Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.


Nepřihlášený uživatel

#1326

2012-12-25 07:29

Národní ostuda.

Nepřihlášený uživatel

#1327 For Whom the Bell Tolls

2012-12-26 13:48

„Žádný člověk není ostrov sám pro sebe; každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny; jestliže moře spláchne hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj : smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě.“ Johna Donne

Nepřihlášený uživatel

#1328

2013-01-04 12:02

má velkou pravdu o tom co nakreslil
Protimodrýmuhnusu

#1329 ODST

2013-01-05 23:06

"Občanská demokratická strana tykadlová" :)
petr

#1330

2013-01-08 22:19

Pan Smetana má u mě naprostou podporu a obdiv před velice neškodným,nevinným a roztomilým způsobem protestu,děkuji.Navrhuji tuto akci hromadně opakovat při příští předvolební kampani.
miki

#1331

2013-01-09 22:53

Petice jsou obecně na nic.Petice je jen poníženou žádostí o laskavou pozornost vrchnosti.takže jsou vlastně směšné,možná jako ponížená suplika fungovaly ve feudalismu ale dnes kdy je občan údajně svobodný-to myslíte vážně?Stejně si s takovou peticí může adresát udělat co se mu zlíbí.K ničemu ho nezavazuje.
Dana

#1332

2013-01-15 10:20

tuneláři na svobodě a Roman Smetana do vězení ? To je výsměch slušným lidem??

Nepřihlášený uživatel

#1333 VOLTE KARLA NAŠEHO KNÍŽETE !!!!!!!!

2013-01-15 12:04


http://radek-velicka.cz/?p=2094

Knížecí plky ze spaní
Radek Velička 20. Říjen 2012 | 08:17 Názory a komentáře, Přímá volba prezidenta bez komentáře

Kníže Karel se probudil a zahájil svou prezidentskou kampaň, asistentů má dostatek, aby jej budili, či v dobách spánku za něj pracovali. V době probouzení nebo usínání pronesl něco tak zázračného, že by chtěl po vzoru Václava Havla vrátit České republice respekt. Kdo ví, co tím myslel, jestli bude iniciovat nějaké další humanitární bombardování, aby trpěli a umírali civilisti? Nebo má nachystané nějaké zmatené drama: Jak se na státních návštěvách, fórech a panelech usíná? Nebo toho chce dosáhnout urážením Rakušanů, že ví, jací jsou to kreténi?
Mádl a Issová - volí, ne VELÍ

#1334 Probuď dědu ovčane

2013-01-15 12:59


Nepřihlášený uživatel

#1335 p. Smetana je jednoznačně nevinný!

2013-01-16 23:27

Státní zástupce zastupující stát řekl 15.1.2013: že se odvolá k podmíněnému rozsudku pana Smetany.
Proboha co je to za hru - přeci p. Smetana je jednoznačně nevinný! Tak jaké další protahování tohoto případu!
Jeho primární motiv přeci nebyl poškodit majetek , jeho motiv byl jednoznačně politický protest.
Přesně se dovedu vžít do jeho kůže v den kdy měl vyjet se svým" autobusem kdy věděl že na jeho karoserii je nalepen plakát" a tedy něco s čím naprosto nesouhlasí.
Nejen že se to v ten moment nabízelo ,ale byla to jeho občanská povinnost - v zájmu nás většiny.
Pan Smetana ,ale další kdo se nebojí - a jakkoli aktivně presentují svůj protest - jsou u mě hrdinové.
Mirek

#1337 Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

2013-01-20 11:41


Sudeťácký advokát na Hradě? To snad proboha ne!

Jako opaření zůstaly tisíce Čechů při sledování prvního velkého televizního duelu prezidentských kandidátů před 2. kolem voleb. Karel Schwarzenberg zde totiž odsoudil poválečný odsun Němců a jeho strůjce dokonce označil za válečné zločince.

Ukázalo se tak v plné nahotě, že v blížící se volbě se nehraje jen o to, který stařík usedne na Hradě. Hraje se o celé poválečné uspořádání Evropy, i samu podstatu českého státu.

»Vždy jsem říkal, že to, co jsme v roce 1945 spáchali, by dneska bylo odsouzeno jako hrubé porušení lidských práv a asi by se tehdejší vláda včetně prezidenta Beneše ocitla v Haagu,« uvedl Schwarzenberg. Šokovaný Zeman ihned replikoval, že v Haagu je přeci soud pro válečné zločince a nemohl uvěřit, že Schwarzenberg za takového zločince právě označil prezidenta Edvarda Beneše.

Schwarzenberg však jen pokrčil rameny, za svým názorem si prý stojí. Ba přitlačil ještě na pilu, strůjce poválečného uspořádání označil nepřímo za nacisty. »Museli být nakaženi bacilem nacismu, když vyhnali své spoluobčany,« znělo sálem paláce Hybernia za bouřlivých ovací pražského pravicového publika, v němž nechyběla řada známých umělců.

