Hodnoceni na inzertním portálu bazos
Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Hodnoceni na inzertním portálu bazos
Nepřihlášený uživatel |
#262012-03-17 15:45ano mám k možnosti hodnocení také co říct, stalo se, že jsem poprvé inzerovala štěňátka a v hodnocení jsem byla osočená, že si ode mně pán koupil štěňátko a ono mu uhynulo a bylo strašně nemocné a já přitom štěňátka měla všechny ještě doma, myslím že k tomu není co dodat. Ela. |
Nepřihlášený uživatel |
#27 Re: Re: Souhlas s hodnocením2012-03-17 20:59#19: - Re: Souhlas s hodnocením Já vás asi zklamu,nic neprodávám doma se starám o čtyři psy,z toho o jednoho hodně nemocného z množírny,kde žil osm roků zavřený v králíkárně se zlomenýma nožkama.Byla jsem u několika prodejců čivav,které byly nafocené v postýlkách,hrnečcích a realita byla ovšem jiná.Štěnátka ve špinavých ohrádkách na novinách,a jejich matky nucené při každém hárání zabřeznout aby to vyneslo.A ti stejní lidé najednou,protože už čivavy nejsou v médě a lidi nemají peníéze na to aby kupovali psy,je tady prodávají.Vysloužilé matky,které nemohou rodit,po častých porodech i císařích,zuby v dezolátním stavu,záněty dělohy.A já se na rozdíl od Vás podepsala jménem. |
Nepřihlášený uživatel |
#28 Pro slečnu hrdinku anoymus2012-03-17 21:07Jste trapná,sama se nepodepíšete jménem a po druhých to chcete.A je vidět,že máte bohaté zkušenosti jak se to dělá,změna čísla a podobně.Asi jste jedna z množitelek.Škoda se s takovými lidmi zahazovat.
|
Marcela Maruška Markétka Miluška |
#29 Re:2012-03-17 22:56#28: - Pro slečnu hrdinku anoymus Důležité je, že jedete na základě hodnocení někam, kde zjistíte, že skutečnost je úplně jiná, než je uvedeno v hodnocení. Hlavně, že jste pro. Mimochodem... "nepřihlášený uživatel" není podpis. Říkat mi můžete třeba Maruška a podepíšu se vám taky Marcela, ať jsme si fifty - fifty. S hodnocením na bazoši NESOUHLASÍM. S hodnocením na aukru a sbazaru ano. Snad to až na vyjímky vašeho typu chápou všichni, co je tím myšleno. |
Aleš |
#30 hodnocení je mi ukradený2012-03-18 23:37Mě je hodnocení na bazošu úplně jedno.Od té doby,co mi tam nějaký magor napsal,že jsem množka si na každý vrh pořizuju jiný číslo a jiný mail,takže mám hodnocení pořád čistý.Když sem chtěl být slušný,dohledatelný a ověřitelný,tak na bazošu ze mně udělali tyrana,zloděje a nevim co všechno,takže inzeruji podle jejich podmínek,to je tak,aby mě nikdo nenašel a nikdo o mě nic nevěděl.Když podporují zloděje,tak musim být zloděj taky.Vrána k vráně sedá. |
Slušný človek |
#312012-03-19 14:09#17: Marcela - Souhlas s hodnocením Ja teda slušný človek som ,a vôbec sa mi nepáči ,že niekto kto ma v živote nevidel ,mi tam vypisuje bludy v inzeráte ,ktorý som si ja zaplatila ,a keď som si niečo zaplatila je to moje a nemôže mi to hocikto poškodzovať ,pretože nato sú zákony či nie ?? ) , tak keď ma odvahu ,nech nieje anonym , a potom sa môžeme baviť kto som a ako chovám a keď sa nudí nech si zaplatí svoj a môže si tam debatiť na akúkoľvek tému ... A ešte niečo ,negatívnych hodnotení sa obávam ,pretože mi ich tam nepíšu ľudia ,ktorí odo mňa kúpili ( nemajú dovôd ),ale nejaký dementní závistlivci ,ktorí tie svoje mr.... nevedia predať. |
Nepřihlášený uživatel |
#322012-03-20 09:37Naprosto souhlasím,s tím ,že hodnocení urážejícího typu od absolutně nevzdělaných a omezených lidí poškozuje slušné inzerující lidi,já sama se tomu nemohu bránit a čím víc se člověk brání ,tak tím víc ho napadají...připadáte si jako štvanec.A je pravda ,že se mi ještě nestalo ,aby negativní hodnocení,napsal někdo ,kdo koupil od nás štěňátko,vždyť když si to štěňátko kupuje ,tak snad ví kde bydlíme a má na mě kontakt a může kdykoliv přijet nebo zavolat...,a jestli někdo koupí štěně jen tak někde u pumpy a podobně, tak sám riskuje ,když by nastal nějaký problém ,že chovatele nedohledá...Každému se líbí jiné plemeno ,jiná barva a né každý si může dovolit koupit pejska s PP, a množírny existují i v chovných stanicích s PP je to jen a jen v lidech a netýká se to jen psů ,ale i ostatních zvířat,bohužel je zlá doba a někteří lidé se chovají k sobě samým i ke zvířatům jako zrůdy... |
