Požadujeme navýšení rozpočtu Slezského divadla v Opavě
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nejde jen o peníze, ale o to, jaké má Slezské divadlo být, jaké divadlo chtějí občané Opavy a opavští zastupitelé - myslím, že je tu leccos k řešení jak v kulturní politice města, tak uvnitř divadla. Jde tedy o to, na jaké Slezské divadlo se mají chybějící peníze najít. Josef Herman.
Re: Re: No a co takhle šantán, libo-li?
#13: - Re: No a co takhle šantán, libo-li?
Já šantán nemusím, ale jestli opavští občané se svými zastupiteli ano, proti gustu žádný dišputát. Pak ovšem sbohem Slezské divadlo...
Ani v Ostravě nešlo o zánik Operety, jen o vše nové i když se na tu modernu (manzel nituš) moc nedá koukat..
Ani žádné jiné prostety kdekoli ve světě , proti čemukoli- od snižování platů, nezaměstnanosti atd Vám nepomůžou......
Prostě to tak BUDE a Vy nebudete vyjímkou..
z formy a nepodávají takový výkon, jak by měly,měl by
i přes to rozum i srdce pracovat naplno. Jinak pacient nepřežije. Věřím, že zdravý rozum zvítězí. Opavané, držím Vám palce!!!
Z Brna Vás zdraví Váš bývalý sólista
MgA. Tomáš Krejčiřík
Silesian Theatre in Opava
Jsem japonska klaviristka a zila jsem v Ceske Republice 7 let. Vim, ze Cesi mate kvalitni kulturni zivot a za to si velice vazim. To by byla obrovska skoda, kdybyste rozhodli snizeni rozpoctu Slezskeho divadla. Srdecne preju, abyste byli nasim idealnim vzorem v kulture porad az do budoucna.
| This discussion has been closed. |
Slezské divadlo v Opavě pro mě vždy bylo nedílnou součástí slezské kultury a chloubou města Opava; mezi jeho sólisty jsou držitelé ceny Thalie.
Osobně neznám lepší investici magistrátu do PR města - divadlo Opavu vždy úspěšně reprezentovalo na domácích přehlídkách i v zahraničí.
Tuto uměleckou úroveň však nepůjde udržet bez odpovídající podpory a adekvátního rozpočtu!
Prosím radu a zastupitelstvo Opavy, aby se nad tímto zamysleli a zrevidovali rozhodnutí z prosince 2011 ...