Podivuhodný byl rovněž Schwarzenbergův názor na poválečné dekrety prezidenta republiky, které postavily novou základnu státnosti. Podle pravicového prezidentského kandidáta již dvacet let tyto dekrety, přeměněné později v zákony, neplatí! Jejich platnost prý skončila s přijetí Základní listiny práv a svobod roku 1993. Udivený Zeman samozřejmě oponoval. »Tyto zákony stále zůstávají nedílnou součástí českého právního prostředí,« prohlásil jasně.

Senilita, nebo zlá vůle?

Schwarzenbergovo prosudeťácké extempore nadzdvihlo mnohé. Například spisovatel Jaroslav Čejka to nevydržel a oslovil média svým apelem. Zdůrazňuje v něm, že odsun Němců se neuskutečnil jen z české zvůle či z Benešova rozhodnutí. Šlo o rozhodnutí vítězných mocností, které Československo pouze naplňovalo. »A také není pravda, že byl při něm šmahem uplatňován princip kolektivní viny, jako je tomu třeba dnes u lustračního zákona. Němečtí antifašisté byli z odsunu oficiálně vyloučeni a mohli v republice zůstat,« napsal Čejka.

Tvrzení, že by za odsun prezident Beneš dnes skončil v Haagu, je dle Čejky »buď projev senility pana Schwarzenberga, nebo - a to spíš, protože jiné jeho výroky prokazují, že senilní není - projev jeho zlé politické vůle. Politik, který má radost, že mu fandí Bernd Posselt, vůdce sudetských Němců, nemá co dělat nejen na Pražském hradě, ale ani v české vládě,« burcuje Čejka, byť smutně dodává, že v současné České republice je už možné naprosto všechno.

»Je to tragický výsledek třiadvacetileté devastace školní výchovy, včetně výuky dějepisu, a naopak rostoucího vymývání mozků médii a některými politiky,« konstatuje smutně Jaroslav Čejka.

Schwarzenbergovy výroky vzbudily negativní reakce dokonce i v pravé části politického spektra, ohradil se proti nim například europoslanec ODS Jan Zahradil.

Na obranu republiky!

Jinak Schwarzenberg v souboji se Zemanem těžce ztrácel, za každou vyslovenou banalitu však sklízel bouřlivý potlesk zfanatizovaného davu sympatizantů. Na serveru Novinky.cz desetitisíce lidí dokonce odhlasovaly, že vítězem duelu byl Schwarzenberg, na pomoc přispěchali i různí »odborníci« - Daniel Köppl např. Schwarzenberga označil za vítěze duelu, neboť »naplnil image alternativního sexy staříka«...

Je zjevné, že nikdy od roku 1989 nečelilo Palackého a Masarykovo pojetí smyslu českých dějin tak troufalému a marketingově propracovanému útoku. Příští pátek a sobotu bude svedena bitva o republikánský a národní charakter země, ba poprvé od roku 1945 se povede znovu bitva o český stát samotný!
----------------------------
viz rozhovor s " KARLEM "//// http://www.novinky.cz/domaci/290724-schwarzenberg-jako-prezident-budu-hajit-slabsi.html
V duelu se Zemanem jste řekl, že by dneska prezident Beneš skončil s dekrety v Haagu u mezinárodního tribunálu. Jak jste to myslel?

To je samozřejmě otázka dneška. Jak jsme viděli v Jugoslávii, v Africe, dnes se vyhánění obyvatelstva velice přísně posuzuje.
Co říkáte na to, že váš výrok hned vyvolal takovou averzi?

Já budu říkat věci, které jsou pravdivé, i když vyvolávají kontroverzi. Když se mě na to Zeman zeptal, tak jsem slušně odpověděl. Kdybych se z reakce veřejného mínění podělal, tak by to byla pro mě hrozná porážka.

Nepřihlášený uživatel

#1338

2013-01-23 11:22

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Plzenska-topka-uz-chysta-oslavy-Karel-bude-na-Hrade-260353

Plzeňská „topka“ už chystá oslavy: Karel bude na Hradě

Plzeňská TOP 09 a Starostové mají jasno – vítězem prezidentských voleb bude Karel Schwarzenberg, to je hotová věc. Proto na sobotu připravovaný „partajní“ ples v Měšťanské besedě v Plzni bude plně v režii oslav nového prezidenta „s modrou krví“.
Zdeněk Říha

#1339

2013-01-24 19:34

Ten autobus byl poničenej v moment kdy byl polepen modrými ptáky, kteří si neustále serou do hnízda.
Zdeněk Říha

