Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Výsledky kampaně Napište krajům / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 10:45

Taková věcná poznámka. A víceméně praktická. Nahlašování obcím bere podstatnou část času kočkařům, tento čas potřebují využít k péči o své svěřence. Dost by pomohlo, kdyby se dal vytvořit nějaký " registr" nálezů, který by jim usnadnil práci. Najdu kočku, nahlásím na jednu e - mailovou adresu a odsud by to putovalo na příslušnou obec. Zároveň by byly podklady, oficiální, kolik hlášených zvířat obec má a jak k tomu přistupuje.
Děkuji a s pozdravem
Nováková

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 13:53

Dobrý den, ano bohužel jsem to slyšela v médiích a podle mě se tím vůbec nic nemění pouze čipování pro kočky pro psy společný registr který u nás ani nefunguje o kastracích tam nebylo ani slovo o tom že by starostové obce měli povinnosti se starat o bezprizorní kočky měli záchytné boxy o tom ani slovo takže já tohle vůbec nepovažuji za nějaký krok dopředu pokud vláda nestanoví povinné kastrace koček tak ta situace se absolutně nezlepší a bude to furt to samé a obce a městské části se o toulavá zvířata nebudou chtít postarat. O tom mluvím pořád dokola že je potřeba oslovit s návrhem na změnu zákona naše strana už to udělala ostatní se k nám nepřiklonili a tady to nepovažuji vůbec za nějaký úspěch.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 3000 lidem.

Zjistit více...