NECHCEME V BENÁTKÁCH NAFTALEN

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NECHCEME V BENÁTKÁCH NAFTALEN

Lenka PM

#1 PODPIS JEN JEDNOU

2012-08-31 09:48

Dobrý den, pokud jste petici podepsali v její papírové formě, prosím nepodepisujte již znovu zde na internetu. "Větší hodnotu" má Váš podpis na petiční listině, proto prosím nezdvojujte svůj podpis. Budeme provádět kontrolu duplicity.

Děkuji za Váš zájem. Petiční listinu si můžete také stáhnout nahttp://www.ulozto.cz/xWoWUoT/petice-nechceme-naftalen-v-benatkach-pdf - a vytisknout a šířit. Děkujeme !


Nepřihlášený uživatel

#2 Re: PODPIS JEN JEDNOU

2012-09-09 22:54

#1: Lenka PM - PODPIS JEN JEDNOU 

 chtěla jsem ke svému podpisu doplnit ulici, ale nevím jak na to.

Díky Monika Zemancová

koben
Nepřihlášený uživatel

#3

2012-09-12 09:09

Jako příslušník HZS a technik chemické služby, mohu zodpovědně prohlásit ,že naftalen v zátopové oblasti je velice nebezbečný hazard.Mám pocit, že něco takového by neprošlo ani v rozvojových státech Afriky.

Lenka Petrlíková Mašková
Autor této petice

#4 Re: Re: PODPIS JEN JEDNOU

2012-09-20 01:21

#2: - Re: PODPIS JEN JEDNOU

Při podepsání elektronické petice přijde každému signatáři e-mail, který ho vyzývá, aby svůj podpis potvrdil nebo smazal. Když tento e-mail najdete a kliknete na uvedenou webovou stránku, zobrazí se tam Váš podpis a v dolní části "upravit - smazat". Tímto způsobem se dá adresa doplnit.

Omlouváme se, že možnost vyplnění plné adresy nebyla hned ze začátku - pod názvem "adresa" lidé zpravidla vyplňovali jen město, proto jsme doplnili i kolonku: "ulice".

Děkujeme za Váš zájem a přeji hezký den.


Nepřihlášený uživatel

#5

2014-05-27 06:36

Zmrdi rakousky