Anna |
#332012-03-21 11:18Nesouhlasím s hodnocením, protože jsme národ magorů, kteří si na bazoši léčí své komplexy. Co kdyby náhodou sousedka vydělala na prodeji štěňat? No to je k naštvání, že? Tak hned jí tam něco napíšem. |
Tomas |
#342012-03-24 01:10Nesouhlasím s hodnocením na bazosi!administrator neplni svoji funkci,ale zaplatit si top inzerat necha!hnus |
Navrhovatelka |
#35 Trestní oznámení2012-03-26 10:47Chystám se dojít s výtiskem této petice (podpisů i komentářů) podat trestní oznámení na admina bazoše, Radima Smičku. Pokud toto udělá více lidí z nás, nebude to na škodu a určitě bude mít oznámení větší váhu. Zabere to asi půl hodiny času, nebude vás to stát žádné peníze a Smička by byl potrestán za to, že záměrně a vědomě na svém portálu veřejně pošpiňuje, maří prodej a zveřejňuje pomluvy o mnoha prodávajících či kupujících. Nehledě k tomu, že za toto také inkasuje nemalé peníze. |
Ten druhej |
#36 Zpětná vazba2012-04-17 20:38Hodnocení je vhodné a důležité, jinak by to byl jen inzerát v Annonci. Tím samozřejmě nemám na mysli anonymní pomluvy. Omlouvám se, že do toho kecám, protože bazoš neznám, znám ale jiné. Myslím, že by mohlo stačit, kdyby hodnocení nešlo dělat anonymně (registrace doporučeným dopisem). Kdyby ten, kdo pomlouvá byl dopátratelný a tudíž např. žalovatelný pro pomluvu. V prví fázi bych upozornil provozovatele (správce serveru) na pomluvu a mohl by fungovat jako arbitr. On samozřejmě má informace o tom, jak se kdo na serveru chová a takového pomlouvače může vyloučit včetně jeho pomluv. Když to nepomůže pak nezbývá než soud. Kdyby to takto fungovalo, brzy by ti kdož nemohou svoje negativní hodnocení dokázat přestali hodnotit. |
Inka Cibulková |
#37 Re: Zpětná vazba2012-04-17 23:42#36: Ten druhej - Zpětná vazba Souhlasím. Na bazoši tomu ovšem tak není a Radim Smička, admin bazoše, s tímto ani po několikanásobném upozornění nic nedělá, naopak toto podporuje. |
Nepřihlášený uživatel |
#38 Nesouhlasím2012-04-20 14:24#1: Jedna z poškozených bazošem - Souhlas Nechápu co tady děláte za nesmysli, pokud Vám server Bazoš vadí, tak tam neinzerujte. Podporujete tímto je podvodníky, množiteke a zloděje. |
Nepřihlášený uživatel |
#392012-04-21 01:05...já tam ale neinzeruju a přesto je tam můj mail a telefon několikanásobně ohodnocen... |
Nepřihlášený uživatel |
#40 Vydělávejte 2% denně2012-04-21 15:27Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://just-been-paid-czech.webnode.cz Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni. |
Poškozená bozošem |
#41 Poškozená bozošem2012-04-29 13:21Vadí mi toto a nejenom to. Dala jsem inzerát na tento web s tím, že inzeruji nové členy do mého klubu, inzerát jsem topovala za 50 Kč aby mi jich přišlo conejvíce. Ale admin mi inzerát smazal s tím, že mi napsal na email, že je to prý reklama na náš web a za to si musím zaplatit. Tak jsem mu napsala, že to není reklama, ale jen hledáme členy do klubu, tak jako někdo hledá kupce na své zvíře nebo věc. A to nepočítám to, že já ze člena nemám peníze, kdežto ten co prodává věci či zvíře ano a ať mi tedy vrátí za topování těch 50 Kč, když inzerát smazal. Admin mi inzerát neobnovil a napsal mi, že jetli chci, tak si můžu topovat jiný inzerát za těch 50 Kč a že mám na to pár hodin a poslal mi klíč. A na co mi to asi tak je,když nemám na podání žádný inzerát. O těch 50 Kč jsem přišla a inzerát taky nemám. Na ostatních inzercích mi inzerát normálně podali. Bazos.cz je nejhorší inzerce ze všech!!! |
já |
#42 bazos2012-06-16 00:03Také tam neinzeruju a jsem tam pro určité pindy a borečka středem pozornosti. Ale Smička si nahrabal nejen ze mně a krásně se u toho baví... Kretén... Snad se mu to jednou vrátí. |
ondra |
#43 ondra2013-02-03 22:23s hodnocením nesouhlasím jeto blbost já osobně:prodával jsem počítač zájemce se ozval domluvili jsme si schůzku u mě doma aby si ho vyzkoušel pc normálně fungovalo druhý den mě volal že mu nejde ,co já můžu vědět co stím dělal,jsou případy že si někdo něco koupí pak to rozebere vymění nějaké věci co potřebuje a pak ze sebe dělá podvedenýho a z vás podvodníka. |