#1340

2013-01-24 19:57

Když už tady probíráte volbu prezidenta tak jsem nevolil a volit nebudu. Od začátku je vše ovlivněno pravidly ministerstva vnitra ušité na míru v neprospěch určitého kandidáta z kterého by mohl vzejít pezident. Bohužel prezident je nejvyšší velitel ozbrojených sil a musí mít bezpečnostní prověrky, které vyžadují čas. Takže je vše blamáž. Nevyhovuje mi ani jeden kandidát. Den pčed volbama je to prý fifi- fifti. Omyl národ zvolí Zemana. I když ho nemusím vsadil jsem si na něj. Alespoň bude nějakej užitek.
Zdeněk Říha

#1341

2013-01-26 16:41

A je to tady. Je 26.1.2013 léta páně 15.10hod. Ještě není sečtěno.V pondělí si pújdu vyzvednout necelých pět tisíc korun výhry za volbu prezidenta, které jsem se nezůčastnil. A to nesázím. Nekupuji losy, sportku nehraji, automaty už vůbec ne. Kdybych mněl mega vsadil bych ho. Bylo to bez rizika. Ale jak říkám výše č.1340 nevolil jsem. Zeman hodně věcí dříve posral a Schwáb. už stačil posrat a ještě hodně by toho posral. Kdybychom museli držet hubu a krok jako za komančů a museli jít volit volil bych Zemana jako nenší zlo. A ještě něco jestli se díváte na teď na televizi tak Okamura dodneška nedostal zpochybněné podpisy podporující jeho kandidatiruru aby si mohl zpětně ověřit zda ti lidé existují nebo ne, nebo je tam mohl někdo podstrčit. Kdo asi? Zkrátka to bylo od začátku ovlivněné. Proto moje neůčast. Je to zameteno pod stůl jako propuštění zločinců z vězení. Vím, že to sem nepatří, Ale předemnou nějací kolíci z TOP 000000000000 chystali nějakou slávu v Plzni či co. TOPKO běžte doprdele a lezte raději kanálama.Možná jste horší než modří ptáci. Takže Pane Smetano s velkým P obdivuji Vás za vaši odvahu postavit se naoko demokratickému zřízení tváří v tvář. Přestože jste dostal nyní už ''jen''podmínku, přesto se ozvala potrefená husa v podobě státního zástupce. Držím Vám nadále palce Zdeněk Říha Teplice

Nepřihlášený uživatel

#1342

2013-01-29 20:26

Jako vždy za bolševiků, za pytel cementu kriminál, za zločiny velebení! Proboha co se změnilo?! Stále stejné sračky! Jediné co se změnilo díky zrzavému Pravdoláskovi-Prolhanému, jsou ceny! Naprosto se vymyká zdravému úsudku, jak tohoto arcilháře, pražského-opilce-prospěcháře "tvůrce demokracie a dnešního zázraku" ještě dnes po 23 letech, může uctívat?! Možná tak abonenti či účastníci psycholéčby Cimického nebo Hubálka, ČTV hvězd, oba evidovaní spolupracovníci Stb!!!

Nepřihlášený uživatel

#1343

2013-02-01 16:48

V dnes této době se neníčemu divit nebo mafie ma i mez soudci dlouhé chapadla.Kde jsu té miliony při porcováni mmedvěda Pan Langér pro kamarády stavěl hoteli jak je možné že to nikdo nevyšetřuje i pana Kalouska!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1344

2013-02-08 10:27

Naši mocipáni jsou tak namyšlení, že si nevidí ani na špičku nosu! Žitková

Nepřihlášený uživatel

#1345

2013-02-08 10:51

Tento rozsudek je výkřik uražené ješitnosti, tak trochu slaboduchý! VŽ
pravnuk Stalina,který zdrhnul z Ruska

#1346 Smetana patří do blázince a ne za volant busu

2013-02-09 12:33

Jak mohl takový BLB řídit autobus?Kde získal oprávnění na skupinu "D" ???

Nepřihlášený uživatel

#1347

2013-02-16 18:12

Nebál bych se ho označit za politického vězně tohoto režimu. Hawliczek

Nepřihlášený uživatel

#1348

2013-02-18 20:20

Zřejmě s těma tykadýlkama vykecal státní tajemství, kdoví odkud ti naši vládcové jsou.

Nepřihlášený uživatel

#1349

2013-02-19 00:11

Cinkal jsem v roce 1989 klíčema na Letné a při pohledu na pana Havla jsem si říkal "teď budou změny". Změnilo se - rozkradlo se téměř vše a co se nezměnilo? Zůstali převlečený prasata a také zůstalo perzekuování osob, kteří se i sebemenším spůsobem postavili proti moci. Mocní si pak bez problémů zdůvodní proč onoho člověka uvěznit. Je to druhá totalita, ale daleko chytřejší

Nepřihlášený uživatel

#1350 Re: Smetana patří do blázince a ne za volant busu

2013-02-19 00:15