Chceme zpátky brambůrky Hovězí na cibulce a Uzené s křenem!

chipsy.png

Petice za obnovení výroby tradičních českých brambůrek Bohemia chips s příchutí "Hovězí na cibulce" a "Uzené s křenem".

Jejich výrobce, společnost Intersnack, ukončila jejich výrobu již před několika lety – a to kvůli nízké prodejnost/oblíbenosti. Jak uvádí na svých webových stránkách "V současné chvíli návrat příchutě Uzené s křenem neplánujeme, ale není vyloučeno, že se příchuť pro velký zájem našich spotřebitelů v budoucnu opět neobjeví ve Vašich oblíbených obchodech."

Pojďme je tedy vyzvat, aby vrátili brambůrky – "Hovězí na cibulce" a "Uzené s křenem" – zase zpět na prodejní pulty českých obchodů. Prodávat se zajisté budou!

Svým podpisem uděluji Jan Havlík svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.