od vlastních rodičů (ve Velké Británii) odebráno (a předáno k adopci) 1000 dětí, a to navzdory skutečnosti, že v rodině neutrpěly žádnou škodu... To, co se nyní děje, je selhání demokracie... Jedná se tu o týrání rodiny, tedy o týrání dětí i dospělých...“

Nikdo! Nenajde se nikdo, kdo by měl odvahu zeptat se Ivany Boorové nebo Evy Michalákové, jestli se necítí ohrožené nějakými dvěma muslimskými šátky! Co by měli obdržet politikové za barbarskou ignoranci, nečinnost, přezírání? Za ten mrazivý chlad? Červenou kartu? Vagón karet barvy antracitu vysypaný na jejich hlavy. Záplavu černých znamení, z níž by se měli vlastníma rukama vyhrabat a pokleknout v prosbách o odpuštění.

Toto je můj pozdrav a vyjádření podpory a soucitu všem, které jsou oběťmi těchto zločinů proti lidskosti v našich mírových časech.