hana |
#44 O co tady jde?2013-06-05 21:15Já bych řekla, že toto je věc provozovatele bazoš.cz (bazoš.sk). To, že si inkasuje peníze je jeho věc, pokud vy je platíte. Kvalitní chovatel by měl dokázat udat všechna štěňata i bez inzertních portálů jako je profláknutý a nicneříkající bazoš. Stejně tak jako krycí psi - pokud je pes opravdu kvalitní, lidé si jej najdou i bez bazoše. Opravdu nechápu, oč vám jde. Pokud se vám to nelíbí, inzerujte jinde. Občas to lidé přehání s nahlašováním, s kritikou, ale ruku na srdce, kolik z inzerujících si to zaslouží? Já bych řekla, že spousta. Opravdu mě mrzí, že se tímto stylem (petice, řešení přes PČR) chovají lidé, kteří to nemají zapotřebí. Každý by se měl starat v první řadě o sebe a sáhnout si do svědomí, jestli si občas smazání inzerátu nezaslouží. Zkuste se prosím zamyslet. |
jiřinka |
#45 Přesně tak..2013-10-02 20:57taky jsem inzerovala na bazoš, a protože nějaká zakomplexovaná káča, která nebyla schopná si dojít pro balík na poštu, mi tam napsala úplný nesmysly, tak jsem pak dostávala odpovědi na inzeráty typu - já bych to koupila, ale nevím, máte tam napsáno, že... Teď inzeruju na http://www.muj-bazar.cz a je to o.k. Snad to tam taky nezavedou |
vasil |
#46 hodnocení2014-11-14 14:06je to lumpárna a konkurenční boj o prodej jsem pro zákaz hodnoceni |
KM |
#47 administrátor je amatér2015-04-11 22:11nejhorší na tom je, že pan Administrátor spoustě oborů naprosto nerozumí, tudíž samozřejmě nedokáže posoudit, co je inzerce v rozporu s pravidly v daném oboru. |
Nepřihlášený uživatel |
#48 Re: Re: miki2018-09-17 11:05#29: Marcela Maruška Markétka Miluška - Re: tiez mi nejaky neprajnik na bazosi popisal negatívne hodnotenie a hluposti na moje meno,takto by to nemalo fungovať ze hocikto inkognito si tam napise čo chce |
MP |
#49 Re: BAZOŠ2019-01-06 16:06 Hezký den, bohužel administrátor BAZOŠE neověřuje negativní hodnocení inzerentů, které je zcela běžné na jiných inzertních portálech. Anonymní hodnocení, které je zde praktikováno, nedává žádnou možnost se bránit. Pravděpodobně se jedná o záměr administrátora, který záměrně a vědomě na svém portálu maří prodej a zveřejňuje pomluvy o prodávajících a za toto amaterské jednání si nechává platit!!! |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Za zařazení orlice do státního loga
52 Vytvořeno: 2025-07-16
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
134445 Vytvořeno: 2025-02-11
Záchrana BigAiru na Hrozenkově
788 Vytvořeno: 2025-07-13
PETICE ZA ZÁCHRANU CENTRA ÚSTÍ NAD LABEM
258 Vytvořeno: 2025-07-04
Zachraňme řeku Dyji
2619 Vytvořeno: 2025-07-03
Ne zákonu, který dává moc násilníkům a bere bezpečí dětem!
12 Vytvořeno: 2025-07-17
NEPOUŽÍVÁM = NEPLATÍM
46 Vytvořeno: 2025-07-13
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3987 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice za zachování obslužnosti a periodicity autobusové linky 342 na Theodor
5 Vytvořeno: 2025-07-16
Záchrana Jídelny u Veselé Vařečky
12 Vytvořeno: 2025-07-15
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
813 Vytvořeno: 2025-06-25
Petice za skutečnou inkluzi a posílení práv dětí s autismem a ADHD ve školách
357 Vytvořeno: 2025-07-08
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
413 Vytvořeno: 2025-04-30
Návrh na umožnění emocionálních podpůrných zvířat v psychiatrických léčebnách – pilotní program
50 Vytvořeno: 2025-07-13
Vraťte nám UMtrh – místo, kde kultura dýchala
239 Vytvořeno: 2025-07-05
PETICE PROTI VYHLÁŠCE č. 64/2025 Sb. O DOBÁCH LOVU
101 Vytvořeno: 2025-07-04
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26939 Vytvořeno: 2021-12-22
Dokončeme konečně zálohování PETek a plechovek v Česku!
8 Vytvořeno: 2025-07-16
Petice aby flygun nechal zaplé blerpy do konce jeho doživotního streamováni
91 Vytvořeno: 2025-07-15
Zachraňme Hozan Kebab & Café v Mostě!
170 Vytvořeno: 2025-07-14